Tiistain parhaat

Tiistaikimppu ihan vain tenttiviikkojen autuuden kunniaksi. Tällä kertaa nappasin ruokakaupasta mukaani kimpun valkoisia ruusuja, vieläpä Roosa nauha -ruusuja. En oikeastaan ikinä osta ruusuja kotiin ja nyt ihmettelen vain että miksi, nehän näyttävät aivan ihanilta! Tunnustan muuten, että tuossa vaasin virkaa toimittavassa coolerissa oli näitä ennen ehkä kuukausi sitten nuupahtanut ja kaikki kukkansa jo aikapäiviä tipauttanut orkidea vain pelkät oksat enää pystyssä…

Jos minun pitäisi nimetä yksi vaatekappale ylitse muiden, voisi se hyvinkin olla valkoinen kauluspaita. Pidän niistä ehkä jopa enemmän kuin sinisistä, jotenkin valkoinen on vain niin raikas ja kokonaisuudesta saa rennon yhdistämällä paidan sinisiin farkkuihin. Näiden kahden kombo on yksi suosikkiyhdistelmiäni yliopistolle ja povaan tästä Lexingtonin täydellisen keveästä Emily Shirtistä luottopaitaani. Sain tänään käsiini muitakin syksyn malliston juttuja tältä yhteistyökumppaniltani ja vilautin niitä jo hieman Instagramissa. Talvi saa tulla – täällä ollaan valmiina!

Innostuin myös puuhailemaan jotain pikkuruisen keittiöni puolella. Pähkinänmuruja on siellä täällä ja asunnon on vallannut ihana paahteinen tuoksu – kotitekoista mysliä siis! Edellinen purnukka oli tyhjentynyt jo kauan sitten ja vasta nyt sain aikaiseksi tehdä lisää, vaikka tämähän on maailman helpointa puuhaa. Ohje mysliin löyty aikaisemmasta postauksestani täältä.

Siinäpä muutama tätä päivää ilostuttanut pieni asia vastapainoksi sille, että on hitsin harmaata ja kylmää, tentti ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisi voinut ja seuraavan viikon sisällä on vielä kaksi tenttiä tulossa. Loppuun muuten vielä päässäni taukoamatta viime päivät soinut kappale, jossa on älyttömän hyvät sanat, Haloo Helsinki – Kiitos ei ole kirosana. Kuunnelkaa, siis niitä sanoja nimittäin! Pian takaisin tenttimatskujen pariin – harmaudesta ja pimeydestä huolimatta kivoja tiistaita toivotellen :)

8 thoughts on “Tiistain parhaat

  1. Aivan ihania kuvia Jonna! Sun tyyli on kyllä ihailtavaa ;) mistä olet löytänyt tuon kukkamaljako/ruukun? Olen yrittänyt kytätä noita kynttilöitä kertomastasi verkokaupasta, mutta vielä ei ole tuottanut tulosta.. Oi tuo valkoinen kauluspaita näyttää niin fressiltä! Oma mysli on kyllä parasta <3

    Ja haloo helsinki rulettaa ;)

  2. Sinulla on aina yhtä ihanan pirtsakoita kommentteja – kiitos siitä! Maljakko on Riviera Maisonin viinicooleri, näitä pitäisi olla yhä myynnissä :) Ja tiedätkö minäkin välillä kurkkailen Gauharin nettikauppaa, josko noita tuikkukuppeja olisi taas tullut myyntiin, mutta vielä ei ole tärpännyt.. Toivotaan, että vielä tulee :)

    PS, pikkuisen tyrin myslin laittamalla jossain unenpöpperössä öljyä 2rkl:n sijaan 2dl! :D Kyllä oli naurussa pitelemistä kun tajusin lukeneeni ohjeesta ihan omia, nohh..

  3. Mitä materiaali tuo paita on? materiaali näyttää ihanan rennolta ja on todella hyvännäköinen.

  4. Matsku on 100% puuvillaa, mutta juurikin sellaista ihanan kevyttä! Paita ylläni tälläkin hetkellä :) Ainoa miinus on, että ohuuden puolesta ryppyyntyy herkästi, mutta tämä minusta saakin näyttää hieman huolettomalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *