Khaki Green Boucle Jacket

Olen heikkona erilaisiin bleisereihin ja jakkuihin ja vaatekaappini onkin niiden saralta erinomaisesti edustettuna. Löytyy klassista mustaa, valkoista, tummansinistä – muutama yllättäjäkin kausiväreinä, kuten keltainen sekä viininpunainen, joista jälkimmäinen pääseekin taas näin syksyn tullen käyttöön. Bleiseri on mainio vaatekappale erikoisemmassakin värissä, sillä sen voi helposti sovittaa garderobin neutraalempiin osiin. Näin ainakin perustelin itselleni osuessani Zaran rekin luona johonkin khakivihreään… Vai olisiko tämä enemmän metsänvihreä, tai jotain siltä väliltä?

Khakivihreä, bukleekangas ja kultaiset yksityiskohdat – ei tälle voinut sanoa ei! Jakku oli kaikessa erikoisuudessaan jotenkin mielettömän päheä, joten aikani sovituskopissa mallailtuani se lähti mukaani. Ainakaan tällaista ei löytynyt kaapistani entuudestaan ;) Tässä ensimmäisessä asussa pidin sävymaailman hyvin hillittynä ja liian virallista lookia karttaen paritin bleiserin revittyihin farkkuihin. Mitäs te sanotte kokonaisuudesta ja bleikusta?

Blazer / Zara
Sweater / Zara
Jeans / Zara
Scarf / H&M
Bag / Mulberry
Shoes / Tory Burch

I’m crazy about blazers and I have to say that I already have a quite range selection of them. There’s the perfect classic black, white and navy blazer in my closet and also a few wild cards, such as a yellow and a burgundy one. There’s no such thing as too many blazers, right?!

At least that’s what I told myself when I ran into this khaki green boucle jacket at Zara a couple of weeks ago. After trying it on for a short while I couldn’t leave the store without it – I think there’s just something in it with it’s material and the golden details! Here’s the first outfit with some neutral colours and ripped jeans to avoid a too official look, but I’d come up with a dozen more ideas for this!

42 thoughts on “Khaki Green Boucle Jacket

 1. Aivan upea! Nyt kävi niin, että tämä tyttö tekee töiden jälkeen pikaisen täsmäiskun Zaraan :)

  Krisu

 2. Oi, onpa upea bleiseri ja todella kaunis väri! Metsänvihreäksi ehkä itsekin sitä kuvailisin. Ja sen verran neutraali kuitenkin, että sopii varmasti monen kanssa. Ihana asu myöskin! :)

 3. Heippa! Väri sopii sinulle mielestäni uskomattoman hyvin ja itse ottaisin samaisen kaunokaisen vaatekaappiini koska vain! Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista, olet ehdottomasti yksi lemppari bloggaajista! :) Mukavaa alkusyksyä!

 4. Oi, ihana! Ainakin mun vihreää väriä jumaloivaan sydämeen tuo iski aivan täydellisesti. Täytyykin loppuviikosta pyörähtää katsomassa, miltä tuo itseni päällä näyttäisi…. ;)

  Asukokonaisuus on myös tosi kiva. Bleiserien kanssa on just se ongelma, että millä asukokonaisuudesta saa tyylikkään muttei liian virallista/jäykkää/tätimäistä, mutta olet ehdottomasti onnistunut välttämään sellaiset mokat!

 5. Ei voi muuta kuin ihastella, sait ehkä hätiköidysti tekemältäni ensivaikutelmalta “mummomaisen” bleiserin näyttämään tosiaankin hirmu päheältä! Koko kombo taas kerran niin upea! :)

 6. Minäkin hetken mietin sovittaako vaiko eikö, mutta onneksi kokeilin ylle! Nyt mars takaisin Zaraan, hih :)

 7. Metsänvihreä tuo tosiaan ehkä enemmän on, joskin väri vaihtelee myös valosta riippuen :) Kiitoksia Minna!

 8. Heippa Petra! Kiitos paljon piristävästä kommentista, aina yhtä ihana saada tällaista palautetta :) Mukavaa syksyä sinullekin!

 9. Jos vihreä on juttusi, niin eikun kipin kapin Zaraan kokeilemaan! Heh, minäkin taisin viestittää sovarista ystävälleni kuvan kera, “Onko liian granny”, joten hiukan tätimäiset vibat oli minullakin alkuun. Mukava kuulla, jos sinusta onnistuin nämä kuitenkin asussa välittämään :) Kiitos!

 10. Oih, kiitos kovasti! Kerroinkin jo ylempänä lähettäneeni sovarista ystävälleni “Onko liian granny”- kuvan, mutta pääsin näistä ensiviboista kuitenkin eroon, hih ;)

 11. Mitähän copya tarkoitat? Jos persoonallisempaa tyyliä kaipaat, niin sitä varmasti löytyy jostain toisesta blogista :)

 12. Ihana bleiseri jälleen kerran :) Löysin tän blogisi vasta vähän aikaa sitten ja ihailen sun tyyliäsi, osaat tosi hyvin yhdistellä vaatteita toisiinsa ja oot löytänyt tyylisi jo noin nuorena! Tykkään tosi paljon väriyhdistelmäsi, pidän itsekin paljon mm. sinisestä ja valkoisesta! Olen vaate-ja kenkäfriikki ja aina tykännyt bleisereistä, sun innoittamana oon nyt saanut uutta intoa ruveta taas käyttämään niitä. Tykkään kovasti sun noista How to wear-posteista, niitä jos sais lisää, olisi mahtavaa.
  Kiitos ihanasta blogista!

 13. Voi, aina yhtä ihana kuulla tuoreista lukijoista! Tervetuloa tänne ja hurjan kiva, kun jätit jäljenkin itsestäsi :) Kiitos kauniista kehuista – oma tyyli on tosiaan vuosien myötä pikkuhiljaa alkanut löytyä ja ainakin juuri nyt tämä tuntuu todella omalta. Mahtavaa, kun How to wear-postauksista on tykätty, teen niitä mielelläni jatkossakin jahka ideoita tulee (niitä saa siis aina jättää!).

  Kiitos itsellesi, sait ison hymyn aikaan täällä päässä :)

 14. Heippa Jonna! Oli pakko tulla pitkästä aikaa taas kommentoimaan, sillä ihastuin asuusi täysin ! Niin ihana ja simppeli, mutta silti niin silmäänpistävä ja omalaatuinen, aivan sinun näköisesi. Nappi ostos! Odotan jo innolla syksyn tuomia asupostauksia, niistä kun saa kauheesti inspistä myös omaan pukeutumiseen, sinulta olen mm oppinut,että yksinkertainenkin voi olla kaunista! Ihanaa syksyä sinulle!
  -Sanna

 15. Heippa Sanna! Ihana sinä – sain niin paljon iloa kommentistasi! Tosi kiva kuulla, että tykkäsit asusta :) Yksinkertaisuus taitaakin olla se juttu asuissani, vaikka muilla ihastelen rönsyilevämpääkin tyyliä. Syysasuja onkin nyt luvassa, kun on kaverikin kuvaajana täällä Vaasassa :)

  Kiitos piristävästä kommentista ja ihanaa syksyä sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *