Summer Outfits

Kaapista on saanut kaivaa esiin niin takit, huivit kuin kumpparitkin, joten kesäpukeutuminen alkaa olla pelkkä muisto vain. Innostuinkin kaivelemaan asukuva-arkistoja kuluneelta keväältä ja kesältä. Harmi, että vain niin pieni osa asuista tulee kuvatuksi blogiin, mutta eiköhän näistä jonkunlaista kuvaa kuitenkin saa omasta viime kuukausien pukeutumisestani. Paljon raikasta raitaa, boyfriend-farkkuja, paisleykuosia, revittyä denimiä ja skarpimpaa työpukeutumista – niistä oli minun kevät- ja kesäpukeutumiseni tehty

Mikä näistä on sinun suosikkisi? :)

40 thoughts on “Summer Outfits

 1. Kaikki on mun suosikkeja! Osaat niin nätisti yhdistellä asuja; ne ovat nuorekkaita, trendikkäitä ja kuitenkin niin aikuismaisen naisellisia. Olet selvästi löytänyt oman kivan tyylisi!

 2. Mun suosikit oli ehdottomasti 1, 6, 9, 10, 11 sekä 15! Voi kun näitä kuvia katsellessa tulee kesää niin kova ikävä.. Ei yhtään tekisi mieli lähteä rämpimään tuonne vesisateeseen. Tilasin tosin itselleni Hunterit lyhyemmässä mallissa, enkä malta odottaa että saan ne käyttöön tuonne syyssäähän! :)

 3. Olet kyllä upea pukeutuja, enkä osaisi millään valita suosikkiani! Nuo paisleyshortsit ja revitty farkku kyllä iskevät kaikissa niissä kuvissa :)

 4. Sulla on kyllä kiva tyyli! Lempparia on vaikea valita, mutta ainakin 1 ja 11 pomppasivat edukseen. Näkisin ne samat asut heti itsellänikin päällä, jos nuo vaatteet omistaisin. :)

 5. Ihana tuo vaaleansininen takkisi, en ole sitä aiemmin huomannutkaan! Asukuvista suosikkini kuitenkin on kaikessa eleganttiudessaan nro 3, vaikka oikeastaan kaikki ansaitisisivat äänen :)

 6. Niin kauniita asuja<3 Oma lemppari taitaa olla 4 tai 15! Oon niiin ihastunu tohon sun Baby blue-väriseen takkiin! En vain oo varma sopisko toi väri yhtälailla tummatukkaiselle.....

 7. 12 on kyllä mun ehdoton suosikki!! ;) Ehkä kesän yksi parhaista ostoksista oli omalta osaltani nuo samaiset shortsit… Olin ehkä leivästi nyt pettynyt Holly&Whyten syysmallistoon! Täytyy varmaan tehdä tässä joku päivä uusi tutkimusreissu sillä saralla jos vaikka mieli vielä muuttuisi. Ootko käynyt jo tuon katsastamassa? :)

 8. 3, 4, 8, 12 ja 14, mutta pidän kaikista kyllä yhtä paljon! Oot aina niin tyylikäs. :)

 9. Oi miten kauniisti kuvattu – kiitos paljon! :) Tällä hetkellä se oma tyyli tuntuu kyllä löytyneen.

 10. Voi kiitos Nelli – noin monta suosikkia löytyi :) Kesäasuja on kyllä jo ikävä, mutta toisaalta odotan jo syystakkeja, muhkeita neuleita ja kauniita huiveja! Itselläni on Hunterit pitkässä mallissa ja ne on kyllä niin kivat kumpparit, kyllä niillä kelpaa sitten talsia lätäköiden läpi :)

 11. Voi kiitoksia, onpa kiva kuulla että meillä menee maku yks yhteen! :) Asusuosikeista päätellen raidat ovat siellä päässä pop!

 12. Se oli kyllä ihan huikean hyvä löytö! Omani on Mangolta, siellä on ollut tosi hyvä valikoima haalareita :) Kiitos paljon Ella, kiva jos asut oli mieleen!

 13. Se oli kyllä oikea kevätpukeutumisen piriste :) Kiitos paljon, mukava kuulla että asut olivat mieleen!

 14. Kiitos Jessika! Tuo sininen takki oli kyllä niin ihana piriste pukeutumiseen :) Minusta tuollainen pastellisininen olisi tosi kiva kontrasti tummaan tukkaan, joten miksikäs ei!

 15. Voi kiitos, tuo on omiakin suosikkejani :) H&W:n syysmallistosta ei ole minullekaan mikään kovin erityisesti vielä iskenyt, mutta ehkäpä parhaat palat ovat vielä tulossa! Täytyy käydä tutustumassa tarkemmin pian :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *