Grateful

Kiitos kaikki ihanat mieltä lämmittävistä onnitteluistanne! ♥ Synttäripäiväni oli mitä onnistunein – upea Helsinki, rakkaat ihmiset ympärillä ja mielettömän hyvää ruokaa, joten mitä sitä voisi enempää toivoakaan. Meidän ystäväporukassamme yhteiset dinnerit ulkona ovat harvinaista herkkua, joten näistä osaa ottaa aina kaiken ilon irti. Sitä on kyllä niin kiitollinen, miten upean ystäväpiirin sitä onkaan saanut ympärilleen. Nämä tytöt ovat olleet läsnä jo yläasteelta asti ja yhteisiä vuosia on edessä vielä vaikka kuinka!

Illallispaikkamme oli tosiaankin Erottajan Pastor, josta kerron vielä ihan omassa postauksessaan, mutta voi pojat että olikin hyvää. Ja kuten kuvista näkee, satoipa eilen pikkuisen jotain lumen tapaistakin, hrr! Täytyy ihan myöntää, että luihin ja ytimiin menevästä kylmyydestä huolimatta kirpsakka pakkaspäivä tuntui jotenkin ihanan freesiltä. Ehkä tuota Stockan julkisivua katsellessa saatoin myös jo haaveilla niistä kaupungin kauneimmista jouluvaloista.. Kröhöm, saako tuota sanaa lausua jo näin lokakuussa?

Tänään onkin sitten hyörittävä keittiössä huomista perheen kestitsemistä varten! Tarkoituksena olisi pyöräyttää muun muassa bravuuriani porkkanakakkua, fetapinaattipiirakkaa ja mangojuustokakkua.. Paljon puuhattavaa siis! Oikein mukavaa perjantaita ja pian starttaavaa viikonloppua :)

14 thoughts on “Grateful

  1. Tuo sinun takkisi on kyllä aivan ihana!:) Ihailen sitä joka kerta kun sen päälläsi näen. Löytäisimpä itsekin yhtä klassisen kauniin, joka sopisi kropalleni ja lompakolleni!

  2. Myös minulta myöhästyneet onnentoivotukset! Ja ehdottomasti joulu saa alkaa näkymään blogeissa. Itse huitelen vaparina Jerusalemissa ja koti-ikävää helpottaa, kumma kyllä, joululaulut <3 ps. Mangojuustokakku, kuulostaa täydelliseltä!!! :)

  3. Myöhäiset onnittelut vielä! Saanko tiedustella, mistä hurjan kaunis huulipunasi on, kenties ikisuosikkiasi Dioria? :)

  4. Se on kyllä ihana, täytyy sanoa! Kauan tätä yksilöä etsittiinkin, toivottavasti sinäkin löydät vielä jonkin vastaavan :)

  5. Voi lämpimät kiitokset sinnekin! Hih, eiköhän se joulu pikkuhiljaa hiivi tänne blogin puolelle, ihan viimeistään marraskuun puolelle päästyä. Ihanaa joulun odotusta sinne Jerusalemiin! :) Mangojuustokakku on yksi vakioistani, sen ohjekin löytyy täältä jos kiinnostaa kokeilla!

  6. Minäkin ihastelin tuota takkia! Onko sen hankkimisesta muuten kauan, jos niitä vielä sattuisi olemaan myymälöissä… :)

  7. Valitettavasti tätä oli kaupoissa myynnissä jo pari vuotta sitten, ja itse löysin omani sitten tuurilla vuosi sitten Mangon Outletista netistä :( Toivottavasti löydät jotakin vastaavaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *