Viikonlopun viettoon!

Heippa! Tulin vain pikaisesti toivottelemaan hyviä viikonloppuja, tosin omani aloitin taas jo eilen tänään ollessa vapaapäivä yliopistolta. Kuvat sen sijaan ovat jo parin viikon takaa, kun nautiskeltiin vielä näistä kesäisistä ilmoista. Kipaisimme ystäväni kanssa Sweet Vaasan kautta, nappasimme leivokset mukaan ja kävelimme rantaan pienelle piknikille. Porkkana-cupcake maistui taivaallisen hyvältä, illan viimeiset auringonsäteet lämmittivät ihanasti ja meri kimmelsi edessä. Meren läheisyys on kyllä asia, josta nautin suunnattomasti täällä Vaasassa :) Ei tarvitse kauaa etsiä kauniita lenkkimaisemiakaan!

Tällä kertaa suuntaankin Tampereelle viikonlopun viettoon, kiva päästä taas vähän eri maisemiin! Leppoisaa viikkistä kaikille toivotellen :)

Hi there! Just came for a quick hello and wanted to wish you a great weekend. I started mine already yesterday, since today was a day-off at the university. These pictures then again are from a couple weeks back when we enjoyed this beautiful and warm weather with my friend. We took cupcakes to go from a bakery and had a little picnic by the sea. It’s amazing that it’s been such a beautiful autumn so far!

Hope you all have a lovely weekend!

8 thoughts on “Viikonlopun viettoon!

  1. Upeita kuvia! Luin tämän postauksen eilen puhelimella ja tuli sellainen himo cupcakeseihin! Tarkoitus oli lähteä vielä illalla kauppaan ja ostamaan cupcakeseja, mutta sitten päikkärit veivät voiton ja jäin ilman, hihi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *