Grey & Camel

Täällä kirjoittelee yksi erittäin onnellinen ja leveähymyinen tyttö! Eilen minulla oli tämän periodin viimeinen tentti ja voi tätä helpotuksen määrää, kun sai nyt vetäistä sen viimeisimmänkin kohdan yli to do -listaltani. Jäi sinne toki vielä palautettavia hommia kielten kursseilta, mutta tentit nyt ovat ne eniten päänvaivaa aiheuttavat. Kammoamani viime viikkoisen tilastotieteen välitentinkin pääsin läpi, joten toivotaan että näistä muistakin selvitään kunnialla. Nuo matemaattiset aineet kun eivät tosiaankaan ole vahvuuteni, joten hieman jännittää… Palkitsevinta on kuitenkin huomata, että lopulta lukuisten laskutoimitusten jälkeen asiat alkavat jopa selvitä ja tajuaa, etteivät ne niin mahdottomia olekaan.

Tenttisalista poistumisen jälkeen vietettiin ystäväni kanssa ansaittu kahvihetki missäs muualla kuin Sweet Vaasan kakkujen äärellä. Oikein tuhti suklaakakku maistui taivaallisen hyvältä ja sormia lämmiteltiin höyryvien kahvikuppien äärellä, ne kun ehtivät jäätyä asuja ulkona kuvatessamme. Vaasan hyinen tuuli ei ole mitään legendaa, jestas että täällä onkin jo vilu!

Itse asu oli yhdistelmä harmaata ja kamelinruskeaa, olen ennen vierastanut näiden kahden murretun sävyn yhdistämistä, mutta nyt ne miellyttävät yhdessä silmää kovastikin. Vastikään tilaamani Day Birger et Mikkelsenin* huivi on luonnossa lähes prikulleen saman sävyinen kuin Mulberryn Medium Lily, jonka sekoitin vielä mukaan pakkaan. Jalassa taas kerran nämä Mangon vahapintaiset housut, joiden perään on kyselty viime aikoina kovasti. Omani ovat kokoa 34 ja niitä on nyt saatavilla myös Boozt.comista*!

Naurattaa muuten, marssin saman tien kahvittelujemme jälkeen ostamaan itselleni uudet ehjät nahkahanskat. Näissä mustissa hanskoissani nimittäin on molempien käsien sormissa hervottomat reiät, joita olen pitkään yrittänyt ovelasti piilotella – varsinainen resupetteri! Nyt on kuitenkin vihdoin tilalla uudet nahkahanskat, jotka löysin H&M:n Premium Quality -mallistosta, eikä hintaakaan ollut kuin alle parikymppiä. Vinkkinä siis muillekin, jos sopuhintaisia yksilöitä etsitte!

Kuvat: Essiesophie

Coat / Mango
Sweaer / Zalando Collection
Pants / Mango*
Bag / Mulberry
Scarf / Day Birger et Mikkelsen*
Shoes / Depeche

*Mainoslinkki / Commercial link

34 thoughts on “Grey & Camel

 1. Onnea tenttiurakan selättämisestä! Todellakin olit kakkupalasi ansainnut ;) Tunne on tuttu, itse sain rahoituksen tentin selätettyä muutama viikko takaperin varsin pitkäaikaisen yrittämisen jälkeen ja olo oli kyllä helpottunut. Esseet ja muut tuntuvat pikkujutuilta tuollaisten laskentamörköjen rinnalla!

  Kaunis huivi, sävy sopii sinulle!

 2. Jee, kiva kuulla! :) Itse välivuotta viettävänä en osaa vielä samaistua tentteihin, mutta varmasti välillä hyvinkin stressaavaa… :/ Kiitos tuosta H&M vinkistä. Tosi hyvä juttu että H&M on ruvennut panostamaan laatuun hieman aiempaa enemmän!

 3. Kiitos, phuuh! Ja kuules, juuri rahoituksen tentin kanssa minäkin painiskelin ja nyt odotan jännittyneenä tuloksia.. Lohduttavaa kuulla, että on muitakin samassa tilanteessa! Onnea siis sinullekin tuon “laskentamörön” selättämisestä ;)

  Ja kiitos, nyt on tosiaan tainnut vihdoin löytyä beige huivi, jonka sävy sopii kasvojani vasten. Pari hutiostosta sillä saralla on tullut tehtyä, kun sävy ei olekaan tuntunut myöhemmin omalta ja on ollut usein esim. liian vaaleanpunaiseen taittava..

 4. Ota välivuodesta kuule kaikki ilo irti, tentteihin lukukin maistuu sitten työnteon jälkeen :) Ja sanopa muuta, tykkään tosi paljon tuosta H&M:n Premium Quality-mallistosta! Yhden neuleenkin siitä juuri tilasin ja yksi silkkitoppi löytyy entuudestaan.

 5. Tosi hienoja kuvia jo taustaltaan ja sitten vielä tuo sun asuyhdistelmä päälle, vau :) Mäkin olen vierastanut noiden värien yhdistämistä, mutta miten hyviltä ne näyttääkään yhdessä! Täytyy ehkä lähteä harmaan takin metsästykseen.. Muutenkin tosi freesin näköisenä olet kuvissa, ei uskoisi, että on tentti takana (mietin omaa nuutunutta olemustani aina tenttisalista lähtiessä) :D Mutta huippua, että tentit on nyt takana päin ja olet todellakin kakkupalan ansainnut :)
  -Madde

 6. Another wonderful outfit! The combination of grey and camel is not a choice that is made so quickly, but in my opinion it's a very nice mix of two neutral colors. What lipstick/gloss are you wearing?

  P.s. Fingers crossed for your exam results. :)

  xx Carian
  https://simplychicls.blogspot.com

 7. Hyvin sopii kyllä yhteen harmaa ja kameli! :) Tuota takkia olen jo useaan otteeseen ihastellut. Toivottavasti löytäisin jostain samantyylisen.

 8. Ihana asu jälleen kerran! :) olisi tosi kiva jos voisit taas kirjoittaa opiskelupostauksen: vietän itse tällä hetkellä välivuotta ja kauppakorkeaan hakeminen kiinnostaisi. Joten olisi tosi kiva taas lukea sun mietteitä kauppatieteiden opiskelusta! :)

 9. Ihanaa aina huomata että on tullut uusi postaus! Mistä muuten nuo vanhat nahkahanskasi ovat? Olen yrittänyt todella kauan löytää kohtuuhintaisia nahkahanskoja. H&M hanskoja olen kokeillut ja koot eivät oikein sopineet minulle.

 10. heii, ihana huivi! miksei tuolla boozissa oo enään tota kamelin väristä??

 11. Tilasitko sen yhden Benettonin beigen villaneuleen, joka näkyi yhdessä kollaasissa? :) kyselisin vaan minkä koon tilasit?

 12. Voi kiitoksia Madde! Kuvien otosta ei kyllä meinannut tulla yhtään mitään ja pelkkä taustan löytäminen osoittautui tavallista vaikeammaksi.. :D Tosi kiva kuulla siis, jos kuitenkin lopputulos toimii! Hih, ehkä se on tuo tentin jälkeen lisätty punainen huulipuna, joka huijaa väsymyksen ja nuutuneisuuden pois ;) Kiitos piristävästä kommentistasi ihana!

 13. Aw thank you Carian – you're so sweet! :) The lipstick's from Dior and I think the shade is called something like Collection.

 14. Kiitos kovasti! Ja ehdottomasti – tulen kyllä kirjoittelemaan opiskelufiiliksistä lähiaikoina :) Tämä alkusyksy oli aika löyhää, mutta toisessa periodissa alkaa juuri enemmän pääainekurssejakin, joten voin sitten vaikka kertoa hieman ajatuksiani pääaineestani.

 15. Hih, ihana kuulla! Nyt onkin taas paremmin aikaa blogin äärellä :) Hitsit, nuo olivat jo ikivanhat enkä muista millään alkuperää, mutta mulla on parit hanskat esim. Ectectralta (tai jotain sinne päin, myydään usein Stockan Hullareilla ainakin!). Stockalta varmasti löytyisi sopuhintaisia myös esim Globalin valikoimista! Myös Mangon nahkahanskoja voin omasta puolestani kehua.

 16. Se pyöri pitkään ostoskorissani, mutta jäi kuitenkin sitten tilaamatta, joten en valitettavasti osaa avittaa koon kanssa! Muistaakseni Nanne-blogin Anne on kehunut näitä Benettonin perusneuleita, joten kannattaa vaikka kysäistä häneltä :)

 17. ihana asu, ihania kuvia ja kaunis sinä! upean värinen takki ja ai että kun miellyttää kuvien värimaailma :)

 18. Voi kiitos kiitos! Ihana kuulla, kuvien kanssa nimittäin tuskailtiin tovi, kun ei meinattu saada sopivaa taustaa sitten millään. Hienoa siis, jos lopputulos kuitenkin miellyttää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *