First Fall Outfit

Ensimmäisen syysasun vuoro! Äskettäin esittelemäni uusi Zaran trenssi on ollut vakiovarusteeni viime päivinä ja tässä olisikin takin debyyttiasua. Trenssi vaaleansinisen kauluspaidan kera on kovin klassinen yhdistelmä ja miellyttää silmääni sellaisenaankin, mutta tällä kertaa teki mieli tuoda asuun hieman kontrastia vahapintaisilla housuilla. Nämä Mangon housut ovat myöskin tuore ostos ja ovat huomattavasti paremmat yksilöt kuin edeltäjät H&M:stä niin istuvuuden kuin vahvemman pinnankin myötä.

Tällaisessa asussa viipotin siis menemään viime torstaina kaupungilla KappAhlin pressitilaisuudessa ja parissa tapaamisessa. Asu on kyllä sellainen, jossa viihdyn ihan hurjan hyvin! Vahahousut rikkovat vähän klassista kokonaisuutta, kauluspaidan hihat oli myös rennosti ylös kääräistyinä ja helma housuissa. Muutama huoleton ryppykään puserossa ei menoa haitannut ;)

Kuvat: lili’s

Trench coat / Zara
Shirt / Lexington (giveaway)
Pants / Mango
Bag / Mulberry
Shoes / Tory Burch

Time for the first fall outfit! Earlier this week I posted about my new Zara trench coat, so here you can also see the coat in action. Trench coat paired with a light blue shirt is a very classic combination, but I decided to mix it up a bit with coated pants. These newbies are from Mango and the pants have already become my favourite. I think this outfit is very me being a simple and classic fall outfit!

24 thoughts on “First Fall Outfit

 1. Oih täydellinen trenssi takki! Paljonko tuo maksoi ja oliko zarassa myös eri värisiä?

 2. Olet niin tyylikäs kuten aina : )
  Olisi kiva kuulla postauksen muodossa sun kokemuksia vaasasta! lempipaikkoja, ravintoloita, kahviloita, mikä on parasta vaasassa, millaiset ennakko-odotukset sulla oli, onko vastanneet odotuksia.
  Lisäksi musta ois tosi kiva ja jännä kuulla sun opinnoista, varsinkin nyt kun saat johtamisen opinnot ja kurssit käyntiin !
  Mukavaa viikonloppua!
  -Annie

 3. Todella kiva asu. ❤ Rento, mutta oikein siisti. Pitääkin itse kokeilla vastaavan tyylistä, kunhan taas viilenee… ☺
  Mukavaa viikonloppua kaunokainen!

 4. No tämä hipoo kyllä täydellisyyttä! Hinta oli muistaakseni 89,90e ja minä ainakin onnistuin bongaamaan vaan tässä värissä.

 5. Heeeei! Olisi kiva kuulla opiskelustasi! :) Oletko miettinyt opiskelijavaihtoon lähtöä tms? :)

 6. Tosi kaunis ja klassinen asu! Oon itekin aivan ihastunut tohon vahapintahousujen ja tsenssin yhdistelmään! :)

 7. Itsekkin omistan vahapintaiset housut, harvoin tulee kuitenkin vedettyä kyseiset pöksyt päälle :)
  Upea asu jälleen Jonna!

 8. Todella kaunis trenssi! Huomasin myös vaalean kynsilakkasi, mitäköhän tuo on?

 9. Voi kiitoksia! Vaasafiiliksiä tulee varmasti jaettua nyt syksyllä enemmänkin ja lupaan vinkkailla kivoista paikoista – juuri postasinkin kaupungin kivoimmasta kahvilasta :) Opinnot lähtevät pikkuhiljaa käyntiin, joten niistäkin tulen ehdottomasti kirjottamaan vielä, jahka pääsen kunnolla uusien kurssien makuun.

  Kiitos kivoista ideoista ja ihanaa viikonlopun jatkoa sinullekin :)

 10. Kiitos ihana! Toryt ovat vähän kärsineet tänä kesänä töissä, jotenkin olen onnistunut kuluttamaan päät rumannäköisiksi :(

 11. Heippa! Opiskeluista tulee varmasti höpöteltyä taas, jahka kurssit lähtevät nyt kunnolla käyntiin :) Olen harkinnut vaihtoon lähtöä, haaveissani olisi joko Ruotsiin taikka jonnekin päin Eurooppaa. Saa nähdä, eivätköhän ajatukset tästä vielä ajan kanssa selkene :)

 12. Ihana asu, omastakin kaapista löytyy kyseinen takki! Oletko käsitellyt / suojannut takkia jollain aineella?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *