Muhkea huivivinkki

Olen saanut viime aikoina paljon kyselyitä ja postaustoiveita huiveistani. Rakastan muhkeita huiveja ja olenkin kaivanut omat suosikkiyksilöni esiin jo kauan aikaa sitten! Ennen kuin esittelen kokoelmani ajattelin jakaa teille yhden aiheeseen liittyvän vinkin. Olen kärkkynyt nettikauppojen valikoimia Day Birger Et Mikkelsenin tämän syksyn huivien toivossa ja vihdoin niitä onkin rantautunut monessa ihanassa sävyssä Boozt.comille!


viininpunainen huivi / harmaa huivi / kamelinruskea huivi

Minä päädyin itse lopulta tilaamaan tämän beigen lämmittäjän, se tulee sopimaan erityisen hyvin tummansinisen villakangastakin kanssa. Viime aikoina olen ihastellut myös harmaan ja kamelinruskean yhdistelmää, joten sekin kombo pääsee varmasti kokeiluun.. Tämä olikin kröhöm toinen huivihankintani tälle syksylle, mutta toisaalta näille löytyy käyttöä ehkäpä asusteista eniten. Tällaiseen muhkeaan, shaalista käypään yksilöön on ihana kietoutua vaikka hyisevässä luentosalissa – testattu on ja toimii!

I’ve been asked for a several times to make a post about my scarves. Before showing you guys my own collection here’s a little tip, in case you’re still looking for the perfect scarf for fall. Finally these Day Birger Et Mikkelsen scarves arrived to Boozt.com and there are many beautiful colours to choose. I love huge, soft scarves so I couldn’t resist these and ordered myself the camel brown one. It will look so good with a navy peacoat, although I’ve also kind of got my eye on combinations of grey and beige as well…

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Muhkea huivivinkki

 1. Onpas nättejä! Huimaan kerrasta toiseen jääväni kiinni viininpunaiseen… hei, minkä kokoinen tuo huivi on?

 2. No eikö ja vielä ihanampia luonnossa! Viininpunaista itsekin mietin, mutta Mulberryn Tree Wrap löytyy jo siinä värissä.. :) Tässä on pituus 204cm ja leveys 72cm!

 3. Olen opiskelijan lisäksi yrittäjä blogillani, joten tulot on siinä missä muillakin töitä tekevillä :) Asusteissa panostan usein laatuun, mutta esimerkiksi suurimman osan vaatteistani ostan ihan ketjuliikkeistä.

 4. Aa en yhtään tajunnu! Tykkään sun blogista tosi paljon mut välillä harmittaa kun itse ei raaski pistää samaa summaa laukkuihin, huiveihin yms! :)

 5. Mä himoitsen edelleen sitä harmaata Canadaa viininpunaiseni kaveriksi ;-D Ja juuri osaltaan myös tuon kamelinruskea/harmaa -yhdistelmän ihanuuden vuoksi – sopisi täydellisesti Bakerin talvitakkiini <3

 6. Moikka,
  Onko tuo huivin väri oikea beige? Onko se tumma beige ennemmin kuin vaalea?
  Terv, Taru

 7. Heippa, kamelinruskea lienee paras kuvaamaan sävyä, ei siis ole ihan “beige”! Se on ennemminkin tumma kuin vaalea :)

 8. Hei!
  Osaatko sanoa tuon huivin kokoa, kun en mistään sitä löydä?
  t. Kristiina

 9. Heips, tuolta Booztin sivuilta koko tosiaan näyttää puuttuvan, mutta tässä pituus 204cm ja leveys 72cm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *