Navy Knit Jacket

Vaasassakin on ollut viime päivinä sen verran lämmintä, ettei syystakeille ole vielä ollut juurikaan käyttöä. Sen sijaan kaivoin esiin viime keväänä Lindexiltä saadulla lahjakortilla hankitun Holly&Whyte– malliston pidemmän neulejakun, joka on juuri omiaan näille alkusyksyn keleille. Tuloaan tehneen flunssan vuoksi kerrospukeuduin kuitenkin laittamalla alle kauluspaidan ja kietaisemalla vielä huivin kaulaan. Merihenkinen tummansininen neulejakku näyttäisi kivalta ihan farkkujenkin kanssa, mutta nämä Mangon vahapöksyt nyt vain ovat juurtuneet jalkaani! Näköjään minulla on nyt taas jokin kauluspaitainto myös meneillään ;)

Jacket / Lindex Holly&Whyte (giveaway)
Shirt / Polo Ralph Lauren
Pants / Mango
Scarf / Acne
Sunnies / Ray-Ban (giveaway @Sunglasses shop)
Bag / Mulberry
Shoes / Tory Burch

Nenällä taas koreilevat uudet Ray-Banit, jotka sain loppukesästä SunglassesShopilta. Minultahan on löytynyt ruskeat Aviatorit (jotka muuten ajattelin laittaa myyntiin) entuudestan, mutta nämä liukuvärjätyt ovat huomattavasti pehmeämmät kasvojani vasten. Nyt vain toivotaan oikein aurinkoista syksyä, jotta lasit pääsevät vielä ahkeraan käyttöön!

It’s been a really warm beginning of autumn here, so I haven’t had much use for any coats lately. Instead this I’ve been wearing this Lindex Holly&Whyte knit jacket, which is a great choice for a weather like this. I bet it will look great with basic blue jeans as well, but this time I wore my Mango coated pants once again. And how about my new Ray-Bans? I got these from SunglassesShop at the end of the summer and I love this faded brown lense colour! Hopefully there are still plenty of sunny days ahead :)

Mainsolinkkejä / Commercial links

40 thoughts on “Navy Knit Jacket

 1. Ihana kokonaisuus! Muistatko vielä miten oot saanu noi instagram kuva palkin sellaseksi, että se on tuollainen valoisa ja kun sen päälle menee niin muuttuu normaalin väriseksi? :-)

 2. Voi miten kauniilta näytät jälleen! Kyllä yksinkertaiset klassiset asut ovat upeita! Saanko muuten tiedustella miten värjäät hiuksesi? Mukavaa viikonlopun odotusta sinulle! :)

 3. Kaunis asu! Saanko kysyä mitä koko nuo housusi ovat? Mitä kokoa olet Zaran farkuissa?

 4. Ihana klassisen kaunis asu! :)

  Aviatorit sopii kyllä sun kasvoihin tosi hyvin! Oon itsekin haaveillut moisista, mutta eivät kyllä toimi mun nassun kanssa ei sitten yhtään! :/

 5. Oletko koskaan haaveillut siitä että voisit kirjoittaa blogia jollekin muotilehdelle?Kuulin että Cosmo etsii uusia blogeja :)
  terkuin -Maria-

 6. Ihana Jonna! Kauniita kuvia. ❤ Asusi on myös ihana.
  Nuo Ray-Banit taitaa olla samantyyliset kuin minulla. Tykkään paljon.
  Mukavaa torstaita muru!

 7. Kiitos kovasti! Voi en valitettavasti osaa auttaa, tämä uuno sai aikoinaan apua Mona's Daily Style-blogin Monalta sen asentamiseen.. Kysäisepä häneltä, jos sattuu vielä muistamaan :)

 8. No mutta kiitos paljon, olo oli kyllä tuolloin aika nuutuinen! Käyn Annella kampaamo Zaussa Uudenmaankadulla ja raidoitan tukkaani, viime aikoina on laitettu lähinnä tyveen freesaamaan ilmettä :) Kiitoksia – aloitin viikonloppuni taas jo hieman etukäteen ja istun juuri junassa kohti Helsinkiä! Ihanaa loppuviikkoa sinulle :)

 9. Kiitos! Housut ovat kokoa 34 ja samaa käytän useimmiten Zarankin farkuissa :) Nämä antavat aika paljon myöden, joten kannattaa kyllä ottaa mahdollisimman pieni koko.

 10. Kiitos Kirsi! Minustakin nämä Aviatorit sopivat kyllä nassulleni parhaiten, toisaalta tämä on kyllä aika hyvä malli monille – miksei sinullekin? ;)

 11. Kirjoitin toissa kesän Costume-lehden alla, joten pientä kokemusta lehtitalon kanssa työskentelystä onkin jo takana :) Olen lähiaikoina kieltäytynyt yhden yhteisön ja yhden muotilehden pyynnöstä siirtyä bloggaamaan ja viihdyn kyllä näin ihan itsenäisesti yrittäjänäkin. Voisin kuitenkin kuvitella tulevaisuudessakin kirjoittavani blogia lehdelle, jos omannäköinen ehdotus tulisi vastaan :)

 12. Kiitos muru! Nämä Reiskat ovat kyllä niin kivat kasvoja vasten :) Mukavaa torstaita sinnekin – täällä reissaillaan junassa kohti Helsinkiä!

 13. Kaunis asu! Ja kyllä tuo Alexa on vaan niin upea laukku! :) Itse ostin kesällä juuri Bayswaterin ja nyt jo himoitsen tuota Alexaakin kokoelmaani!

 14. Kiitoksia! Oi, Bayswater se on ihana myös – olen ottanut omani taas käyttöön yliopistolla :) Alexaa voin kyllä ehdottomasti suositella, niin kaunis ja kätevä yhtä aikaa!

 15. No se on kyllä ooh! Takki on tosiaan jo keväällä hankittu, mutta muistaakseni hinta oli 49,95 tai 59,95e – tämän hetkisessä mallistossa on hieman lyhyempi versio :)

 16. Upea Jonna. :) Ja aikamoisen ihanan näköinen takki myös, näyttää juuri sopivalta näille keleille. Vaikka mä olen niin vilukissa, että mietin jo eilen, että laitan kevyttoppiksen päälle, hihi. :D

 17. Voi kiitoksia <3 Vaikka olo oli kyllä kaikkea muuta nuhanenäni kanssa! Herttinen, ei kai nyt sentään vielä kevyttoppista?! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *