Work Mode

Voihan unetus! Meillä yliopistolla on harvemmin kahdeksan luentoja, joten sellaisen joskus lukkariin sattuessa on silmät tällä neidillä aivan ristissä. Kyllä, olen yhäkin kaikkea muuta kuin aamuihminen, eikä tietoakaan mistään kesätöiden aikana omaksutusta aamurytmistä ;) Onneksi aamuluentojen jälkeen sai hipsiä takaisin kotiin, heittää pehmeät verkkarit jalkaan ja laittaa kahvinkeittimen päälle. Niin – jäi aamukahvitkin tohinassa juomatta!

Koululta päästyäni parkkeerasin ruokapöydän ääreen, jossa kulutankin suurimman osan ajastani täällä kotona ollessani. Nyt tässä kahvikuppi edessäni work mode päälle sisältäen sekä opiskelu- että blogijuttuja. Ihana muuten, kun olette viime aikoina esittäneet paljon postaustoiveita – niitä saa ja pitääkin esittää aina sellaisen mieleen tullessa! Hurjan moni on pyytänyt juttua syystakeista- ja kengistä, joten sitä olisi tarkoitus lähteä pian työstämään. Valokuvauksestakin kyseltiin, joten ehkäpä siitäkin ja etenkin käyttämistäni välineistä voisin sanasen kirjoittaa lähiaikoina. Tänään ajattelin ehkä myös kuvata hieman kotia teille – toin tänne mukanani muutamia pieniä sisustusjuttuja, joilla saa taas uutta ilmettä sisustukseen. Syksyn tullen onkin taas ihan eri lailla inspiraatiota sisustamiseen!

Loppupäivästä taas eräs koulukaverini palaa maisemiin ja pienen kaupunkikierroksen lomassa pääsemme myös kuvaamaan yhdessä. Tänä vuonna toivottavasti olisi siis tiedossa enemmän asukuvia täältä Vaasastakin käsin! Huomenna viettelenkin sitten vapaapäivää yliopistolta, ihan luksusta aloittaa viikonloppu jo perjantaina. Nyt loppuviikosta olisi tarkoitus myös käydä korkkaamassa sali täällä Vaasassa, joskaan en vieläkään ole oikein osannut päättää minne jäsenyyteni hankkisin.. Olisiko erityisiä suosituksia vaasalaisilta? Nyt kuitenkin hommiin – mukavaa torstain jatkoa ja viikonlopun odottelua! :)

It’s not often when we have lectures at 8 am at the university, so when we do I feel myself soo tired. Yep, still not a morning person ;) There’s only one thing I like about these early mornings – when you can come back home right after the lectures, change into sweatpants and put on the coffee machine. That’s my type of morning! Now I’m sitting infront of the dining table, which is my favourite spot here at home, and sipping my morning coffee. It’s time to put the work mode on and take care of some studying and blogging stuff. Hope you have a great Thursday!

35 thoughts on “Work Mode

 1. Postaustoiveista tuli mieleen, olisiko mahdollista saada “lempparipaikat Vaasassa” tyylistä postausta? :) kiitos ihanasta ja aina niin piristävästi blogista <3!

 2. Oi näyttää ihanalta hetkeltä tuollaisen aamun jälkeen kun joutuu väkisin noin aikaisin heräämään ;-) näyttää myös toi sun kotisi ihan uskomattoman ihanalta, vau ♥

 3. Itsekin olen Vaasassa kolmisen vuotta asustellut opiskelujen merkeissä (en tosin enää) ja kovin suosittu tuolloin oli Easy Fit, joka on aika uusi kuntosali ja edullinen jäsenyys. :) Itse kans viihdyin tuolla salilla. Mutta toki Vaasasta löytyy sitten myös LadyLine, joka on naisille suunnattu sali. Jos ei halua niitä hikisiä bodarimiehiä siellä katsella. ;) Ja siis löytyyhän Vaasasta muitakin saleja, ei muuta kuin vertailemaan ja aika monessahan saakin yleensä käydä onneksi tutustumiskäynnillä. :) Mukavaa torstaita myös sinulle! :)

 4. Syksy tuo kyllä ihan uudenlaista sisustusinspiraatiota :) Itse tein tässä viikolla pari pientä DIY-projektia, onneksi pienellä saa paljon muutosta aikaan!

 5. Moikka! Minua kiinnostaisi kuulla sinun huiveista ja niiden laadukkuudesta. Hankintalistallani olisi laadukas ja ajaton huivi, mutta en oikein osaa tehdä päätöstä. Olen useasti ostanut kalliitakin huiveja, mutta huomannut niiden olevan käytössä huonolaatuisia. Olisiko sinulla vinkkejä, millaiset huivit olisivat hyviä? Miten sinä valitsen huivisi? :)

  -k

 6. Ihanilta kuulostavat nuo kaikki postausideat, varsinkin valokuvausvinkit ovat aina tervetulleita! :) Tsemppiä opintojen pariin palaamiseen, se on kyllä aina mukavaa vaihtelua kesätöiden jälkeen! :)

 7. Oi rakastan sun sisustuspostauksia yli kaiken! Ja asuinspiraatiotki on hyviä, koska iselläni on niin samanlainen tyyli… Joten seuraavia postauksia innolla odotellessa… ;)

 8. Heips, wasamovelle pääsee nyt 1e hintaan tutustumaan, itse ainakin olen tykännyt käydä! loistava sijainti keskustassa ja hyvä sali:)

 9. Tervetuloa takaisin! :) Saleista suosittelen Sports Clubia, sijanti juuri sopivasti yliopiston vieressä. Lisäksi myös keskustan Lady Linen käyttöoikeus kuuluu samaan korttiin, joten siitä vielä iso plussa. Voi siis käydä kummassa tahansa oman aikataulun mukaan :)

 10. Moikka! Ei liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta ajattelin kysyä neuvoa Neverfullin suhteen. Mulla on samassa kuosissa kyseinen laukku kuin sinulla, ja kalenteri onnistui tartuttamaan väriä siihen kankaaseen. Mietinkin et millä sitä uskaltais alkaa puhdistamaan, ettei jää mitään suurempia länttejä? Olisin kiitollinen vinkeistä :).

 11. Heippa! En tiiä onks tää ihan sun tyylinen, mutta joskus jos kiinnostaa tai on mielenkiintoa niin ois kiva jos tekisit sellaisen Phone Tag-videon :) Ihanaa viikonloppua muuten<3

 12. Heippa! Jotain tämän suuntaista on aiemmin toivottukin, joten ehkäpä voisin sellaisen vielä toteuttaa :) Voi kiitos itsellesi – ihana kun luet!

 13. On kyllä ihana palata takaisin kotiin pötköttelemään :) Ja kiitoksia, täytyy tosiaan pian kuvata teille lisää kotijuttuja!

 14. Moikka Niinu! Kiitos vinkistä :) Minulla ei niin olisi tarvetta jumpille, mutta pidän kyllä Ladylinenkin yhtenä vaihtoehtona.

 15. Heh, hikiset bodarimiehet eivät tosiaan olisi ihan välttämättömyys ;) Ladylinea olen miettinyt myös, joskaan minulla ei olisi tarvetta jumpille, jolloin olisi vähän turhaa maksaa kallista jäsenyydestä.. Kiitos kovasti kuitenkin vinkeistä, täytyy tosiaan hyödyntää nuo tutustumiskäynnit :)

 16. Syksyllä tulee harrastettua enemmän kotoilua, jolloin se sisustuskärpänenkin taas iskee :) Kuulostaapa hyvältä DIY-projektit!

 17. Heippa! Minulta löytyy useita huiveja jo vuosienkin takaa, joten laadukas huivi kyllä kestää käyttöä :) Itseltäni löytyy huiveja Mulberryltä, Gantilta sekä tuoreimpana nyt täydellisen muhkea uutuus Acnelta. Kannattaa tsekata myös Tiger of Swedenin tai Day Birger et Mikkelsenin yksilöt, mikäli hakusessa on ihan perus yksivärinen villahuivi. Minä suosin täysvillaisia huiveja ja kunhan matskut ovat kohdallaan, niin huivista saa ihanan lämmittäjän vuosiksi eteenpäin :)

 18. Tosi kiva kuulla – laitetaan siis valokuvauspostaus korvan taakse :) Kiitos Emmi ja tsemppiä sinullekin sinne vielä töiden pariin!

 19. Kiitos Maaria! Kiva olla takaisin Vaasassa :) Sports Clubia kehutaan kyllä kovasti, mutta oikeastaan kaipaisin enemmänkin keskustasijaintia. Hintakin on hieman turhan korkea, itselläni kun olisi tarvetta pelkälle salille ilman jumppia…

 20. Heippa Nora! Voi kurjuus, meinaatko siis sisäkangasta? Sitä en ole itse joutunut juurikaan puhdistelemaan, mutta ehkä kokeilisin baby wipeseja… Mitään muuta vinkkiä en valitettavasti osaa sanoa, mutta josko vaikka sitten jollain tekstiilille tarkoitetulla puhdistusaineella uskaltaisi kokeilla :) Toivottavasti saat puhtaaksi!

 21. Urpo ei tiedä mikä on Phone Tag, joten täytyypä googlailla :) Hih kiitos, rennossa viikonlopun vietossa jo! Mukavaa loppuviikkoa sinne <3

 22. Moikka! Itse voin suositella Easy Fit -salia sen edullisen hinnan vuoksi :) Tosin jotkut ryhmäliikuntatunneista ovat melko täynnä, mutta muuten on kyllä mukava kuntosali ja henkilökunta. Salipuolella saa päiväsaikaan treenata rauhassa, itse ainakin tykkäsin käydä päivisin, kun yliopistossa noita vapaapäiviä välillä oli. :D Hyvää olen kuullut myös Lady Linesta ja Sports Clubista, jos on valmis sijoittamaan enemmän. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle! :)

 23. Miten teet noita latteja? Onko sulla kahvikone siellä vai teetkö jollain vispilällä?

 24. Voitko tehä videolle vaikka sun arkimeikin tai viimeisiä ostoksia tai muuten vaa iha höpöttely videoo?:-) ihana blogi sulla! Luin kaikki sun postaukset iha alusta loppuun<3

 25. Heippa! Kiitoksia paljon vinkistä, hieman edullisempaa salia haeskelenkin tässä :) Pidän tämänkin siis ehdottomasti mielessä. Ihanaa syksyn jatkoa sinullekin :)

 26. Täällä mulla ei ole kahvikonetta, mutta korvikkeena toimii näppärä ja edullinen ratkaisu – maidonvaahdotin! Ainakin Ikeasta saa parin euron hintaan :)

 27. Jotain videota voisin harkita tekeväni lähiaikoina, kiitos toiveesta :) Ihana sinä – aikamoisen urakan olet saanut tehdä, hih! Kiitos paljon ja kiva kun olet löytänyt tänne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *