Sweatshirt Sunday

Joskus loppujen lopuksi kiva asu voi syntyä ihan puolivahingossa. Toissapäiväisille kahvitteluille halusin ylle jotain rentoa ja kollarisunnuntai kuulosti korviini hyvältä. Tämän Lexingtonin harmaan Michelle Sweaterin ostin itselleni jo viime joulun aikoihin ja se on vilahdellut useaan otteeseen Instagramissa, mutta tässä svetari ensimmäistä kertaa asun muodossa. Puuvillainen kollari on ollut ihan loistohankinta rentoihin päiviin ja lenkkipolullekin, se on myös säilynyt useista pesukerroista huolimatta hyvänä. Myös tämän syksyn mallistosta löytyy vastaavaa kollaria hieman eri printillä!

Aikaisemmin olen yhdistänyt svetarin rennosti sinisten farkkujen kanssa, mutta tällä kertaa mentiin sillä mitä mukana oli Helsinki-viikonloppua viettäessäni, joten vahapöksyillä taas. Tavallisesti olisin yhdistänyt Converset jonkin rennomman mallisen laukun, kuten Neverfullin tai Alexan kanssa, mutta mukanani ollut Del Rey taipuikin ihan kivasti tähän asuun. Tulipahan ainakin hieman erilainen kokonaisuus kuin ylläni yleensä ja juuri sunnuntaitunnelmiin sopiva!

Trench coat / Zara
Sweatshirt / Lexington
Scarf / Acne
Pants / Mango
Bag / Mulberry
Sunnies / Ray-Ban (giveaway @Fashionstore*)
Shoes / Converse

Last Sunday I felt like wearing something very casual for our coffee moment and walking around the sunny city. Sweatshirt Sunday it is then! You might have seen a peek of this Lexington Michelle Sweater in Instagram for a few times, but here’s the very first outfit with it. I bought this already last Christmas and I’ve been using this a lot – it’s perfect for relaxed days and even paired with running pants as well. There’s a similar version in FW14-collection, too!

Usually I’ve worn the sweater with blue jeans, but since I was visiting Helsinki with only some clothes with me I had to improvise a little bit. Actually I did like the result with these coated pants! At least it’s a little different than what I tend to wear, which is kind of refreshing. It was also perfect for a casual Sunday!

*Mainoslinkki / Commercial link

15 thoughts on “Sweatshirt Sunday

  1. Aivan ihana asu! Ei hätää, Del Rey sopii asuusi todella hyvin ;) Sunnuntait ovat kyllä parhaimpia!

    Mukavaa tiistaita :)

  2. Nyt on kyllä pakko jättää kommenttia! Eksyin sun blogiin instagramia viime viikolla selatessani, ja täytyy kyllä myöntää, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Sun blogista välittyy niin hyvä fiilis, ja ihana kun kaikki kuvat on niin laadukkaita. Lisäks meillä näyttää olevan tismalleen samanlainen vaatetyyli, niin niistäkin postauksista saa hirveesti inspistä. Oli myös hassu huomata, että opiskelet kauppakorkeassa, kun itekkin sinne hain, mutta ainakaan tänä vuonna ei vielä natsannu opiskelupaikan suhteen. Mut anyway, pointti oli et sulla on ihan mahtava blogi ja jatka samaan malliin!! :)

  3. Kauniita kuvia! Sulla on niin ihana blogi! Nyt on pakko kysyä, kuinka olet saanut tekstin ja kuvat saman levyisiksi? En millään onnistu siinä..

  4. Voi että, et tiedä miten iloiseksi aina tulen tällaisesta palautteesta! Erityisesti kehut kuvista lämmittävät, sillä visuaalisuus on minulle yksi tärkeimmistä seikoista blogissa :) Mahtava kuulla, että meiltä löytyy paljon samoja mielenkiinnonkohteita aina tyylistä opiskeluihin. Älä lannistu, vaikka ovet eivät vielä auenneetkaan, itsekin pääsin vasta toisella yrittämällä sisään. Toisella kertaa sitä on niin paljon viisaampi ja varmasti myös motivoituneempi!

    Tervetuloa siis tänne ja kiitos hurjasti ihanasta kommentista <3

  5. Oi kiitos kovasti :) Ihan prikulleen saman levyisiä en ole noista saanut, mutta kuvat laitan itse 720px kokoon leveydeltään ja sitten säädin vielä asetuksista koko sivun leveyttä, jolloin tekstin sai myös leveämmäksi. Toivottavasti tästä on jotain apua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *