Päivä Kööpenhaminassa

Vihdoin palataan muutama viikko taaksepäin, kun matkasimme alusvaateketju Changen mukana Kööpenhaminaan. Suomesta meitä lähti mukava määrä bloggaajia ja kuten jo kerrottua, oli visiittimme tarkoituksena Britney Spearsin Changelle suunnittelema mallisto ja tämän Euroopan lanseeraus Köpiksessä. Tämä oli itselleni ensimmäinen reissu kaupungissa, josta olin kuitenkin kuullut niin paljon hyvää monilta eri tahoilta!

Vivian & Kira

Aikataulumme tällä vuorokauden mittaisella matkallamme oli kuitenkin hyvin tiukka ja siitä syystä itse kaupungin näkeminen jäi harmillisen vähäiseksi. Sekin pieni mitä ehdimme nähdä, niin hurmasi kuitenkin ainakin minut! Pienellä läpikulkumatkallamme bussilta lounaalle ihastelimme pastellisävyisiä taloja ja muutenkin hurjan kaunista arkkitehtuuria. Toki aurinkokin paistoi täydeltä taivaalta, joten oli helppo päästä kaupungin fiilikseen! Tämä pikareissu vakuutti minut ehdottomasti siitä, että Köpikseen on vielä päästävä pidemmäksi aikaa.

Vivian, Marianna & Alexa

Illaksi suuntasimme malliston näytökseen, joka oli kyllä hienosti toteutettu – itse mallistosta puhumattakaan! Minäkään en tosin voinut välttyä pienistä Victoria’s Secret -viboista mitä tuli mallien maneereihin ja näytöksen tunnelmaan, kuten moni bloggaajakollegakin on kirjoittanut. Joka tapauksessa mallisto upposi ainakin meikäläiseen ja myös sen laajuus yllätti, Intimate Britney Spears tarjoaa varmasti jokaiseen makuun jotakin. Omat suosikkini löytyivät hempeästä vaaleanpunamustasta Amarylliksestä, josta voisin kotiuttaa ainakin satiinisen kimonon ja yöasun!

Itse Britneykin piipahti meitä tervehtimässä näytöksen jälkeen, sain vasta ihan viime hetkellä ängettyä itseni kuvaaja-armeijan viereen ikuistamaan tähden. Juttelimme myöhemmin tyttöjen kanssa siitä, kuinka Britney oli kyllä varsin vaisun ja jopa pelokkaan oloinen siinä salamavälkkeen keskellä. Joka tapauksessa loistava juttu tälle naiselle, sopimus Changen kanssa kun on vieläpä useita vuosia kestävä, joten onnea ja menestystä mallistolle :) Kiitokset vielä Changen väelle kutsusta – oli mahtavaa olla mukana tällä reissulla!

4 thoughts on “Päivä Kööpenhaminassa

  1. Voi vitsit olen kade, että olette tuollaiselle reissulle päässeet! :) Piipahdin itse viikonloppuna I love me -messuilla ja nappasin sieltä puoleen hintaan mukaani Changen Britney Spears -malliston alusvaatesetin ja täytyy kyllä kehua, että nuo alusvaatteet ovat paitsi todella kauniit, myös yhdet parhaista, mitä olen koskaan pitänyt! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  2. Oli kyllä tosi hienoa päästä reissulle mukaan! Hitsit, messut jäivät omalta osaltani tällä kertaa välistä- Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen alusvaatteisiin, noiden yöasujen hankintaa jäin itsekin vielä pohtimaan, josko pitäisi :)

  3. Oi aivan ihania kuvia Köpiksestä!! Olisi myös kiva piipahtaa sielä ;) On kyllä nättejä alusvaatekokonaisuuksia !

  4. Köpikseen on kyllä ehdottomasti vielä päästävä oikein ajan kanssa, sen verran ihanalta kaupungilta vaikutti! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *