Helsingissä

Torstai-iltana pakkasin kimpsuni ja kampsuni ja otin junan kohti Helsinkiä. Syksyn ensimmäinen Helsinkiviikonloppu! Reissun tarkoituksena oli siskoni lasten synttärikutsut, jotka harmillisesti kuitenkin peruuntuivat viime hetkellä pikkuisten sairastuttua. Tulipahan joka tapauksessa vietettyä ihana pidennetty viikonloppu kotona ystäviä, pieniä ja perhettä nähden sekä kauniista kaupungista nauttien.

Satuimme olemaan myöskin toisaalle muuttaneen ystäväni kanssa molemmat maisemissa, joten pidimme lauantaina oikein kunnon Helsinkipäivän viettäen monta tuntia kiireettömästi kaupungilla. Pientä syysvaatteiden täydennystä ja kahvilassa istuskelua – ei sen tarvitse olla mitään sen ihmeellisempää. Harmittelin aiemmin, etten ehtinyt koko kesänä istahtaa Café Esplanadin terassille, mutta nämä lämpimät alkusyksyn säät sallivatkin sen vielä näin syyskuun puolivälissäkin. Kuin myös kesäpöksyjen pitämisen keskellä syksyä – ei voi kyllä valittaa! Kaupungilta suuntasimme vielä muiden tyttöjen kanssa Korjaamon Sushibar&Wineen.

Ihana Helsinki – kyllä tätä kaupunkia osaakin taas näin “ulkopaikkakuntalaisena” arvostaa. Ihana ihmisvilinä, kaunis arkkitehtuuri, tunnelmalliset ja kansainvälisyyttä henkivät kahvilat sekä ylipäätään se, miten paljon enemmän vaihtoehtoja isompi kaupunki tarjoaa. Samalla kuitenkin huomaan palaavani Vaasaan ihan erilaisella innolla kuin viime syksynä täällä viikonloppuja vietettyäni – nyt vain on aika nauttia elämästä siellä! :) Tosin jo parin viikon päästä palaan taas tänne, sillä tiedossa on minimatka Kööpenhaminaan.

PS. Painavan järkkärin raahaaminen tänne tuntui mahdottomuudelta, joten laukussa kulki näppärääkin näppärämpi Olympuksen PEN Lite E-PL5 sekä 25mm, jolla postauksenkin kuvat on otettu. Lupaan kirjoitella valokuvaus- ja kamerajuttuja taas pian!

PPS. Tänään on viimeinen päivä äänestää Elle Style Awardseissa Vuoden muotiblogia!

On Thursday I packed my things and travelled back to Helsinki to spend my weekend here. I’m studying economics in Vaasa, so the time spent here in my hometown is always special to me. The purpose of the journey was to celebrate my sister’s childrens’ birthdays, but those little ones got sick so they had to reschedule that. Anyhow I got to spend a lovely weekend here enjoying the beautiful city and of course the best company of my friends and family!

24 thoughts on “Helsingissä

  1. Itselläni on vastaavaa reissailua Helsingin ja Turun välillä ja vaikka tuosta itse reissaamisesta en niinkään pidä yhtään niin on kyllä aika mahtavaa kun saa nauttia kahdesta kaupungista ja niiden parhaista puolista samaan aikaan :) Viikot Helsingissä ja viikonloput sitten Turussa. Mahtavia kaupunkeja molemmat, mutta on tullut huomattua että kyllä ne ihmiset on vaan tärkeitä ja tekevät siitä kaupungista tärkeän. Vaikka Helsinki ihana paikka onkin niin silti Turku vie voiton perheen ja suurimman osan kavereista asuessa siellä. Pitää kuitenkin nauttia tästä kahden kaupungin elämästä kun se vielä noin vuoden ajan on mahdollista, vaikka eihän sitä koskaan tiedä mitä ehtii vuodessa tapahtua ja kumpaan lopulta haluan kiinnittyä työn kautta :)

  2. Sounds like a great time! I have to visit Helsinki next year, it's definitely on my life to-do list. :-)

  3. Ompas ihania kuvia! Millon teet asupostauksen, jossa sinulla on hattu? Olisi kiva nähdä nimittäin hattu ja siihen yhdistetty kokonaisuus sinun päälläsi:)

  4. On kyllä mieletöntä, että syyskuun puolivälissä saadaan nauttia vielä tällaisista ilmoista :) Upea syksy!

  5. Eihän se reissaaminen ja tavaroiden raahaaminen ole sitä kivointa puuhaa, mutta olen kanssasi samaa mieltä – on tässä kahden kaupungin välillä elämisessä hyvätkin puolensa! Oikeassa olet myös siinä, että ne on ne ihmiset jotka tekevät kuitenkin ikään kuin kodin :) Nautitaan nyt tästä elämänvaiheesta – sitä ehtii olla aloillaan myöhemminkin!

  6. Asua luvassa varmasti heti, jahka hattu pääsee ylle! Nyt on ollut vielä niin lämpimät kelit, että hattu odottelee hieman syksyisempiä ilmoja :)

  7. Voi miten ihania kuvia jälleen kerran :-) olen itse käynyt vain 2 kertaa Helsingissä ja nekin molemmat kerrat vain kampissa :D täytyisi varmasti käydä sivistämässä itseään siellä ja mennä joskus ihan vain kiertelemään kaikkia katuja ja katsomaan ( ja räpsimään valokuvia ;-) ) upeita maisemia ♥

  8. Oletteko siis eronneet poikaystäväsi kanssa? :/ Kuinka kauan olitte yhdessä?

  9. Kiitoksia Emilia :) Voi, ensi kerralla teet oikein kunnon kaupunkikierroksen täällä! Helsingissä on niin paljon kauniita katuja, joita ihastella.

  10. Voi että! Tiiän itsekin miltä tuntuu pitkän suhteen jälkeen erota, ei ole helppoa. Oot silti jaksanu olla noin iloisen olonen ainaki täällä blogin ja instagramin puolella, että vau! Sulla on kyllä ihana elämänasenne! Voimia kaikkeen mahdolliseen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *