Lokakuussa…

…lähestyvät syksyn ensimmäiset deadlinet kouluhommille. Eniten paniikkia aiheuttaa loppukeväältä jäänyt tentti, jonka viimeinen suoritusmahdollisuus on nyt. O-ou, tietää paljon lukemista, hikeä ja ehkä jopa pahimmassa tapauksessa kyyneliä kirjaston penkillä! Stressijonksteri ainakin ilmoittautuu taas palvelukseen.

…sätin varmasti taas itseäni siitä, kröhöm, etten aloittanut näihin valmistautumista ajoissa (let’s be honest)

…piti juhlia ainejärjestömme vuosijuhlia, mutta meidän sormemme eivät kuitenkaan yltäneet 45:n sekunnin ilmoittautumisaikaan, ärrh! Mekkokin olisi ollut valmiina, olisin nimittäin päässyt käyttämään parin kesän takaista mekkoa siskoni häistä. Noh, ensi vuonna uusi yritys ja vahingosta viisastuneena salamannopeat sormet!

…juhlitaan kuitenkin Elle Style Awardseja! Illasta tulee varmasti loistava, vielä kun kehittäisin itselleni asun gaalaa varten. Eräs toisen mallinen haalari on majaillut ostoskorissani nyt tovin ja mietin, pitäisikö se vihdoin naputella kotiin ajan käydessä pian jo vähiin.

…ja minun syntymäpäiviäni! Ehkäpä se vuosijuhlien missaaminen ei sitten niin paljoa haittaakaan, kun on paljon muita kivoja juhlanaiheita. Ikää tulee mittariin taas vuosi lisää, viime viikolla esittelinkin itseni jo 22-vuotiaana hieman pyöristäen ja hyvinhän se luontui.

…alkaa taas salilla käynti. Koko pienen ikäni hyvin vähän liikuntaa harrastaneena otin vihdoin alkukesästä itseäni niskasta kiinni ja innostuinkin salilla käymisestä. Ensimmäistä kertaa elämässäni sain urheilusta tavan ja näinkin ehkä muiden korvaan pieneltä kuulostava asia oli itselleni tosi iso juttu! Tänne Vaasaan taas palattuani on kuitenkin ollut hyvä sali vielä hakusessa ja kyselin teiltäkin vinkkejä aiheen tiimoilta. Nyt paria salia testanneena aion vihdoin hankkia kortin ja olen innoissani uudesta viihtyisästä salista!

…oli tarkoitus lähteä syyslomalla reissuun jollekin pienelle kaupunkilomalle. Rooma olisi kuulemma ihana vielä näin lokauussakin, myös Pariisi-kaipuu on muutaman vuoden aikana ehtinyt kasvaa hirmuiseksi. Ja Lontoo jaja… Voi kuitenkin olla, että reissu jää ajanpuutteesta johtuen tekemättä ja siirtyy vasta joululomalle.

…toivottavasti myös pukeudutaan kuvan mukaisiin syysvaatteisiin! Kuva on otettu vuosi takaperin ja ai että miten ihanalta näyttää tuo harmaa ja konjakinruskean yhdistelmä. Niin paljon kuin pidänkin uudesta trenssistäni, niin salaa odotan jo ilmojen viilenemistä ja villakangastakkien esiin ottamista.

Tätä ja kaikkea muuta pitää sisällä minun tulevat viikkoni :) Lokakuu onkin yksi lempikuukausiani, tietysti jo sattuneista syistä, heh. Jotenkin se on kuitenkin minusta ensimmäinen kunnon syksykuukausi, ilma on vielä kirpsakka ja saadaan toivottavasti nauttia kauniista ruskasta ja auringonpaisteesta vielä pitkään. Ihanaa lokakuuta kaikille!

22 thoughts on “Lokakuussa…

 1. Heippa, mä haluun nyt toivottaa sulle tsemppiä koulujuttuihin! Asenteella eteenpäin, eiks je? :)
  Haluun nyt myös sanoa, kuinka ihanan väriset sun hiukset on! Muistatkohan yhtään, millä sävyllä toi on värjätty? Terkuin,
  hiuskriiseilijä Oulusta!

  http//:milkainnamaaria.bellablogit.fi

 2. Itse suosittelen Wasa Sports Clubia. Paljon erilaisia tuntivaihtoehtoja ja valtavasti tilaa salipuolella. Koskaan en ole joutunut jonottamaan salilaitteisiin, vaikka olisinkin käynyt “ruuhka-aikana”. Aika kallis, mutta hyvät palvelut. Irtisanoutumisen ehdot ovat kuulemma ihan hyvät (en varmaksi tiedä, kun olen edelleen jäsen :D), eli salijäsenyydestään pääsee helposti eroon, mikäli tarve vaatii.

  Ja hei, tuo sali on ihan yliopiston vieressä, että mikäli siellä suunnilla liikkuu jo muutenkin, niin salikäynti on helppo ujuttaa päiväjärjestykseen. ;)

 3. Heh, samanlaisissa ajatuksissa kuljemme, minulla on myös lokakuun mietintöjä luonnoksissa! Myös tässä kuussa sekä synttärit että hääpäivä, joten juhlittavaa on!

  Tsemppiä opiskeluihin!

 4. Olipas kiva postaus! :) Näppärä vuju-ilmottautuminen teillä, vaikka harmi ettei hiirisormi ollut tarpeeksi nopea. Meillä ennen ihmiset jonottivat koko yön lippuja, mutta nyt myyntipaikka ilmoitetaan vain hetkeä ennen myyntiä jolloin ihmiset kurvailevat autolla tuhatta ja sataa saadakseen lipun…

  – Hansu // Hassutellen

 5. Kiitos kovasti Milka – asennetta nimenomaan tarvitaan ;) Ja kiitos kehuista! Käyn kampaajalla raidoittamassa hiuksiani, joten en valitettavasti osaa avittaa sävyn suhteen. Aika viileää vaaleaa kuitenkin yleensä laitetaan :)

 6. Kiitos vinkeistä Johanna! WSC onkin varmasti yksi suosituimmista saleista opiskelijoiden keskuudessa, mutta minä päädyin kuitenkin Wasamoveen sen keskustasijainnin ja edullisen hinnan vuoksi :)

 7. Oih, monta aihetta sinullakin juhlaan! Kuulostaa mahtavalta :) Kiitos tsempeistä ja ihanaa lokakuuta, Marjukka!

 8. Kiitos, kiva jos pidit tällaisesta ajatusvirrasta! Ja herttinen, meidän systeemi kuulostaa tosiaan näppärältä tähän verrattuna.. :D Eihän tuossa ole kaikilla yhtäläisiä mahdollisuuksiakaan, jos ei ole autoa käytössä. Ehkäpä siis olen ihan tyytyväinen meidän tyylistä, vaikka ei sorminopeus tällä kertaa riittänytkään ;)

 9. Täällä Helsingissä korkkasin tänään jo villakangastakin! Aamulla oli kylmä ;)

 10. Noni! Tuli vaan mieleen kysyä kun oot muuten niin classy et suostutko haalareita päälle laittaa vai koetko ne turhaksi :D onko sulla haalarit sit usein päällä/täynnö merkkejä? :)

 11. Kauniita syyspäiviä toivotaan täälläkin! Just tänään ihailin vaahteroiden väriloistoa ja mietin, että pitäisi oikeasti kuvata näitä maisemia ennen marraskuuta ja harmautta.

 12. Haha, kyllähän nyt haalarit kuuluvat asiaan! Ne on päällä niitä vaativissa isommissa opiskelijatapahtumissa, seuraavaksi pääsevätkin ylle ensi viikolla Hämeenkadun approissa :) Ja merkkejä ei ole vielä kovin montaa ja nekin vaivaiset ovat irtoamaisillaan kiitos ompelutaitojeni…

 13. Tiedätkö mietin samaa joka vuosi! Kuitenkin se ruska tuppaa aina menemään ohi, ennen kuin havahtuu että oli tarkoitus tallentaa se kameraan..

 14. Just olisin sulta kysellyt et millö sä oot saanu ne hyvin kiinni mutta enpä taida kysyä vinkkejä :'D käytkö sä paljon opiskelijabileissä, niitä kun on paljon viikollakin? :)

 15. Joo vinkkejä ei kannata kysellä täältä osoitteesta! :D Ensi kerralla meinaan kokeilla liimaavani merkit ensin ja sitten vasta ommella, josko kröhöm pysyisivät paremmin.. Ja näin tokana vuonna juhliminen on ollut omalta osalta aika paljon rauhallisempaa ja jätän nuo arkibailut väliin, ellei tosiaan ole sitten kyse approjen kaltaisista isommista tapahtumista :)

 16. Kivan kuuloinen lokakuu!:) Samantyyppisiä suunnitelmia täälläkin, koulustressiä ja kivoja juhlia & reissuja sopivassa suhteessa! :) Ja hei toivottavasti törmätään Approissa!! :P

 17. Tsemppiä kouluhommiin, täälläkin niitä vielä riittää vähän aikaa! Minäkin olen syntynyt lokakuussa, mulla synttärit kolkuttelee jo ovella, koska ne on 6.päivä :)

 18. Lokakuu tulee varmasti menemään taas ihan hujauksessa näissä merkeissä! Ja hei tosiaan – toivottavasti päästään heittämään moikat appro-tunnelmissa!! ;)

 19. Kiitos Reetta ja kuin myös – tsemppiä sinnekin kiireen keskelle :) Ja hei – ihan hurjasti onnea synttäripäivänäsi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *