Sunday Gear

Sunnuntaiheipat! Ensinnäkin, kiitos kaikista kommenteista aikaisempaan Asukuvien takaa -postaukseen. Ihan mahtavaa, että tykkäsitte – minullakin oli nimittäin hauskaa sitä tehdessä ;) Ehkäpä tällaisia epäonnistuneita otoksia nähdään täällä vielä toistekin, kun kuvat saivat hymyn niin monen huulille siellä ruudun takana.

Täällä ovat viime päivät olleet aika hulinaa ja olen viettänyt aikani pääasiassa kirjastolla taikka kotona lukien. Pari tenttiä on jo takana ja kaksi vielä edessä – keskiviikon jälkeen saakin sitten hieman huilahtaa ja jäljellä on enää parin palautettavan työn deadlinet. Stressiä on siis riittänyt ja parit itkupotkuraivaritkin vedetty, mutta joskus täytyy vaan keskeyttää hommat ja painua vaikka salille purkamaan. Seuraava päivä on sitten aina parempi! Jokin kumma syysväsymys myös painaa päälle, ja itsensä ylös kampeaminen aamuisin vällyjen välistä tuntuu joka kerta yhtä mahdottomalta, vaikka takana olisi oikeasti ihan riittävä määrä unta. Noh, ehkäpä se tästä pian helpottaa, vaikka varsin hyvillä unenlahjoilla olen toki muutenkin siunattu.

Tänään oli kuitenkin jotain muuta ohjelmassa lukujen oheen, sillä pääsin vihdoin testaamaan brunssia täällä Vaasassa, tästä vielä lisää myöhemmin. Samalla näin myös opiskelunsa tänä syksynä muualla päin Suomea aloittaneen rakkaan ystäväni ensimmäistä kertaa sitten elokuun! Ihana sunnuntain aloitus siis, vaikka päivä onkin ollut varsin harmaa ja taivaalta on ripotellut vettä aamusta asti. Eikun kumpparit jalkaan, niin voi mennä loiskuttaa lätäköiden läpi. Villakangastakkikin on jo korkattu ja ai että tuo Mangon harmaa takkikaunotar on kyllä yksi aarteistani, se taitaakin olla vakiovarusteeni taas seuraavat kuukaudet.

Nyt sitten takaisin laskujen ja kaavojen pariin, pitäkäähän peukkuja pystyssä, että huominen koitos menee läpi! Onneksi ensi viikolla on tiedossa kaikkea kivaa, ehkä eniten odotan saavani Helsingissä kaikki tytöt kasaan synttäridinnerilleni sekä pientä juhlistamista myös koko perheen kesken :) Ihanaa sunnuntain jatkoa!

8 thoughts on “Sunday Gear

 1. Hei minua kiinnostaisi ne sinun mangon vahapintafarkut, mikä koko sinulla niistä on? Ymmärtääkseni olet kovin siro, joten vertailun vuoksi mitä kokoa ovat esimerkiksi zaran farkkusi? :)

  – Emmi

 2. Heippa Emmi! Minulla on vahapökistä koko 34. Sovitin ensin myös 36:ia, eikä näiden kahden välillä ollut kovin hurjaa eroa, mutta isommat olisivat varmasti löystyneet aika pian ja nämä istuivat vielä hieman napakammin. Useimmat Zaran farkkuni ovat myöskin kokoa 34 :)

 3. Moikka! Kävitkö minkä järjestäjän valmennuskurssilla (vai valmennuskursseilla?) ennen kauppiksen pääsykokeita? Olitko tyytyväinen, suosittelisitko muillekin? :-) lähinnä mietin kumpi olisi parempi, valmennuskeskuksen tyylinen järjestö, joka järjestää kursseja monelle eri alalle vai jokin pienempi, vain kauppikseen erikoistunut? Ja tietysti, pärjääköhän edes tällainen matikkatyttö, joka ei osaa kovin hyvin englantia..? Olisi kiva kuulla sun mielipiteitä! :-) kiitos jo etukäteen, on upeeta miten vastaat aina kaikkien kommentteihin!

 4. Noh, älä vielä mieti niitä vaan nauti olostasi siellä! :) Kiitos tsempeistä, kohta on kaikki rutistukset tältä erää ohi!

 5. Heippa! Kävin ekana vuonna Takuuvalmennuksen kurssilla, joka oli minusta ihan kelpo kurssi, tosin alkoi muistaakseni vasta huhtikuun puolella, joten aika lyhyt ja pieneen pakettiin laitettu kokonaisuus. Toisena vuonna olikin sitten vähän kovemmat panokset ja kävin legendaarisen Supermasterin kurssin, joka alkoi jo tammikuussa ja kesti lähes kokeeseen saakka – sitä voisin ylistää vaikka kuinka! Kurssi on tyyris, mutta joka ikisen pennin arvoinen, sieltä saa todella hyvät materiaalit tiivistelmineen ja satoine harjoitustehtävineen. Omien kokemuksieni ja kuulemani perusteella suosittelisin siis ennemmin juuri kauppikseen erikoistunutta kurssia :)

  Ja kuules, matikkatyttö on erittäin hyvässä lähtöasemassa pääsykokeisiin! Matemaattiset taidot antavat todella paljon ja moni asia on helpompi ymmärtää, mikäli matikkapää on hyvä. Englannilla et tee pääsykokeessa mitään ja jos tarkoitit tulevia opiskeluita, niin jotkin pääainekokonaisuudet ovat englanniksi, mutta suurimmassa osassa opiskelu on suomeksi :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua, kysy vaan ihmeessä jos jokin jäi askarruttamaan. Super paljon tsemppiä tulevaan ja kiitos kivoista sanoistasi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *