Syyskuun ensimmäinen

Heippa murut! Kirjoittelen täältä Vaasasta käsin, kotiuduin kamojeni kera lauantaina ja siitä asti onkin ollut hieman haipakkaa. Tavaroiden purkua koko lauantai ja asioilla juoksemista, minkä jälkeen tietysti catch upaamista ja illanvittoa ystävien kanssa. Tuntuu todella hyvältä olla täällä taas! Helsingistä lähtö oli toki myös haikeaa, mutta jahka tänne taas pääsin, niin fiilis on ihan loistava ja olen innoissani kaikesta uudesta.

Kaiken kaikkiaan syksyn tulo tuntuu mahtavalta ja jännittävältä. Syksy tuo aina tullessaan jotain uutta, joten täytyy olla vain avoimin mielin ja nauttia! Kalenteri on vierähtänyt jo syyskuun puolelle, joten opinnot starttaavat pian toden teolla, mutta mahtuu tähän kuuhun muutakin kivaa. Rakas siskonpoikani täyttää vuoden ja toivottavasti pääsen niitä sekä siskonsa 4-vuotis synttäreitä viettämään, loppukuusta taas on tiedossa eräs lyhyt, mutta varmasti mahtava blogireissu. Pian kaivetaan myös esiin kaikki lämpimät neuleet ja kauniit syysasusteet – postipoika taas kiikutti tänään ovelle yhden uuden hankintani tältä saralta. Ensimmäiset kynttilätkin on jo sytytetty – syksy saa tulla!

Nyt jatkan täällä kuitenkin asettumista, kodin siivoamista ja kröhöm – hieman pitäisi tämän viikkoiseen uusintatenttiinkin ehtiä lukea. Oikein ihanaa syyskuun alkua kaikille :)

Hi everyone! Hopefully you’re still there even though I haven’t really had time to write any translations lately. I just moved back to Vaasa to continue with my economic studies so it’s been a rush with all that unpacking and stuff. Luckily I’ve had time to catch up with my friends after the summer holiday and it’s been so great to see all them! Although it feels a bit sad to leave Helsinki behind again, I’m also so happy to be back here. Autumn is always the beginning of something new and I’m really excited!

It really is the first of September today, so it’s officially autumn now. That means that in a few days I’ll start with my studies again, I’ve also burned the first candles and got myself the first fall purchases. You’ll hear about them later! Hope you all have a magnificent September :)

14 thoughts on “Syyskuun ensimmäinen

 1. Voi apua, nää sun ihanat kuvat ei yhtään lievitä tätä odottelun tuskaa kun muutan itse kuukauden päästä ja haluisin jo niin päästä sisustamaan kaikkea ihanaa ja vaaleaa… sulla kun on juuri sellainen sisustus maku kuin mulla ;-) ahh ♥

 2. Oi että, ihan pian pääset laittamaan omaa kotia! Se pesänrakennusvaihe on niin ihanaa :) Kuukaus menee nopeasti, kun on mitä odottaa!

 3. Oih! Olen itsekin miettinyt Acne-huivin ostoa. Ne näyttävät niin ihanan muhkeilta, pehmosilta ja kaikkein tärkeimpänä lämpöisiltä! Voipi olla, että lähestyvät synttärini on yksi hyvä syy kotiuttaa kyseinen huivi, hih.. ;)

 4. Kotisi Vaasassa on kyllä niin kaunis, että ihan kuola valuu! Hih, sitä omaa kotia odotellessa, vaikkakin pari vuotta saa vielä keskittyä siitä haaveiluun :)
  Tuo Acnen Canada on kyllä todellinen loisto-ostos! Itse hankin omani vuosi sitten Tukholmasta “matkamuistona” ja huivi kulkikin koko talven mukana toimien ulkona kaulan lämmittäjänä ja sisällä koulussa vilttinä. ;) Todellinen kylmien kelien pelastaja!

 5. Voi juku kuule – ne eivät ainoastaan näytä muhkeilta ja lämpimiltä! Tuskin maltan odottaa pääseväni kääriytymään huiviin yliopiston vilpoisassa kirjastossa tai luentosaleissa :) Ja niinpä, eikös sinullakin ollut lokakuussa vai muistanko väärin? Tämä olisi mitä mainoin synttärilahja, tuntuu tuleva syksy ja talvikin sitten mukavammalta ajatukselta ;)

 6. Voi kiitoksia! Olen kyllä ihan onnesta hykerrellen laittanut täällä taas kotia kuntoon :) Ja kaikki se odotus kyllä sitten palkitsee, kun pääsee rakentamaan omaa pesää!

  Mahtava kuulla että olet ollut omaasi tyytyväinen! Minäkin olen huivin jo korkannut, vaikka ohuemmallakin varmasti vielä pärjäisi. Tämä tulee kyllä olemaan ihan täydellinen lämmittäjä kylmissä luentosaleissa :)

 7. Alkusyksy on kyllä ihanaa aikaa. Maisemanvaihdos ja uudet fuksit koulussa pistävät taas uuden lukuvuoden käyntiin vauhdikkaasti :) Tsemppiä syksyn opintoihin, ja toivottavasti pääaineesi osoittautuu oikeaksi valinnaksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *