Fall Shoe Picks

Kuten jo ohimennen tässä postauksessa mainitsinkin, sain useita toiveita kerätä silmääni miellyttäviä syyskenkiä nettikauppojen valikoimista. Tässä siis oliskin kenkä jos toinenkin koottuna yhteen pakettiin, olkaapa hyvät!


1. Saappaat, 2. saappaat, 3. saappaat, 4. tennarit, 5. tennarit, 6. kumisaappaat,
7. nilkkurit, 8. ylipolvensaappaat, 9. nilkkurit, 10. mokkanilkkurit

Puhuinkin jo rakkaudestani ratsastussaappaisiin ja kyllä ne vaan ovatkin kauniit kengät. Laadukas nahka ja ryhdikäs malli sopivan koron kera – niistä on tehty saappaat minun makuuni! Kauniit yksityiskohdat kuten polttomerkit tai soljet ovat vain plussaa. Tennarit taas ovat kätevät syksyyn siirryttäessä, kun ballerinoissa alkaa nilkat jo jäätyä ja nilkkurit taas ovat vielä hieman liian kuumat. Kelpuuttaisin kaappiini nuo viininpunaiset yksilöt! Ei myöskään ole syksyä ilman kumisaappaita, näille on varmasti käyttöä ihan jokaisella Suomen oloissa.

Toiset syyssuosikkini ovat helsea boots-tyyliset nilkkurit, jotka hankin omaankin kenkäkaappiini viime syksynä. ECCOlta löytyy tänäkin vuonna hieman vastaava malli täältä. Itselläni on kovassa käytössä myös korolliset nilkkurit, joita voi kätevästi käyttää syksyllä ja talvella niin arkena kuin iltamenoissakin. Lisänä vielä tyylikkäät ylipolvensaappaat, jotka näyttävät pitävän yhä pintansa! Jos nahka tuntuu rajulta noin isolla pinta-alalla, niin kokeile hieman sirompia mokkanahkaisia saappaita.

Sellaisia syyskenkiä löytyi tällä kertaa, myöhemmin vuorossa vielä toivomanne syystakit!

I’ve been asked to make a post about some fall shoes from the online shops. I did some research and here are ten of my favourites. Classic riding boots, easy sneakers and practical wellies of course – you simply need a pair of those here in Finland. I also love ankle boots, whether it’s about the classic chelsea boots or a pair of heeled boots to use both in daytime and at parties. So here are my favourites – next up is a similar post with fall coats!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Fall Shoe Picks

  1. Nuo mokkanahkaiset ylipolvensaappaat vei mun sydämeni nyt… tosi sirot ja tavallaan huomaamatomat, kun eivät ole kiitävää nahkaa.. Menee kyllä ehdottomasti harkintaan ja voivat jopa ohittaa Primebootsit, jotka on tavlven hankintalistan no1 ;)
    Minulla on parit tuollaiset korko ja ei korko-nilkkurit…voisit joskus tehdä postayksen, miten yhdistää ne farkkuihin, siistimpiin housuihin ja hameeseen :) Itselläni jäävät vähemmäle käytölle, kun en oikein osaa yhdistellä!

  2. Ah, ratsastussaappaat ja chealsea bootsit, ne ovat muutamia syitä miksi odotan syksyä niin paljon! Suorastaan rakastan syyskenkiä! :) Olen kaavaillut ostavani yhdet tosi siistit Vagabondin mokkaiset ylipolvet saappaat talveksi, mutta jotenkin epäröin, kun ne ovat niin rohkeat :D Pitäisi ehkä vaan luopua syvälle päähän iskostuneista pukeutumissäännöistä…

  3. Nuo viininpunaiset conssit ovat olleet minulla jo pitään himotuslistalla, mutta vielä en ole päätynyt ostamaan kun mustat ja valkoiset kaapista jo löytyvätkin. Tosin olisivat kyllä varmasti kiva pieni väripilkku asuissa.. :) Kumisaappaat ovat myös hankintalistalla ja tuossa olisi kyllä erinomainen vaihtoehto! :)

    Postauksen aiheesta poiketen piti vielä kysyä että oletko pessyt mangon vahapintaisia housujasi koneessa ja onko vahapinta pysynyt niissä hyvänä? :) Itse pidän myös kyseisistä housuista, mutta tuntuu että niistä kuluu se pinta tosi äkkiä pois. Olen käyttänyt H&M:n ja Vilan vahapintaisia housuja.

    -L

  4. Ne ovat ihanat! Mokkanahka tekee ylipolven saappaista huomattavasti pehmeämmät ja sirommat, omanikin ovat mokkaiset. Ja hei minäpä laitan nilkkuripostauksen korvan taakse, kiitos toiveesta Mapsi :)

  5. Sama täällä ja ovat muuten kaksi oikein hyvää syytä odottaa syksyä ;) Vielä kun löytäisi täydelliset mustat ratsastussaappaat edellisten tilalle.. Kuten tekstissä totesinkin, niin mokkanahka on tosi paljon pehmeämpi vaihtoehto ylipolven saappaisiin, eivätkä ole laisinkaan niin “rajut” silloin :) Mieti miten ihanalta ne näyttäisivät isohkon muhkean neuleen kanssa!

  6. Minäkin jo toista syksyä himoitsen noita viininpunaisia, mutta en ole vieläkään hankkinut valkoisten conssieni rinnalle.. :) Olisivat kyllä ihanat ja vielä sopivammat kurakeleille ei niin aran värin myötä!

    Itse asiassa en ole vielä pessyt housuja kertaakaan, joten en osaa sanoa niiden kestävyydestä pidemmän päälle.. Ainakin ne ovat tähän mennessä tuntuneet paljon paremmilta kuin edelliset H&M:n pöksyt, joissa se vahapinta tuntui kulahtavan hyvin nopeasti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *