Syksyn ensimmäinen

Joka vuosi sanan syksy esille tuomista joutuu hieman himmailemaan ensimmäistä kertaa. Jokohan sen uskaltaa sanoa, että syksy tekee tuloaan? Vaikka kesäihminen olenkin, on syksyssä myös oma tunnelmansa ja etenkin pukeutuminen on kovasti mieleeni. Kauniita asusteita, muhkeita materiaaleja, nahkaa, villaa… Oihh! Kurkistetaanpa nyt muutamaan elementtiin, jotka miellyttävät minua näin tulevaa syksyä ajatellen.

Trenssitakki – Zara / duffelitakki – Zara / huivi – Acne Studios / saappaat – Scapa
viininpunainen neule – Gant / beige neule – Benetton / farkut – Only

Taidan rakastaa takkeja vähän turhankin paljon, joka syksy löydän itseni kuolaamasta uusia.. Viime vuoden paras hankintani oli ehdottomasti Mangon harmaa A-linjainen villakangastakki, tänä vuonna taas ajattelin vihdoin löytää itselleni hieman ryhdikkäämmän beigen trenssin edellisen vuosia palvelleen tilalle. Zaran beige duffelitakki sen sijaan aiheutti todella vakavia sydämentykytyksiä, hyvänen aika miten kaunis! Duffelistakin olen haaveillut iäisyyden, mutta kröhöm olisiko kaapissani vielä tilaa vaalealle villakangastakille?

Asustepuolelta taas kaipaisin muhkeaa yksiväristä huivia ja vaikka vannoinkin itselleni, etten lähtisi tähän Acnen Canada-buumiin mukaan löysin itseni nettihypistelemästä tätä tummansinistä yksilöä. Koen tummansinisen sopivan piirteisiini kovaa mustaa vielä paremmin ja tuo toimisi varmasti hyvin vaatekaappini sisällön kanssa. Yhdestä seikasta en kyllä näiden huivien suhteen pääse yli enkä ympäri, minkä ihmeen takia sitä näkee aina pidettävän ruma Acnea huutava pesulappu näkyville käännettynä?

Ratsastushenkisyys miellyttää asusteissa joka syksy ja konjakinruskeat saappaat  löytyvätkin jo kaapistani. Nämä kollaasin popot voisin kuitenkin mieluusti ottaa mustina edellisten Zaran, myöskin vuosia käyttöä kestäneiden todella nuhjaantuneiden saappaiden tialle. Muuten kaipaan syyspukeutumiselta lämpimiä ja pehmeitä materiaaleja sekä neutraaleja ja murrettuja sävyjä kesän väriloiston jälkeen. Raikkaat siniset farkutkin näyttävät ihanan freeseiltä kuuman kesän jälkeen, kyllä se vaihtelu pukeutumisessa vaan virkistää! Minkälaisia asioita löytyy teidän syyslistalta?

PS, Zalando tarjoaa 24.8. asti -10% koko valikoimasta koodilla SKBACKSC (vähimmäisarvo 75€).

Linkit mainoslinkkejä

17 thoughts on “Syksyn ensimmäinen

 1. Tuo duffelitakki on kyllä ihana! Mulla on kanssa joku hirveä takkihimo joka syksy. Tulee aina kuolailtua kauniiden takkien perään, vaikka kaapissa olisikin jo tarpeeksi niitä.. :D Ja se harmaa Mangon takkisi on kanssa aivan ihana :)

  -Empressfleur

 2. Pitää myöntää että olen instagramin puolella katsonut sinun viime syksyn/talven pukeutumisia, koska tykkäsin niistä viime syksynäkin niin paljon. Syksy on ehdottomasti minun lemppari vuodenaika pukeutumista ajatellen. Kaikki ihanat villapuserot, isot huivit, nahkasormikkaat ja saappaat. Ja ne ihanat värit/sävyt mitä pukeutumisesta löytyy syksyisin. Odotan jo että saan kaivaa kesäsäilöstä villapuseroni ja huivini esille.
  Tänä syksynä ainoana tarpeenani on musta villahuivi (itseasiassa juuri tuo Acnen) ja uusi talvitakki. Kaikkea muuta jo aika hyvin löytyykin. Tottakai tulen vielä tekemään niitä löytöjä joita en oikeasti tarvitse, mutta ne on vain pakko saada :D

 3. Täällä ainakin toinen, joka on jo syyspukeutumisesta innoissaan! Vielä aion kuitenkin niin lyhyissä lahkeissa ja mekoissa mennä kun tarkenee, mutta ihanaa kun kauppoihin alkaa valumaan syksyn uutta :) Pukeutumisinto nousee potenssiin sata! Ihan vähän malttamattomana odotan jo, että saan laittaa nahkahousut jalkaan ilman että tulee ihan tuskainen olo ;) Vaikka aitonahka hengittää niin kyl ne silti syksyä saa odottaa.

  Ja taisin löytää vihdoinkin sen uuden villakangastakin ;) Viime vuonna piti jo, mutta mieleistä ei löytynyt kun alkaa tuo 4 vuotta vedelty olla jo vähän kulunut. Täytyy vielä käydä ehkä nappaamassa se, ennen kuin jää ilman!

 4. Voi ei, kuinka ihanat saappaat!! Itsellä syksyisellä ostoslistalla juurikin jotkut tuon tapaiset kenkulit.. :) Olen koittanut jo kenkäkauppoja kierrellä, mutta vielä ei ole tainnut tuo syksy ihan täysin saapua liikkeisiin. Täytyy ehkä käydä taas viikonloppuna kurkkimassa, josko jo saappaistakin löytyisi isompi valikoima!;) Muutenkin ihanaa kuuman kesän jälkeen, kun saa sujauttaa neuleet ja huivit päälle monen kuukauden tauon jälkeen!:)

 5. Aivan ihanat vaatteet! Postauksesta poiketen pakko kysyä, miten saat niin ihanat kiharat aina tehtyä? Käytätkö jotain ainetta, joka edesauttaa kiharan syntyä, jos käytät niin mitä ja minkä hintaista? Haluaisin itsekin oppia tekemään tuollaiset “every day curly” kiharat! ❤

 6. Oi mitä ihanuuksia, varsinkin neuleet ja duffelitakki! Taitaa tuo beige neule lähteä jossain vaiheessa tilaukseen :)

 7. Täältä ilmoittautuu toinen syksyn fiilistelijä! Noista kollaasin vaatteista tykkään eniten farkuista ja viininpunaisesta neuleesta, niin kauniit ja nimenoman sellaiset ihanat syksyn värit! <3 Ihanaa päivää sulle! :)

 8. Se on i-ha-na! Keskustan Zarassa näin jo tätä mustana, malttamattomana odotan bongaavani tuon beigen.. ;) Ja lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa takkihimoni kanssa, hih! Mukavaa viikonloppua sinne :)

 9. Voi ihan totta, onpa hauska kuulla että niistä on löytynyt inspistä :) Ja voi kyllä, ajatus villapuseroista, muhkeista huiveista ja nahka-asusteista saa minut oikein hykertelemään. Hyvällä mallilla kuulostaa sinun syysgarderobisi jo olevan, kun on hyvä pohja jo valmiina, niin voi sitten panostaa joihinkin yksittäisiin löytöihin :)

 10. Minäkin eilen uhmasin viileäksi luvattua säätä ja painoin menemään paljain säärin töihin, nyt vielä kaikki ilo irti mekoista ja shortseista! Sinun nahkahoususi ovat kyllä mielettömän päheät, jopa kaltaiseni “arkajalan” mielestä ;)

  Kiva kuulla, että villakangastakkikin löytyi! Nyt kipinkapin nappaamaan se, parhaat viedään aina päältä jo näihin aikoihin :)

 11. Nuo ovat kyllä ihanat, muistuttavat kovasti omia Pianon saappaitani :) Luulisi kauppojen pian jo pursuavan syystavaraa ja parhaat viedään aina heti päältä, joten niiden suhteen saa olla kyllä sukkelana!

 12. Syksyn murretut sävyt näyttävät kyllä ihanilta kesän väriloiston jälkeen :) Oikein mukavaa viikonloppua sinulle, Salla!

 13. Hih tuttu tunne- oon aivan ehdottomasti syysihminen ja oikeastihan oon jo heinäkuusta asti vihjaillut, että kohta se syksy tulee ja saanut osakseni kylmiä katseita ;D Mutta anyways aivan ihana kollaasi ja sama mullakin, että syksyn tullen en voi millään vastustaa takkeja! 'Niin ja pahan pistit, koska tuo Zaran duffeli nousi heti ostoslistalle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *