Päivitetty laukkukokoelma

Minun on jo pitkään pitänyt tehdä päivitetty laukkupostaus, edellisestä kun on vierähtänyt jo lähes pari vuotta aikaa. Kokoelmani on ehtinyt tuosta jonkin verran muuttua, osa laukuista on löytänyt uuden kodin ja näiden tilalle taas on tullut jotain uutta. Kurkistetaanpas tarkemmin!

Aloitetaan Mulberryn Lilyistäni! Mustan Soft Spongy-nahkaisen Lilyn ostin Heathrow’n kentältä vuonna 2012 ja laukku on ollut todella kovassa käytössä siitä asti. Rakastan Lilyn yksityiskohtia aina kultaisesta laatasta näyttävään ketjuun, mutta laukku on kuitenkin kauniin yksinkertainen. Hankinkin juuri kesän alennusmyynneistä samaisen myös Deer Brownina ja kokoa suurempana, jolloin laukkuun mahtuu niin isompi järkkäri kuin sateenvarjo ja juomapullokin tällaisia muutamia esimerkkejä mainitakseni. Karamellinen nuden sävy on aivan ihana! Herkkä vaalea väri hieman pelotti, mutta kuulkaa tästä on putsattu kuulakärkikynän jäljetkin, joten oikeilla aineilla ei tarvitse huolehtia arkuudestakaan ;)

Seuraavana kaksi viime aikojen käytetyintä laukkuani. Mulberryn Regular Alexa muutti kaappiini viime kesänä palkintona pääsykoepakerruksestani, tämäkin kaunotar on peräisin hieman edullisemmin Heathrow’lta. Alexa on ihan loistava arkeen ja pitkä hihna mahdollistaa huolettoman käytön. Laukku on silmääni yhä kertakaikkisen täydellinen! Upea musta Del Rey taas matkasi luokseni Hollannista Roermondin outletkylästä. Tämä on kulkenut käsivarrellani koko kesän hoitaen näppärästi työlaukun virkaa. Malli on minusta aivan mielettömän kaunis ja pidän myös siitä, ettei tätä tule ihan jokaisella vastaan – ihan huikean hyvä ostos!

<

Siirrytään Louis Vuittoneihin, joita minulta löytyy kaksi kappaletta myytyäni Speedyn pois. Damier Azur-kuosinen Neverfull on keväältä 2011 päästyäni ylioppilaaksi ja se on suosikkini koululaukkuna, sillä se vetää sisäänsä kaiken läppäristä kirjoihin. Neverfullista olen kirjoittanut kattavamman postauksen täällä ja kyllä – haaveilen yhä Monogram-kuosisesta vahvistuksesta… Tätä klassikkokuosia edustaakin kaapissani pikkuinen kaksi vuotta sitten ostettu Pochette.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä vielä kaksi Mulberryä! Harriet Clutch on varsin tuore tulokas löydettyäni sen keväällä Huutonetistä second handina. Kärkyin laukkua pitkään ja lopulta se löysi luotani uuden kodin – kaunis musta clutch on ollut usein mukaan juhlissa. Vuonna 2012 hankittu Oak Bayswater on yksi rakkaimmista laukuistani haaveiltuani sen omistamisesta monen vuoden ajan, tämä taitaa olla yksi sisäisen laukkutytön herättäneitä yksilöitä ;) Niinikään Bayskin on peräisin Heathrow’lta – olenkin keskittänyt monet laukkuostokseni juuri sinne säästäen pitkän pennin. Laukun ainoa miinus tulee sen painavasta nahasta, mutta tämä on kuitenkin ollut itselläni hyvän kokonsa puolesta paljon käytössä yliopistolla.

Koen kokoelmani tällä hetkellä todella kattavaksi, laukkuja löytyy jokaiseen menoon ja väriskaalakin on toimiva! Näiden kaunotarten lisäksi kaapistani löytyy vielä weekenderi LongchampiltaBoxford on tarkemmin esitelty täällä. Tänään pakkaankin weekenderini monien muiden kapsäkkien lisäksi huomista Vaasaan lähtöä varten! Oikein mukavaa viikonlopun alkua kaikille :)

50 thoughts on “Päivitetty laukkukokoelma

 1. Ihania laukkuja!<3 ja ihana että teit tällaisen postauksen, sillä aamulla kun heräsin ajattelin juuri että millonkohan Jonna tekee postauksen laukuistaan! Ja sieltähän se heti putkahti:D laukkusi ovat todella käytännöllisiä ja kauniita! Rakastan niitä!<3

 2. Mulberryrakkaus<3 tosi hyvä kokoelma, noilla pärjää pitkälle! Samoja laukkuja löytyy täältäkin, itselläni on alexa mustana ja neverfull damier ebenenä :) ja seuraava on kyllä ehdottomasti lily, se on niin ihana pikkuinen <3 tosin värin vielä hakusessa, olisko joku kiva väri tai sit musta vaan :)

 3. Mietinkin jo tässä joku aika sitten että ootko luopunut tuosta Bayswaterista kun sitä ei ole hetkeen sulla näkynyt, mutta tuossa lieneekin syy tälle ja hyvin ymmärrettävä sellainen :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!! ;)

 4. Auttaiskohan sun laukunputsaus-vinkit omalle kohdalle sattuneeseen Alexa-katastrofiin? Rähmäkäpälä nimittäin kaatoi melkein purtilon täydeltä punaista kynsilakkaa laukun päälle :(

 5. Voi ei,mun eka kommentti ei ilmeisesti tullut perille :/ Ihana laukkukokoelma sinulla, kaikki ajattomia klassikoita! :)

  Itse olen huomannut haaveilevani yhä enemmän Mulberryn laukuista nykyään. Aiemmin taas suurin osa laukkuhaaveista oli Vuittonilta.

 6. Aivan täydellinen kokoelma! Bayswater on myös mulla se laukku joka sai mut hullaantumaan laukkuihin täysin, harmi vaan että vielä ei yksikään himotuksen kohde kaapista löydy. Mutta elättelen toiveita että ehkä vielä joskus :)

 7. Kuinka paljon tuo hintaero lopulta on? Olemme lähdössä Lontooseen ja olisi kiva tietää etukäteen.

  -kata-

 8. Huomaa kyllä, että olet Mulberry tyttönen ;) Upea laukkukokoelma sinulla, Jonna!
  Itse haaveilen tällä hetkellä Valentinon ja Saint Laurentin laukuista, yhden haaveeni vihdoin viimein kotiutin kesällä. :)

 9. Ah niin ihanat ! Ihan täydellinen kokoelma :)

  Tällä hetkellä (jälleen) oma laukkuvarasto ahdistaa ja tekisi mieli luopua lähes jokaisesta isosta, mutta siinä ei liene lainkaan järkeä :D Muutama kyllä joutaisi kiertoon, en vain hentoisi luopua niistä (esim. iiihan ekasta Hamiltonista joka on melkein puhki rakastettu) vaikka käyttökerrat viime aikoina ovat olleet kovin niukkoja. Hmh. Kaikenlisäksi himoitsen tällä hetkellä isohkoa, punasävyistä laukkua<3

 10. Kiva postaus Jonna, sain itsekin inspiraatiota tehdä oma laukkupostauksen! :) Toivottavasti Vaasaan asettuminen menee hyvin :)

 11. Ei näin, Jonna, ei näin. Ahdistuin taannoin omasta liian suuresta laukkukokoelmastani, ja nyt vielä enemmän nähdessäni tuon sinun, kuitenkin vain kahdeksan, laukun settisi. Syvä (lievän turhautumisen, mutta above all) ihastuksen huokaus! :)

 12. Tuo kokoelmasi on aivan ihana ja todellakin niin kattava. ❤ Itse olen vielä pohdintavaiheessa seuraavan laukun suhteen… Ehkäpä Se selviää tässä piahkoin. :)
  LeAnn

 13. moikka! ihana kokoelma sulla<3 halusin kysäistä, miten säilytät kaunokaisia, ovatko ne esille jossain vai kaapissa turvassa? :)

 14. Hei, oletko myynyt sen sinun mustan longchampin laukkusi?:o niin täydellinen kokoelma sulla kyllä on<3 kaikki laukut niin kauniita ja todella klassissia, tulee kestämään kauan<3

 15. Hei Jonna,

  Kysyisin tuosta Mulberryn Heathrow'n liikkeestä shoppailusta lisätietoja. Oot siis saanut tax free-hinnan vaikka olet matkustanut välillä Lontoo-Helsinki (ei siis vaihtolentoa Lontoosta lähtiessä alla olettaisin?) ? Oletko aina löytänyt kyseisen liikkeen valikoimasta etsimäsi vai varannut / tai jopa tilannut kenties tuotteet sinne etukäteen? Olemme poikaystäväni kanssa menossa Lontooseen ensi kuussa ja häntä houkuttaisi hankkia Mulberryn matkakassi sieltä Heathrow-alennuksella. Kiitos vastauksestasi jo etukäteen! :)

  -Aino

 16. Ihana laukkukokoelma! Itse olen jo jonkin aikaa haaveillut Alexasta, juurikin regular- koossa. Omen nähnyt laukun vain kuvissa, joten siksi kysyisinkin mielipidettäsi: eli mahtuuko laukkuun kaikki tarpeellinen eli Ipad (normikoko), samas kokoluokkaa oleva kalenteri, lomakko ja pieni meikkipussukka? Riittääkö laukun korkeus Ipadille? Miten tuo oak-sävy on kestänyt normikulutuksessa? Harmittaa, kun olet ilmeisesti tehnyt postauksen, jossa näkyy ko. laukku sisältä kuvattuna, mutta en saa sen postauksen kuvia auki. Kiitos, jos ehdit vastaillla!

 17. No mutta, tämähän osui sitten hyvään saumaan :) Olen kyllä itsekin ihan tosi tyytyväinen kokoelmaani, näillä pärjää pitkälle!

 18. Hih, sepä juuri ;) Kiitoksia, olen kyllä itsekin tähän kokoelmaan tyytyväinen! Lilyä suosittelen koko sydämestäni, se on niin näppärä ja kaunis. Pieni laukku toimisi mielettömän hyvin jossain tehostevärissä, vaikka punaisessa tai burgundynä…

 19. Bays sai aika lailla levätä kesän pienemmän Alexan ajettua konjakinruskean laukun virkaa, mutta koulun penkille mentäessä isommalle laukulle on taas tarvetta :) Kivaa viikon alkua sinne!

 20. Auts – kuulostaa pahalta!! En tiedä miten tehoaa kynsilakkaan, mutta kuulakärkikynän sain lähtemään Mulberryn liikkeessäkin myytävällä Collonilin Leather Gelillä… Peukkuja, toivottavasti lähtee :(

 21. Kiva kun jätit kuitenkin uudemman kerran kommentin! Olen kyllä ehdottomasti klassikkojen perään mitä laukkuihin tulee :) Mulberrytyttö minäkin, joskin seuraavan laukun haaveilisin ehkä olevan taas pitkästä aikaa Vuittonilta..

 22. Kiitoksia Pinja! Se on ihana tunne sitten, kun pääsee unelmalaukkunsa hankkimaan kaiken säästämisen ja haaveilun jälkeen :)

 23. No niin taidan olla kyllä, hih :) Kuulostaa ihanalta, paljastusta odotellesa! Jos muuten LV:n Artsysi kaipaa ikinä uutta omistajaa, niin täällä vapaaehtoinen!!

 24. Kiitos muru – tämä on kyllä täydellinen tarpeisiini! Isoja laukkuja tarvitsee kyllä aina, joten älä ihmeessä kaikkia laita eteenpäin :D Minäkin onnistun aina luomaan jonkin naurettavan tunnesiteen laukkuihin ja olen tosi huono myymään, mutta pari yksilöä olen kuitenkin laittanut viime vuosien aikana eteenpäin. Mm, punasävyinen laukku syksyksi kuulostaa ihanalta!

 25. Hihih, pahoittelut ahdistuksesta! ;) Kukapa nyt ei haluaisi isoa laukkukokoelmaa, mutta loppupeleissä määrä kannattaa kyllä pitää järkevänä, eihän kaikkia ehtisi enää käyttäkään. Mikä on sitten järkevä lukumäärä niin se lienee suhteellista :D

 26. Kiitoksia, tämä on kyllä aika kattava :) Onko sinulla jo kandidaatteja mielessä seuraavaksi hankinnaksi?

 27. Heipsan! Kiitos paljon :) Suurin osa laukuista majailee kaapissa, tosin olen laiska säilyttämään niitä dustbagien suojissa. Usein pari sen hetken käytetyintä laukkua pyörii kyllä jossain esillä :)

 28. Heippa, myin Longchampin tuossa talvella Del Reyn tieltä, tämä on ollut mallina miellyttävämpi omiin tarpeisiini :) Kiitoksia, tällä kokoelmalla pärjää kyllä pitkälle!

 29. Heippa Aino! Kyllä vaan, olen reissannut Lontoo-Helsinki väliä suorilla lennoilla ja Heathrow'n kentältä saa tuolloin alvit pois :) Tuota alea on tullut kyllä hyödynnettyä, sen verran tuntuva se isoissa summissa jo on! Kerran olen tainnut soittaa etukäteen ja varata haluamani laukun, mutta muuten liikkeestä on aina löytynyt haluamani. Klassikoiden tilanne on varmasti aina aika hyvä, mutta mikäli on kyse jostain vähänkään spesiaalimmasta, niin tietysti aina on hyvä soittaa ja varmistaa :) He varaavat tuotteita mielellään ja palvelu on aina ollut tosi hyvää!

  Oikein ihanaa Lontoon reissua – hieman kateellisena täällä ikävää sinne jo potien ;)

 30. Kiitos vastuksesta ja päiitetystä kuvasta! :) Laitoin Mulberryn sivuilta linkin tuohon aiemmin, onko sulla juuri tuo koko? Missään ei lukenut, onko kyseessä regular vai oversize, mutta oletan, että regular, kun linkissä ei kerran mitään mainita. Noiden kokotietojen mukaan putäusi Ipadin(mulla Ipad2) mahtua hyvin.

 31. Eipä kestä, kiva jos olin avuksi! Omani ostaessa oli erikseen Regular ja Oversized- koot, mutta jälkimmäisen valmistus lopetttiin jokin aika sitten. Ymmärtääkseni tuo nyt myynnissä oleva on siis juurikin regular :)

 32. Toisaalta tekisi mieli LV Keepallia… Sille olisi käyttöä. Toisaalta Mulberryn Del Rey olisi myös ihana… Valinnanvaikeus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *