Poolokaulusta

Syksyn tullen olen mennyt ja hurahtanut erääseen vaatekappaleeseen, jota ei ole löytynyt omasta kaapistani vuosiin – nimittäin poolokauluksiseen neuleeseen! En tiedä sainko yliannostuksen yläastevuosina käytettyäni lukuisia lukuisia kertoja H&M:n pooloneuletta, joka oli garderobissani edustettuna useissa väreissä. Se oli hieman pidemmän mallinen ja suurella kauluksella varustettu, ai että se olikin suosikkivaatteeni tuolloin. Taisinpa joka syksy ostaa saman neuleen jossain toisessa sävyssä, niin kovasti siitä silloin pidin!

Muutamaan vuoteen en ole siis vilkaissutkaan pooloihin, kunnes tänä syksynä, kun näitä paksuja ja muhkeita neuleita on alkanut näkyä siellä sun täällä. Ehkä olen päässyt yli traumoistani, sillä nyt tämä näyttää maailman mukavimmalta vaatekappaleelta, joka toimisi varmasti super hyvin esimerkiksi kulutettujen farkkujen kanssa. Kovasti on myös näkynyt ohuempia ribbineuleita poolokauluksella, mutta näiden kahden yhdistelmä tuntuu hippasen liian ysäriltä minun makuuni ;)

Pictures from: With Love from Kat

Olenkin nyt yrittänyt katsella kauppojen valikoimia sillä silmällä, josko löytäisin sen oikean neuleen itsellenikin. Se saisi mieluiten olla joko vaalea tai kaunis harmaa, valkoisen korkeakauluksisen neuleen kanssa voisi tulla meikkivoideongelma. Materiaalina mieluiten villa, enkä pistäisi tuollaista vohvelikuvioitua kangasta ollenkaan pahitteeksi.. Tässä muutamia vaihtoehtoja, katsotaan löytyykö pooloneule pian vielä minunkin kaapistani!


Linkit mainoslinkkejä

18 thoughts on “Poolokaulusta

 1. Täällä on niin ikään hurahdettu poolokauluksiin vuosien jälkeen. Oman, täydellisen yksilöni löysin viime viikolla Tallinnan Massimo Dutilta. Ennustan sille runsasta käyttöä talven tullen! :)

 2. Oi mää niin rakastan kaikkia pooloneuleita❤️❤️❤️❤️ ja pakko sanoa Jonna että mää niin rakastan sun blogia ja aamun kohokohta on jos sulta on tullu postaus! Tekstin jaksaa aina lukea ja kuvat on niin kauniita! Me like

 3. Mä olen niin pooloneule fani! ;) Ne on ihan super hyviä tähän aikaan vuodesta ja etenkin koska mä käytän harvemmin huiveja niin ne ajaa sitäkin asiaa! Suosittelen siis ;)

 4. Täällä toinen, jolla on jäänyt yläasteella pidetyistä pooloista yliannostuksen! Valitettavasti vieläkin koen poolokauluksen todella ahdistavana, vaikka ne kivalta muilla näyttääkin.. :)

  -Laura

 5. Voih, selailin aiemmin syksyllä Massimon nettisivuja ja siellä oli kyllä niin täydellisiä yksilöitä! Ihan varmasti tulee paljon käyttöä :)

 6. Voi että, olet aina niin herttainen Emilia! Ihana kuulla, että blogini kuuluu aamurutiineihisi, hih :) Kiitos kauniista sanoistasi!

 7. Sinulla näitä neuleita onkin tullut ihasteltua ;) Ja tosiaan, muhkea kaulus korvaa hyvin huivin! Täytyy nyt kyllä löytää se oma yksilö pian…

 8. Hauska kuulla, etten ole ainoa :D Totta muuten, minullakin on usein kyllä kovin “herkkä” kaula, eikä kaulus saa olla liian iholla tai tuntuu ahdistavalta.. Saa nähdä löytyykö sopivaa yksilöä!

 9. Hitsit, olen yrittänyt koluta sekä Lindexin että H&M:n pooloneuleen toivossa! Täytyy lähteä uusintakierrokselle siis, kiitos vinkistä :)

 10. Sama täällä, liian ahdistavan puristava kaulus ei saa olla! Olen ihmeen herkkä kaulaa-alueen suhteen :D

 11. Mä niin rakastan poolokauluksia. <3 Kyllä niitä oli aikoinaan koko vaatekaappi täys, enkä juuri muuta käyttänytkään.. On se omaan silmään aika ajaton vaihtoehto ja tosi monipuolinenkin. ;) Eri materiaalit tekee ihmeitä!

 12. Reissusta löytyi se täydellinen Massimo Duttilta <3 Pitkähkö, vaaleanharmaa neule ihanalla kauluksella ja palmikko/vohveli-pinnalla :) Se on täydellinen!

  H&M:ltä yritän bongata myös erästä pooloneuletta, koot ovat vaan koko ajan loppu :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *