Syyshankintoja edullisemmin

Jatketaan viime viikolla aloittamallani syysvaateteemalla! Syksyisten hankintojen kanssa saa tosiaankin olla nopea, parhaat viedään yleensä käsistä jo kauan ennen kuin kesä on edes ehtinyt loppua. Itse olen tehnyt jo parit hankinnat syksyä ajatellen. Olen täydentyänyt kaappiani lähinnä aina tarpeellisilla perusvaatteilla ja etenkin simppeleillä neulepuseroilla, joihin olen ollut aivan ihastunut viime aikoina niin työkäytössä kuin vapaa-ajan pukeutumisessakin. Yksinkertainen neule sopii sekä housujen että hameidenkin pariksi ja kokonaisuutta voi helposti maustaa esimerkiksi näyttävällä korulla tai kirkkaalla huulipunalla.

Harvemmin enää ostan tekokuituisia neuleita, vaan pyrin aina löytämään pesulapusta edes yli puolet esimerkiksi puuvillaa tai merinovillaa. Parempilaatusesta neuleesta ei kuitenkaan aina tarvitse maksaa maltaita, vaan myös ketjuliikkeistä voi tehdä löytöjä. Löysin juuri Zarasta täysvillaisen tummansinisen neuleen 40e:n hintaan, hieman hintavamman neuleostoksen taas tein Filippa K:lta tovi sitten.

Syysvaatteista kun puhutaan, niin yhteistyökumppanini Boozt.com halusi myös ilahduttaa lukijoita alennuskoodilla näin syksyn kynnyksellä! Löysin heidän valikoimastaan monta suosikkia, kuten juuri samaisen Filippa K:n merinoneuleen, sekä Tiger of Swedenin muhkean villahuivin useassa eri värissä. Nämä Wondersin nahkanilkkurit taas ovat pyörineet asukuvissani joka syksy ja talvi – liputan yhä näiden mukavien nilkkureiden puolesta! Yksi yllättäväkin asuste kollaasista löytyy, nimittäin huopahattu, johon palaankin vielä myöhemmin ;)


Harmaa neule, villahuivi, nilkkurit, farkut,
valkoinen pusero, ratsastussaappaat, villakangastakki,
villahattu, nahkavyö, clutch, neulepusero

Boozt.com tarjoaa kahden päivän ajan -15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista vähintään 30:n euron ostoksesta (ei koske seuraavia merkkejä: Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, UGG, By Malene Birger, Odd Molly, ECCO ja Danefæ). Alennuksen saat käyttämällä koodia Jonnamaista15 – voimassa vain 18.8-19.8!

Linkit mainoslinkkejä

8 thoughts on “Syyshankintoja edullisemmin

  1. Missä koossa ostit tuon filippa k neuleen? Bootz ei muuten hyväksy koodiasi tuohon neuleeseen. :(

  2. Omani on kokoa XS, vastaa muuten hyvin normaalia mutta pituus voi olla pidemmälle ihmiselle hieman lyhykäinen :) Ja kiitos kun infosit, kysyin asiaa ja Booztin päässä selvitellään tuota! Palaan asiaan kun saan vastauksen.

  3. Kiitti Jonna loistavasta vinkistä! Tummansininen neule sekä huivi on puuttuvien listalla tulevaan syksyyn, ja nyt sain vinkistäsi molemmat lovet täytettyä, jes ;) Ja bonuksena tietty mukava alekin tuotteisiin, kiitän ja kumarran :)

    Kohta saa sujauttaa saapikkaat jalkaan ja kietaista huivin kaulaan, kyllä nämä vuodenajat on rikkaus meille, vaikka vannoutunut kesäihminen olenkin ja rakastan lämpöä ja aurinkoa, silti jokaisessa vuodenajassa on ne omat hyvät puolensa.

    -Kirsi

  4. Nyt näyttää jo toimivan. :) Oliko tuo Zarasta ostamasikin Merino nimeltään? Merino v-neck sweater?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *