Sunday Snaps

Ai että, olen kyllä niin sunnuntai-ihminen! Toisten mielestä sunnuntait ovat tylsiä ja ne muistuttavat vain taas tulevasta maanantaista ja arkeen paluusta, mutta minä nautin näistä päivistä suunnattomasti. Erityisesti Helsingissä ollessani, Vaasassa kun koko pieni kaupunki tuntuu tällöin pysähtyvän. Helsingissä suurin osa paikoista on avoinna ja löytyy valinnanvaraa minne mennä, keskusta myös kuhisee ihmisiä. Etenkin tällaisena aurinkoisena syyspäivänä on ihana vain kävellä ympäriinsä, katsella terassilla istuvia kahvinsa nauttijoita ja ihastella kauniita maisemia. Vaasassa taas esimerkiksi hyvin harva kahvila on sunnuntaisin avoinna, joten Helsingissä viikonloppuja viettäessäni täytyy ottaa näistä pienistä iloista kaikki irti!

Tapasinkin iltapäivästä ystäväni keskustassa ja hipsimme Aleksille La Torrefazioneen. Täytyy kyllä antaa tunnustusta kahvilalle – paitsi että siellä on tunnelmallinen miljöö ja todella hyvää kahvia (peukku myös chiabatta-leiville ja brunssille!), niin lisäksi lämmin palvelu saa joka kerta erityistä kiitosta. Kuinka monessa kahvilassa tarjoilija tulee ystävällisesti ilmoittamaan sinulle jonossa seistessäsi ja täysiä pöytiä silmäillessäsi, että hän kyllä järjestää teille pöydän? Odottelimme hetkisen kahvejamme, kunnes meille olikin varattu ikkunan äärestä vapautunut pöytä. Kiinnitin tähän huomiota edelliselläkin kerralla Torressa käydessäni – ihanaa asiakaspalvelua!

Nyt istunkin taas väsyneenä mutta onnellisena kivan ja rentouttavan viikonlopun jälkeen junassa kohti Vaasaa! Matka menee onneksi rattoisasti kommentteihinne vastaillen ja kuluneiden päivien kuvasatoa käsitellen. Mitä muuten sanotte nykyisestä kuvien leveydestä? Tuntuuko selkeämmältä vai liian isoilta? Lisäksi kaipaisin hirmuisesti raikkaampaa ja selkeämpää ilmettä blogiin, mutta omat taitoni ovat todella köykäiset ja koodikieli pelkkää utopiaa.. Katsotaan saataisiinko tänne jotain uutta syksyn mittaan :)

I’m definitely one of those who love Sundays! For some people it’s only a sign upcoming Monday, but for me these are the most relaxing days of the week. My favourite thing to do on a peaceful Sunday is to catch up with a friend at a cafeteria. That’s what I love about weekends in Helsinki compared to my studying town Vaasa – almost all the places are open on Sundays and you’ve got plenty of where to choose. I highly recommend La Torrefazione on Aleksanterinkatu – it’s famous not only for it’s delicious coffee but also the great customer service.

Now I’m sitting on a train travelling back to Vaasa and getting ready for a new week. Luckily I’ve got a lot to do here replying to your lovely comments and editing the photos taken during past days. By the way – how do you like the new wider size of the photos? Hope your Sunday has been relaxing too!

14 thoughts on “Sunday Snaps

 1. Kuvat näyttävät oikein hyvältä! Aina yhtä kiva lukea postauksiasi kun ne ovta ihanan piristäviä, vaihtelevia ja aina yhtä laadukkaita :)

 2. Oi mitä ihania sunnuntai-fiiliksiä! :) La Torre on kyllä niin kiva paikka. Pitääkin mennä taas pistäytymään siellä joku kerta.

 3. Oikein hyvän kokoisia kuvia, ja muutenkin tosi kiva postaus :-) Sunnuntaikahvihetket on vaan niin täydellisiä!

 4. Sunnuntait ovat kyllä erittäin ihania, yhdyn sinuun täysin! Herkullisen näköistä kaffeeta olet saanut nauttia ;) Ja aivan ihana look sulla tänään instan puolella! Ps. Mistä olet ostanut Vaasa ja Helsinki kodissa olevat neuletut palmikkoviltit? Ostin itselleni samaa tyyliä olevat tyynyt ja haluaisin viltin niille kaveriksi.

  Mukavaa alkavaa viikkoa :P

 5. La Torrefazione on ehdottomasti yks mun lempparikahviloita Helsingissä! Rakastan istua siellä ikkunan vieressä ja katsella kadulla kulkevia ihmisiä :)

 6. Voi että – kiitos ihanasta palautteesta! Minä sen sijaan ilahdun valtavasti jättämistänne kommenteista, joten mahtavaa jos piristys on vastavuoroista :)

 7. Kiitos ihana :) Minäkin kaipailen jo pääseväni Torren brunssille tai aamiaiselle taas pitkästä aikaa!

 8. Kiva kuulla, tällä koolla mennään siis jatkossakin :) Kiitos Katri! Ja kyllä, sunnuntaikahvihetki on kyllä niin ihana viikon päätös.

 9. Voi kiitoksia, rennosta sunnuntailookista on tulossa vielä asupostaustakin :) Palmikkoviltit ovat Villa Stockmannin, kiva palmikoitu yksilö löytyy myös Ikean valikoimista! Niihin on ihana kääriytyä viileinä iltoina sohvannurkassa.

  Kiitos ja samoin sinulle! :)

 10. Sama täällä! Aina parasta, jos onnistuu saamaan ikkunapaikan, jonka äärellä voi katsella kaupungin vilinää :)

 11. Itse olen myös aina pitänyt sunnuntai-päivistä! Eilen koin ihanan sunnuntai flown, kun istuin ystävieni kanssa brunssilla ja katselin ikkunasta ulos ihanaa syysilmaa kahviani siemaillen. Olo oli kyllä niin raukea ja onnellinen sillä hetkellä. :)

 12. Kiitokset vinkistä! Naputtelin juuri ikeasta tuollaisen yksilön kotiutettavaksi ;) ja samalla kaikkee muutakin tarrautui mukaan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *