Cashmere Cardigan

Minusta tuntuu, että olen ollut koko syksyn kovin mielikuvitukseton pukeutumisen suhteen. Lieneekö syynä sitten mukavuudenhalu, kummasti aina syntyvä tulipalokiire aamuisin ennen luentoja (voi kun osaisin ajatella vaatteet valmiiksi iltaisin), vai vaan laiskuus ajatella vaatekaappia pidemmälle, kun voi helposti napata ensimmäisenä ne tutut ja turvalliset vaatteet. Pukeutumiseni onkin ollut pitkälti rentoja neuleita ja kauluspaitoja sinisten farkkujen tai vahahousujen kanssa. Eilen heittäydyin kuitenkin sen verran villiksi, että yhdistin nämä kaksi kärpästä yhdellä iskulla!En ole aikoihin juurikaan pitänyt neuletakkeja, mutta tässä H&M:n Premium Quality -malliston yksinkertaisessa kasmirneuleessa jokin vain kolahti. Olen tällä hetkellä ihan hulluna kamelinruskeaan, se kun on värinä helppo yhdistää ja tuntuu tuovan myös kivasti lämpöä kasvoille.

Coat / Mango
cashmere cardigan / H&M Premium Quality
Shirt / Lexington (giveaway)
Sunnies / Ray-Ban (giveaway)*
Pants / Mango*
Scarf / Day Birger et Mikkelsen*
Shoes / Depeche
Bag / Mulberry

Taas on jo perjantai ja viikko pulkassa! Tätä viikonloppua olenkin odotellut jo kovasti, sillä saan tänään erään ystäväni luokseni tänne Vaasaan. Ihana päästä höpöttelemään yhdessä oikein pitkän kaavan mukaan ja huomenna olisi tiedossa myös juhlimista. Marraskuu tuleekin olemaan oikea kyläilykuukausi, sillä myös kaksi muuta ystävääni sekä vanhempani ovat kuun aikana tulossa tänne. Paljon kivaa mitä odottaa siis :) Mahtavaa viikonloppua jokaiikalle!

Sorry for haven’t writing any translations for a while, but now let’s give it a new try! Here’s an outfit from yesterday, when I spent my morning at the university. It feels like I’ve been so unimaginative when it comes to daily outfits for the past fall, and I just tend to use the same sweaters or shirts every day. Oh well, yesterday I combined these two – that’s a beginning for being a bit more creative, right ;)

I’ve never really been a friend of cardigans, but there was just something about this one from H&M Premium Quality -collection. I guess it’s the simple model and the colour – I’m crazy about camelbrown at the moment! It’s easy to combine with almost everything and it gives some warmth for your skintone. How do you like the outfit? Hope you all have a great weekend!

*Mainoslinkki / Commercial link

18 thoughts on “Cashmere Cardigan

 1. Onpas taas nätti asu! Mulla on tuo sama neuletakki, utta en ole vielä kertaakaan käyttänyt kun en oikein tiedä taas miten yhdistelisin. Tässähän sitä tuli inspiraatiota kerrakseen :)

 2. Simple, yet stylish! Wearing sweaters and shirts doesn't have to be boring at all. Adding a little extra can make the look complete. Camel brown is indeed a very nice color and it's easy to combine, especially with grey, black and white. Oh btw, for a couple of times already my eyes fell on your boots, I just love them! Have a lovely weekend Jonna!

  xx Carian
  http://simplychicls.blogspot.com

 3. It's great that I can understand your posts again ;) And the outfit is as classy and beautiful as always. You're such an inspiration!

 4. Ihanan tyylikäs kokonaisuus! :) Minultakin löytyy juuri tuo kyseinen neuletakki harmaana. Varmaan eniten käyttämäni vaate näin säiden kylmetessä.

  Mukavaa viikonloppua!

 5. Hei Jonna! Meinasin tehdä siskolleni itsetehtyä mysliä joululahjaksi reseptilläsi. Kysyisinkin että kuinka iso purkki sinulla on mysleille käytössä? :)

 6. Voi kiitoksia! Ja onpa kiva kuulla, että sait inspistä juuri tämän samaisen neuletakin pukemiseen :) Eikun neuletta ylle siis, se on ihana!

 7. Thank you Carian! You're right, you can always add a little something extra to make simple pieces more interesting :) Oh those boots are my absolute favourites, they are so easy to wear both day and night time!

  Hope your weekend has been lovely too!

 8. Juurikin se Premium Quality-malliston neuletakki :) Ei ole minusta lainkaan kutisevaa, päinvastoin ihanan pehmeää!

 9. Yeaay! ;) I really try to make an effort on these translations, it would be nice that my foreign readers would understand my posts as well. Thank you for your kind words!

 10. Oih, mietin tosi pitkään tämän ja harmaan välillä, se jäi kyllä kutkuttelemaan.. Aivan ihana tuo on kyllä molemmissa väreissä!

  Toivottavasti sielläkin on vietelty kiva viikonloppu :)

 11. Heippa, voi että miten ihana idea! Myslireseptissä on kuva sellaisesta Ikean 15 senttiä korkeasta lasipurkista, joissa säilön myslejä. Ohjeesta tulee kuitenkin aika reilu satsi ja lisäksi laitan osan vielä toiseen purkkiin, josta ne kyllä aika nopeasti hupenevat ;) Ehkä ohjeen puolittamalla saisi juuri tuon purnukan verran tavaraa! Hih, minäkin otin juuri uunista myslipellillisen :)

 12. Heippa! Voi kun ihana kuulla, kiitos :) Niitä olisi kiva saada tänne useamminkin, toivottavasti olisi valoa lähipäiville hieman enemmän tarjolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *