Craving For

Silloin tällöin on hyvä omistaa pieni hetki haaveilulle, etenkin näin pimeän syksyn ja koulujuttujen keskellä. Ja tällä kertaa ihan vain kevyttä materiaa ajatellen, synttäritkin kun lähestyvät on minulla usein tapana lahjoa itse itseäni jotenkin. Mielessäni pyörii tällä hetkellä useampikin juttu aina sisustuksesta vaatteisiin ja moniin eri asusteisiin, mutta yksi asia näitä kaikkia tuntuu yhdistävän, nimittäin harmoninen sävymaailma!

Kaulakoru – Etsy, hattu – Lindex, laukku – LV, puhelinsuojus – Mulberry,
tuoksukynttilät – JOIK ja H&M, kengät – MICHAEL Michael Kors*, neuletakki – H&M

En juurikaan omista mitään siroja kaulakoruja ja kaipaisinkin sellaista, joka voisi koristaa kaulaa vaikka joka päivä. Tämä Etsystä bongattu suloinen rusettikaulakoru on kaikessa yksinkertaisuudessaan jotenkin niin kaunis ja tämän käsintehdyn yksilön ottaisin mieluusti korulippaaseeni. Pitäisiköhän tehdä ensimmäinen Etsy-tilaus? Muita asustehaaveita taas ovat nudet kiiltonahkaiset korot samaa mallia kuin parhaiksi todetut Korsin mustat avokkaat, Lindexiltä mieleeni syöpynyt harmaa huopahattu (jota olen yrittänyt metsästää, mutta tuloksetta, joten näköhavaintoja otetaan vastaan!) sekä joka syksy haaveissani pyörivä LV:n Neverfull myös Monogramissa. Muitakin kauniisti ajan patinoimia monogram-haaveita tosin löytyy, mutta niistä voisin kertoa lisää omassa postauksessaan. Lisäksi kesällä vaihtamani iPhone tarvitsisi uuden nahkaisen suojan, sillä edellinen Mulberryn malli ei siihen enää sovi.

Tuoksukynttilöiden himo taas tulee joka syksy ja etenkin näitä JOIK’n huumaavan tuoksuisia purnukoita kaipaisin lisää kotini nurkkiin. Esimerkiksi Cinnamon Bun kuulostaa aivan liian hyvältä… H&M:ltä taas löytyy monia kauniita kynttilöitä, kuten tämä marmoripintaa jäljittelevä yksilö. Ei ollenkaan huono ajatus kääriytyä samaisen puljun pehmoiseen kasmirneuletakkiin ja sytyttää kynttilät palamaan!

*mainoslinkki / commercial link

18 thoughts on “Craving For

 1. Cinnamon Bun siinä on Niin ihanan aito kotoinen tuoksu, suosittelen ehdottomasti!! Itse oman kysyeiseni juuri hetki sitten poltin loppuun ja pimeitä nyt iltoijani ihastuttaa muistaakseni myös sun suosikki Creme Brulee ;) Pari kynttilää odottelee vielä korttausta, mutta sen piparin tuoksuisen jätän ihan suosiolla vasta joulukuulle :)

 2. Oi tuo Mulberryn puhelinpussukka on aivan ihana! Kannatan siihen investointia ;) Mukavaa viikonalkua! :)

 3. Olen tilannut etsyn kautta lukemattomia kertoja ja kaikki on sujunut joka kerta moitteettomasti. Ihana saada uniikkeja juttuja!

  Kiitokset ihanasta blogista!
  T: Marjaana

 4. Oih, tuo on ehkä pakko laittaa pian tilaukseen! Creme Brulee on tosiaan suosikkini, se on aivan huumaavan hyvän tuoksuinen :) Minullakin on viime vuodelta vielä korkkausta odottava jokin jouluinen tuoksu, olikohan jokin glögiin viittava..

 5. Se on ja etenkin kätevä, pelasti edellisen puhelimeni niin monilta kolhuilta! Täytyy siis varmaan vihdoin hankkia tuo uusi :) Samoin sinulle, ihanaa viikkoa!

 6. Mahtava kuulla! Minä olen vasta vastikään tutustunut Etsyyn ja kuluttanut pitkiä aikoja monia uniikkeja asioita ihastellen, pian varmasti teen ensimmäisen tilaukseni. Kiitokset itsellesi, kun luet ja kommentoitkin vielä! :)

 7. Ihania! <3 Varsinkin tuo kaulakoru. Etsy on oikea aarreaitta. Hih, sama juttu täälläkin! :) Pitäisi keksiä jotain synttärilahjaa itselle myöskin, hyvä syy hemmotella itseään. :D

 8. Hei! Minulla on lähes olemattomalle käytölle jäänyt LV Neverfull GM Monogram, josta olen ajatellut luopua. Olen ostanut sen Helsingin liikkeestä 7/2013 ja käyttänyt sitä varmasti alle 20 kertaa. Patinoitumaan se ei siis ole vielä ehtinyt, sen sijaan kunto on täydellinen. Mikäli sinua siis kiinnostaa, niin voin laittaa maililla kuvia ja tarkempaa tietoa. Alkuperäinen kuitti ja dustbag ovat tietysti tallella.

  t. Veera

 9. Kaulakoru on niin suloinen! Etsyssä saisi kyllä kulumaan vaikka kyinka monta tuntia erilaisia uniikkeja löytöjä ihastellen :) Millonkas lokakuussa sinä vietitkään synttäreitäsi? Ja eikö sinulla ollut jossain vaiheessa Acnen Canada-huivi harkinnassa synttärilahjaa ajatellen? Sitä voin ainakin itse yhä suositella, lämmin kuin mikä ;)

 10. Hei Veera! Mikä uskomaton sattuma, juuri tänään valittelin ystävälleni peloistani ostaa merkkituotteita netistä ja totesin ääneen, kuinka voisin yrittää kysellä tätä Neverfullia lukijoiden joukosta! Tuntuisi nimittäin luotettavammalta näin. Kuulostaa todella hyvältä ja olisin siis ehdottomasti kiinnostunut, riippuu tietysti hintaluokasta :) Olisi ihanaa jos viitsisit laittaa lisää tietoa ja kuvia sähköpostiini, jonnamaista@gmail.com. Suuret kiitokset! :)

 11. Jos olet “materiaalihaukka” kuten minäkin, suosittelen perusneuleita kurkkimaan Uniqlolta mikäli merkki ei vielä ole tuttu. 35 eurolla saa täyttä merinovillaa olevan neulepaidan, kasmirvillaisen taas noin 60 euron hintaan. Ja hirveästi on firma saanut kehuja vaatteidensa laadusta, ei ikävä kyllä vain ole vielä rantautunut Suomeen, mutta vertaisin tätä esimerkiksi Benettoniin. Ei koreile logoilla, mutta laadulla senkin edestä.

  Itselle yksi kaikkien aikojen suurimmista himotuksista tulossa nyt jossakin päin maailmaa, nimittäin puhdasta silkkiä oleva kauluspaita. En ole koskaan raaskinut sijoittaa silkkipaitaan, koska valitettavasti ei tässä elämäntilanteessa (… enkä tiedä heltyisivätkö kukkarinnöyrit toisenlaisessakaan tilanteessa :D) ole varaa laittaa satoja euroja yhteen vaatekappaleeseen, joka ei kuitenkaan ihan jokapäivän garbedooriin kuulune. Uniqlolta kuitenkin nappasi, onnistuin bongaamaan sen the paidan spesiaalitarjouksesta vain 35 euron hintaan..! En voi uskoa, miten hyvä tuuri kävi!

  Hyvää syksyä sulle Jonna ja menestystä opintoihin! :)

 12. Materiaalihaukka ilmoittautuu! Minäkin tosin olen aika pihi mitä tulee ihan perusneuleisiin, ja pääasiassa yritän metsästää niitä ketjuliikkeistä materiaalitiedot vain tarkkaan syynäten. Uniqlosta olen kuullut niin paljon hyvää, että se on ehdottomasti päästävä tsekkaamaan seuraavalla ulkomaan reissulla! Taitavat toimittaa Suomeenkin jos oikein muistan, mutta mieluiten sitä tietysti aina hypistelee ja kokeilee paikan päällä.

  Superhyvän löydön olet tehnyt – 35 euroa silkkipaidasta on aikamoinen diili! Toivottavasti aarteesi matkaa pian luoksesi ;) Kiitos paljon vinkeistäsi, aion kyllä ensi kerralla kurkata Uniqlon neuleapajat, jahka jonnekin liikkeeseen pääsen. Ihanaa syksyn jatkoa sinullekin!

 13. Hih, eilen itseasiassa tuli 21 vuotta mittariin! ;) Mihin tämä aika kuluu… Huh! Acnen huivia juu olen myös miettinyt, se näyttää niin pehmeältä ja lämpimältä! :)

 14. Kovin samanlaisia haaveita myös täällä! :) Nudet korkkarit ovat olleet ostoslistalla jo luvattoman kauan, monesti juuri noita MK:n Cottonilla sovitellutkin ja pohtinut – kohta niitä taas tarvisi!

  Ja miten huomaankaan haaveilevani mono Neverfullista yhä uudelleen ja uudelleen – patinoituneena juurikin! GM olisi kokona mitä oivallisin mutta myös MM voisi olla hyvä :) Hah, niin se mieli vaan muuttuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *