At the Moment

Heipparallaa! Minä köhin täällä flunssan kourissa teekuppi kourassani. Kamala paine päässä ja poltteleva kurkku saivat minut kääntämään aamulla kylkeä ja jättämään luennot välistä. Eiköhän se koko lähipiirin kiertänyt syysflunssa iskenyt sitten minuunkin! Toivottavasti olisi nopeaa ja helposti taltutettavaa sorttia.

Käytin kotoilupäivän hyödyksi erääseen pikkuprojektiini täällä kotona. Minusta on tullut mahdottoman laiska teettämään kuvia paperiseen muotoon, joten kehyksien kuvat oli jo aika päivittää muutaman vuoden takaisista. Kuvat olivat sentään jo käsissäni, enää oli jäljellä laittaminen kehyksiin (joita muuten tuli juuri ostoslistalleni lisää!). Seinälläni koreilee iso Pentikin Vekki-taulu sekä saman sarjan pienempiä kehyksiä, joihin kaikkiin vaihdoin uudet kuvat. Nyt kodistani löytyy kuvat rakkaimmista ja pimenevän syksyn tullen voi katsella hymyssä suin kesämuistoja. Digiaikakauden myötä kuvien teettäminen on jäänyt todella vähään, mutta onhan tuo aivan eri fiilis katsella ihan fyysisiä kuvia kuin pelkästään puhelimen ruudulta tai Facebookista. Keep your memories safe!

Nyt uuden teepannun keittoon, kunnes pidetään ystävän kanssa lukupiiriä erään kurssin harkkatehtävien parissa. Tällä viikolla alkoi muuten ensimmäiset pääaineluennot ja vieläpä ihka ensimmäinen englanniksi järjestetty kurssi. Ainakin näin alun jälkeen olen tosi innoissani! Opiskeluista on kyselty viime aikoina ja tulen varmasti kirjoittelemaan niistä tarkemmin lähiaikoina, jahka kurssit pääsevät kunnolla starttaamaan :)

20 thoughts on “At the Moment

 1. Voihan flunssa! Täälläkin vielä parannella, mutta töissä jo ollaan. Ei ole kivaa!
  Mutta ihania kuvia ja kehyksiä. ♡
  Paranemista muru!

 2. Paperikuvissa on kyllä oma taikansa. Mullakin on ikuisuusprojektina saada kuvia kehyksiin, mutta reissukuvista olen sentään ahkerasti tehnyt kuvakirjoja. Juuri eilen posti kiikutti edellisten reissujen muistot postilaatikkoon ja kirjoittelinkin niistä juuri tänne :)

 3. Voi sielläkin taistellaan syysflunssan kanssa…tsemppiä! Täällä tuo ryökäle on kyllä vienyt voimat ihan tyystin ja ei tunnu helpottavan vielä vajaan viikonkaan jälkeen. Ja hirmusti voimia pääaineopintoihin. Into opiskeluun kasvaa kyllä hurjasti kun pääsee lukemaan itseään kiinnostavia kursseja :) itsellä on kandin pakertaminen edessä tänä vuonna ja hui kun se tuntuukin pelottavalta… Vielä haluaisi niin paljon saada tietoa haalittua!

 4. Olen saanut noita lahjaksi jo jokunen aika sitten, joten en valitettavasti muista hintaa. Pentikin sivuilta varmasti selvinnee! :)

 5. No niin ovat! Täytyisi ehdottomasti tehdä useammista muistoista ihan oikeita kuvia :) Turvauduin itse asiassa kiireessä helppoon vaihtoehtoon ja nämä ovat isukkini ihan vaan valokuvapaperille tulostamia!

 6. Voi että, aivan ihania kuvakirjoja! Olen elämäni aikana yrittänyt saada yhden kuvakirjan tehtyä pari kesää sitten ja sekin projekti jäi kesken. Nuo ovat kyllä ihan mahtavia muistoja :)

 7. Voi kurjuus, sielläkin! Ihmeen sitkeää pöpöä tuntuu olevan ainakin useilla ystävilläni, toivottavasti saisin itse pian selätettyä.. Tsemppiä hurjasti kandin pariin, se pelkästään kuulostaakin pelottavalta omaan korvaani ;)

 8. Tännekin osui tuo viheliäs syysflunssa, mutta näin viikon jälkeen olo on jo paljon parempi! Paranemisia siis sinne <3
  Pakko vielä mainita tuohon syyskenkäpostaukseen liittyen, että kiitos viime vuotisen vinkkisi on kenkävarastoni yhtiä Eccon nilkkureita rikkaampi! Yritin jo viime vuonna metsästää niitä, mutta kokoa 35 ei tule liikkeisiin ja niinpä kenkien saaminen oli todella työn takana. Muutama viikko takaperin sitten palasin toiseen kotikaupunkiini Tukholmaan ja hih, kyseiset nilkkurit löytyivät heti ensimmäisestä kaupasta juurikin omassa minikoossani! Onnistunut nilkkurimetsästys siis saatettu loppuun ;)

 9. Hyvä että sielläkin aletaan voida jo paremmin :) Toivottavasti omanikin talttuisi pian! Ja onpa mahtava kuulla, että vinkkini myötä sinäkin löysit täydelliset nilkkurit! Noin pientä kokoa on tosiaankin hankala löytää, joten loistava tuuri :) Tuskin maltan odottaa saavani itsekin nuo popot pian taas käyttöön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *