A Little Something…

Huhu kertoo, että kaupungin kauneimmat jouluvalot ovat jo ilmestyneet paikoilleen. Puhun tietysti Stockmannin Manskun puoleisen julkisivun upeasta valaistuksesta, jota jaksan ihastella joka vuosi! Eräästä kuvasta bongasin myös valaistut kuuset, ja olivatpahan Starbucksin pahvimukitkin saaneet ylleen jo jouluisen asun. Ihan vain näiden syiden takia uskalsin ottaa ensimmäisen lähdön kohti joulua itsekin!

Helsingissä viime viikonloppuna ollessani kahvit juotiinkin Lexingtonin punaraitaisista mukeista ja jalkoihin sujautin pehmeät villatohvelini. Lyhdyt ja kynttilät ovat olleet asemissaan jo aikapäiviä sitten, joten tunnelmavalosta ei iltaisin säästellä. Myös keittiöpyyhkeen vaihdoin joulunaikaliinaan, ne on niitä pieniä asioita kuulkaas. Punaisen neulotun koristeyynyn pidin sentään vielä jemmassa ja valokranssikin jäi vielä odottelemaan, muutaman viikon päästä en kuitenkaan enää vastaa seurauksista.. ;)

Aika hillityltä näyttää kuitenkin vielä, vai mitä! Joko teidän kotona alkaa näkyä pilkahdus joulua? Näitä edellä mainittuja valaistuksia saati hohkattuja kahvilaketjun joulumakuja en kuitenkaan ehtinyt viikonlopun aikana itse kokemaan, mutta eivätköhän ne odota siellä seuraavalla visiitillänikin. Enää kuukausi ruhtinaalliseen joululomaani Helsingissä (ja tietysti siellä Pariisissa!), voi että odotankin jo sitä :)

It has slowly started – getting ready for Christmas I mean! I thought it would be too early for my red striped coffee mugs or my Christmas slippers in November, but after hearing that there were already Christmas lights and even trees in Helsinki I just couldn’t help myself! This looks quite neutral though, huh? Only a little something there and there. I didn’t put the red sham on the couch just yet or all the lights, so this is only the first step ;) After a few weeks it might have gotten out of control, haha! 

So this is how it looks like in my apartment in Helsinki. Have you already started decorating for the season? I only have one month left here in Vaasa until it’s time for a long break from studying! I feel like needing one already, but there’s still a lot to do before the holiday.

41 thoughts on “A Little Something…

 1. Ei liity yhtään aiheeseen, mutta pakko kysyä kun bongasin toiseksi viimeisestä kuvasta aivan ihanan leipälaatikon, että mistä se on? Itselläni on ollut leipälaatikko vuoden päivät hakusessa, mutta en ole mistään löytänyt silmääni miellyttävää yksilöä.. :D

 2. Hei, pahoittelut jos olet jo monta kertaa joutunut tästä kertomaan, mutta mistä mahtaa olla tuo sohvapöytä hankittu? Juuri sellainen mistä olen jo pidemmän aikaa haaveillu! :)

 3. Vielä en ole uskaltanut ottaa joulujuttuja esille, mutta tollanen astettainen toteutushan voisi olla hyvä! Koska kyllähän näin harmaa ja ankea kuukausi vaatii vähän iloa ja valoa. :)

 4. Kaunista! Mistä tuo lamppu on? Entä tuo candles-koppa? Hurrikaani pöydällä?

 5. Ihana tunnelma välittyy kuvistasi :) Itsellä punainen viltti ja muutama jouluinen tyyny odottaa kanssa vielä kaapissa, josko pian nekin voisi kaivaa esiin! ;)

 6. Oi aivan ihania kuvia jälleen kerran Jonna <3 Tunnelma on käsin kosketeltava! On jäänyt tämä kommentointi hieman vähemmälle sairastelun vuoksi, mutta olen käynyt katselemassa postauksiasi pikaisesti päivittäin ;)

 7. Mun on nyt ihan pakko kysyä, että millon sä suuntaat Pariisiin? Ehkä muistat, kun haikailin pari postausta takaperin kommenteissa itsekin Pariisin matkasta, mutta koiran hoitopaikka oli pieni este? No ei ole enää (JEE)! Meidän matkaan on tänään tasan kuukausi, iiiks. Voi ihana joulu<3

 8. Se on Riviera Maisonin, ainakin Cobellossa on ollut tuota myytävänä :) Monesti näkee kyllä vain kaiken maailman muovisia ja teräksisiä leipälaatikoita, joten minäkin iskin tähän yksilöön heti silmäni!

 9. Heippa! Eipä mitään, aina saa kysyä :) Sohvapöytä on Riviera Maisonin ja heidän Manskun liikkeestään ostettu, se on minustakin aivan upea! Lasilevyn tosin olen itse teettänyt päälle tuota kaunista puupintaa suojatakseni.

 10. No sanopa muuta, kyllähän nyt pimeän marraskuun keskelle tarvitaan vähän valoa ja väriä! Josko niiden varsinaisten joulujuttujen kanssa odottelisi vielä joulukuun alkuun.. ;)

 11. Kiitoksia! Lamppu on Ikean Åsele-pöytälamppu, candles-loota Hobby Hallista ja hurrikaani Casa Stockmannin :)

 12. Mitähän kynttiläpurkkia mahdat tarkoittaa? Lipaston päällä oleva lasinen purkki on synttärilahja ystäviltäni joten alkuperää en valitettavasti osaa sanoa (veikkaisin Stocka/Kodin 1 – tytöt jelppikää ;), puinen Candles-laatikko taas on Hobby Hallista jos sitä meinasit.

 13. Kiva kuulla, kiitos :) Oi, minullakin on eräs koristeyyny tulossa vielä H&M Homelta, kyllä kohta on niin jouluista että, hih! Tuskin tässä enää montaa viikkoa tarvitsee hillitä itseään ;)

 14. Voi kiitoksia, ihana jos tunnelma välittyi! Ja kiva kuulla, että olet siellä yhä ruudun takana :) Paranemisia sairasteluihin, toivottavasti voit jo paremmin!

 15. Voi että, ihanaa kun haukun hoitopaikka järjestyi ja pääsette Pariisiin! Pääsette reissuun hippasen ennen meitä, me lähdemme vasta 18. päivä :) Tulethan sitten kertomaan parhaat vinkit tänne matkan jälkeen!

 16. Sain sen ystäviltäni juuri synttärilahjaksi ja kysäisin, niin tuikkupurnukka on ostettu Anttilasta! :)

 17. Lukeeko siinä missään finnmari merkkiä? Oli “pakko” käydä nimittäin katsomassa kaupoista tuollaista ja löysin ainakin jonkinlaisen ja se on finnmari-merkkiä. Pohjassa lukee ja sivulla on läpinäkyvä tarra. Onkohan siinä tuollainen ruskea naru jossa on metallinen laatta koristeena?

 18. Miljoona pistettä ja papukaijamerkki sulle siitä miten kivasti vastailet aina sun kommentteihin! Tosi harvinaista nykyään, että bloggaaja jaksaa noin ystävälliseen sävyyn vastata jokaiseen kommenttiin ja kysymykseen, ihan sama vaikka kaikissa 20 kommentissa ois sama kysymys :) sulla on niin supertyylikäs blogi, että se vois helposti jäädä kylmäks ja etäiseks, mutta sun tekstien ja kommenttien takia täällä on aina tosi lämmin tunnelma :) toivon tosi paljon onnea ja menestystä sulle ja sun blogille!

 19. Sulla on hyvä sisustusmaku ja noista kuvista välittyy ihanan jouluinen fiilis!❤️ Mistä nuo villa/karvasukat on? :-)

 20. Nyt en valitettavasti osaa kertoa merkistä tarkemmin enkä pääse asiaa tarkistamaankaan. Kuulostaa kyllä samalta, ruskea naurkin löytyy :) Kiva että löysit ainakin vastaavan purnukan!

 21. Voi ihana, palautteesi lämmitti ihan hurjan paljon mieltäni! Arvostan joka ikistä saamaani kommenttia ja nautin niihin vastailusta, koska näin saan jotain “irti” teistä lukijoistakin :) Tunnelma täällä on kyllä pitkälti näin lämpimien kommenttienkin ansiota, kiitos ja rutistus illan piristyksestä!

 22. Kiva kuulla, että tunnelma välittyi :) Pian pääsen jouluun valmistautumisen kanssa vauhtiin oikein tosissaan! Tossukat ovat Lindexiltä, jo viime vuonna tosin ostettu.

 23. Kävin juuri eilen ostamassa Lindexiltä tuollaiset tossukat, väriltään harmaat ;) Lindexissä on tällä hetkellä saatavana vain harmaan ja sinisen värisenä hintaan 9,90€

 24. Hei, pakko nyt kysyä että onko sinulla mitään titoa mistä voisi suomeen tilata lv:n huiveja yms tuotteita ? Onko jotain sivua mikä myy myös heidän tuotteitaan tai onko niillä omia sivuja josta saa suomeenkin tilattua?

 25. Heippa! En osaa ihan satavarmasti neuvoa, kun en ole itse netin kautta ostanut, mutta ymmärtääkseni vain ja ainoastaan LV:n oma nettikauppa myy heidän tuotteitaan. Olen joskus lukenut, että Helsingin liike voi postittaa tuotteita, joten kannattaa rimpauttaa sinne ja kysyä :)

 26. Musta tuntuu että aika moni on heränny toisistaan tietämättöminä jouluinnostukseen – vastareaktio ankeille keleille? Sain itse inspiraation ja laittelin kaikki ledivalot esille ja sytyttelin maanisesti kynttilöitä (niitä palaa aina yhtäaikaa 16kpl!) ja sitten blogeja lukiessa kaikki muutkin ovat joulufiiliksissä! No se on kerran vuodessa vaan, joten parasta nauttia siitä 1,5kk ;)

  Olen muuten vähän salaisesti kade sinun kahdesta kodistasi, itse haaveilen kovasti pienestä kakkosasunnosta kaupungissa ja söpöstä pienestä tilasta jota laittaa vähän eri tavalla kuin ykkösasuntoa…sitä odotellessa on onneksi blogit minkä äärellä haaveilla :)

 27. Oi kuinka ihana koti sinulla! Iskin silmäni oitis tuohon söpöön minilasivitriiniin (mikä lie :D). Mistä olet sen napannut? Entäs sen vieressä olevan rahin?

  Kiitos inspiroivasta blogista ja ihanaa joulun odotusta! :)

  -Susanna

 28. Ihan totta, ehkä tämä on jotain alitajuista kaamosta vastaan taistelemista :) Marraskuu on niin synkkä ja pimeä, että miksikäs sitä ei hieman piristäisi valoilla ja koristeilla. Aikamoinen kynttiläkatras siellä, hih! Minullakin palaa kyllä kaikki tuikut ja lyhdyt lähes joka ilta, tuovat niin paljon tunnelmaa.

 29. Voi kiitos! Minilasivitriini on Jyskistä, taitaa olla vastaavaa yhä myynnissä. Rahi taas on löytö Kodin1:stä kuukausi pari takaperin, sopi tuohon paikkaan kuin nakutettu! Kiitos itsellesi kun luet ja ihanaa joulun odotusta sinullekin :)

 30. Hei! Voisitko tehdä postauksen joululahjaideoista sisarelle tai ystävälle.

 31. Heippa! Ehdottomasti, kaavailinkin jo pian tekeväni joululahjapostausta.. :) Tulossa siis lähiaikoina, kiitos toiveestasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *