My Summer So Far

>Huh, vihdoin sain koneen edes pieneksi hetkeksi yhteistyökykyiseksi ja pääsin blogin pariin! Olen tosiaan yhä ilman nettiä kotona, joten olen joutunut ihan kunnon blogilomalle viimeisen viikon ajaksi. Se on ollut oikeastaan ihan vapauttavaa pitää oikein “luvan kanssa vapaata”, mutta samalla on tietysti ollut kova kaipuu tänne. Blogi on luonnollisesti niin iso osa arkeani, vaikkakin nyt kesällä päivittäminen on ollut töiden ohella toisinaan myös stressaavaa, kuten olen jo toisinaan maininnutkin.

Arki koostuu kuitenkin myös niin monista muista asioista ja etenkin näin kesällä vapaa-ajasta haluaa ottaa kaiken ilon irti ystäviä nähden, spontaaneista jutuista nauttien sekä omasta itsestään ja hyvinvoinnistaan huolehtien. Siksi olenkin ottanut huoletta hieman rennomman otteen, mutta odotan jo syksyä ja sen mukanaan tuomaa erilaista vapautta sekä kuitenkin myös tiettyä rytmiä elämään! Vaikka kesällä inspiraatiota tuntuukin ehkä olevan enemmän ainakin pukeutumisen suhteen, on syksyssä myös ihan oma fiiliksensä. Näistä kesäillosta täysin siemauksin nautittuaan voi sitten syksyllä hyvillä mielin viettää hämyisiä iltoja sohvannurkassa läppärin äärellä.. :) Eilen tuntuikin jo sellaiselta näpyteltyäni tätä tekstiä sateen ropistessa hiljalleen ikkunoita vasten, ei se syksyn tulo tosiaan ole enää niin kaukana.

Eilen tuli ensimmäistä kertaa sellainen olo, että kesä oli nyt tässä. Koinkin lounastauolla työkavereiden kanssa pienimuotoista kesäloppuu– ahdistusta ja ihmettelin, mihin ihmeeseen tämä kesä on oikein hujahtanut. Tämä kesä on ollut monella tapaa hieman erilainen. Suurena asiana pitkän parisuhteen päättyminen, kuten moni on kommenttiboksin puolella jo osannut rivien välistä arvatakin. Sen enempää asiaa avaamatta ja ehkä hieman kliseisesti, mutta osuvasti todeten – joskus elämä vain kuljettaa eri suuntiin. Joskus vaikealta tuntuvat päätökset myös ovat vain kuitenkin niitä oikeita ja tuovat eteen kenties jotain muuta!

Toinen iso asia kuluneessa kesässäni on ollut kesätyöpaikkani, jonka johdosta olen ollut maailman onnellisin. Ehkä muistattekin saaneeni paikan aivan viime tingassa luovuttuani jo toivosta kesätöiden suhteen, joten minulla kävi aikamoinen tuuri päästyäni lopulta ensisijaiseen toivepaikkaani. Kokemus oman alan töistä on ollut todella antoisaa ja bonuksena päälle mahtavat työkaverit, joten en voi kuin hymyillä! Töitä on jäljellä vielä pari viikkoa, kunnes on aika palata opiskeluiden pariin. Palaan Vaasaan todella iloisin mielin, joskin on myös haikeaa jättää rakas kotikaupunkini Helsinki taas hetkeksi taakse. Vaasassa odottaa kuitenkin niin ihana koti kuin mahtavat opiskelijabileetkin ja vielä mahtavammat koulukaverit! Olemme heidän kanssa puhuneet, että vaikka fuksisyksy olikin huikean hauskaa aikaa, on tavallaan kuitenkin ihanaa päästä aloittamaan tämä lukuvuosi nyt kaikessa rauhassa ja jo valmiiksi tutussa paikassa.

Vaikka kesä tuntuu menneen ohi yhdessä hujauksessa, on tämä epäilemättä ollut yksi parhaista. Siltähän se tuntuu joka vuosi, mutta eikös se ole vain hyvä asia? Olen nauttinut ystävieni ja läheisteni seurasta, lähentynyt entisestään monen ihmisen kanssa ja saanut aivan uusiakin tuttavuuksia, istunut mökin terassilla auringonlaskussa skumppaa juoden ja Kaija Koota kuunnellen, syönyt monta tötteröä jäätelöä, juhlinut aamuun asti, saunonut rantasaunassa ja nauranut vedet silmissä. Tietysti kuluneen kesän sääkin on ollut ihan omaa luokkaansa, joten ei ole edes harmittanut viettää koko kesää ihan vain Suomessa!<

Tästä tuli nyt pienimuotoista ajatuksenvirtaa ja todennäköisesti hieman sekavaa sellaista, ilmeisesti pieni tauko näppiksen äärestä sai minussa pienen puheripulin ja kuulumistulvan aikaan! Kuvituksena alkukesän illan tunnelmia, kun en tällä hitaalla netillä oikein pääse kuviakaan latailemaan. Sellaista höpöttelyä kuitenkin tällä kertaa, mutta kuinkas teidän kesänne muruset on sujunut? :)

30 thoughts on “My Summer So Far

 1. Olipas kiva ja avaava kirjoitus! :-) Se on aina mahtava huomata, että kesä oli se paras. :-)
  Kesä tuntui menevän ihan hujauksessa täälläkin. Monenlaista tapahtui ja toisaalta oli kiva palata takaisin töihin. Rytmi on vain vielä hiukan hakusessa… ;-) Mutta kun työstään tykkää, väsyneenäkin jaksaa. :-)
  Tsemppiä viimeisiin työviikkoihin ihana! ♡

 2. Voi Jonna, joskus se elämä tosiaan vie eri suuntiin mutta onneksi yhden asian loppu on usein myös jonkun uuden alku – “every end is a new beginning” näin kliseisesti sanottuna tosiaan :-)

  Kesät (ja ihan vuodetkin) tuntuu vierivän eteenpäin aina vaan huimempaa vauhtia, ajankulkua ei voi ikinä kylliksi ihmetellä :p Missä on ne lapsuuden ikuisuudelta tuntuvat kesälomat, kun jouduin äidiltä kyselemään että koska se loma oikeen loppuu :'D Kuten totesitkin niin joka kesä tuntuu kyllä aina siltä elämän parhaalta, ja mä ainakin kieltäydyn uskomasta että tämä kesä olisi vielä ohi,hih!:-)xx

 3. Ihanaa kuulla susta näin pitkän kaavan mukaan! :) Mun kesä on ollut kyllä ehottomasti yksi parhaimmista tähän asti! Olen ollut onnekas kesätyöpaikkani suhteen, muutin pois lapsuudenkodistani yksin asumaan sekä sain haluamani koulupaikan! Olen myös kerennyt nauttia ihanista kesäilloista sataman terasseilla istuen, syönyt aivan liikaa jäätelöä, tehnyt ihania rullaluistelulenkkejä sekä puljannut super lämpimässä järvivedessä ystävien kanssa auringonlaskua ihaillen. Vaikka kesän loppuminen tuntuu haikealta, on syksyssä silti omat juttunsa. Saa taas käyttää ihania neuleita ja kaulahuiveja, ja tänä vuonna tosiaan tuo koulun alkaminen kutkuttaa mahan pohjassa melkoisesti! Ja tietysti omat lähestyvät synttärit lokakuussa tekee syksystä vielä kivemman! ;)

  Ihanaa loppukesää sulle Jonna! :) <3

 4. Kaija koo kyllä sopii jokaiseen hetkeen – kesäillan huumaan, itkuihin ja suruihin, iloon ja onnistumisiin! Ihana laulaja! :)

 5. Ihana postaus ja kiva kuulla välillä ihan vaan kuulumisia :) ja voi että, säkin kuutelet kaijaa!!! Se on niin paras ja musta tuntuu et välillä mua ei aivan ymmäretä ku sanon kuuntelevani Kaija koota. Onneks sä oot mun sielunsisko :D

 6. Mukavaa kuulla susta taas. :) Pieni tauko tekee aina välillä hyvää mutta olen kyllä samaa mieltä siinä että mikään ei kyllä hermoja kiristä yhtä paljon kuin toimimaton netti. :D

 7. Ihana postaus ja kiva kuulla kuulumisia <3

  Itse tänään aavituksen tuskailin kun opinnot jälleen starttas, mutta samalla vika puoli vuotta käynnistyi! Hullua miten vuoden, kesästä nyt puhumattakaan, lopulta kuluu. Onneksi tähänkin kesään on mahtunut hirmu paljon ihania juttuja, extempore reissuja ja saunailtoja <3 Niiden töiden ohella tietysti :) Nauti nyt vielä, teillä on vielä hetki aikaa ennen kun koulunpenkille palattava (grillaitiin just vkoloppuna Sampon kanssa ja kyselin koulun alusta ;D).

  Ja vaikka tiet joskus erkanee, every end is a new beginning <3

 8. Hei,
  ihanaa kuulla sinusta taas! Itse olen hirmuisen kehno kommentoija mutta nyt päätin tänne tulla kirjoittelemaan :) Olen lukenut blogiasi kauan ja nämä postaukset ovat aina se päivän kohokohta joita odotan innolla. Jotenkin tunnen jonkinlaista sielunsiskoutta sinun kirjoittamiesi postausten kautta sinuun sillä niin pukeutumistyylimme kuin sisustusmakumme on hyvin liki toisiaan :) Olen myös pitkään pohtinut oman blogin aloittamista ja välillä raapustellutkin jo luonnoksia mutten koskaan ole vielä päässyt julkaisemaan sitä, ramppikuumetta :D ehkä vielä joskus.. Tästä kommentista tulikin nyt täyttä tajunnanvirtaa mutta tiivistetysti, olen blogisi suuri ihailija <3 Ilmeisesti pitäisi kommentoida useammin ;) Olet ihanan aito ja sydämellinen ihminen!! Toivon sinulle kaikkea hyvää ja mahtavaa syksyn odotusta!:) Terkuin, Oona

 9. Tuntuu tosiaan, kuin ihan vasta hetki sitten sinäkin olisit kertonut jääväsi lomalle! Hurjan nopeasti menee aika, toivottavasti lomasi kului rentouttavissa merkeissä :) On kyllä mahtavaa kun töissä viihtyy – tuli ihan hymy huulille tuosta lauseestasi! Kiitos ja tsemppiä sinullekin rytmiin palaamiseen <3

 10. No mahtavia ;) Fuksivuosi oli täynnä hauskoja bileitä, mutta eiköhän juhlan aihetta ole tiedossa tulevana vuonnakin. Vaasan kaltaisessa pienessä ja tiiviissä opiskelijakaupungissa löytyy kyllä aina menoa sitä haluavalle!

 11. Kliseisyydestä huolimatta mikä ihana sanonta – ja niin totta tosiaan :) Ajankulku se jaksaa kyllä ihmetyttää aina vaan! Ja niinpä, ei se kesä vielä ole ohi sitten kuitenkaan, tänäänkin vielä viiletin iltakahveilla meren rannassa kukkapaita hulmuten ;) Oikein ihanaa loppukesää sinne Lontooseen murunen <3

 12. Vau – sinullahan on ollut aivan mahtava kesä täynnä hienoja “askeleita” ja uutisia! Hurjasti onnea koulupaikasta, aivan upea juttu :) Saako kysyä minne kouluun pääsit tai mitä alaa? Ihan hymyilytti lukea kommenttiasi, tästä jos mistä tuli kesäinen fiilis!

  Salaa tunnustan jo hieman odottavani syyspukeutumista, ensimmäinen kollaasikin tältä saralta on jo kyhätty ja odottaa julkaisuaan ;) Lokakuu ja synttärit – se on myös yksi syy odottaa syksyä minullakin!

  Samoin sinulle Nelli ja kiitos taas kerran ihanan piristävästä kommentistasi <3

 13. Voi kiitos – kiva kuulla! Jännittää kyllä välillä avata pintaa syvemmälle kuitenkin aika suurelle joukolle ihmisiä, mutta ehkä nämä tällaiset tuovat bloggaajaa aina asteen verran “lähemmäs” :) Ja voi kyllä – täällä fiilataan Kaija Koota ihan täysillä!

 14. Ihana kun sinäkin olet vielä siellä ruudun takana <3 Ja totta, mikä siinä netin toimimattomuudessa saakin hermot niin pirun kireälle.. :D Kröhöm, minäkö nettiriippuvainen!

 15. Ihana Elina, kiitos <3 Ihan hurjaa kyllä miten nopeasti vuodet vierivät, hui. Kuulostaa mahtavalta, niitä reissuja ja saunailtoja kelpaa sitten muistella pimeinä syysiltoina! Ja vielä on tosiaan hetki koulun alkuun, ja vaikka haikein mielin kesän pian taas "hyvästeleekin", on tosiaan ihana palata taas Vaasaankin :)

 16. Heippa Oona! Voi mikä ihana kommentti, tosi kiva kun innostuit nyt jättämään jäljen itsestäsi :) Vuorovaikutus on kuitenkin koko homman paras puoli, joten on aina yhtä kiva kuulla, keitä siellä ruudun takana oikein on.

  Ehdottomasti kannustan pistämään oman blogin pystyyn, jos se vain yhtään kutkuttelee mielessä – erityisesti jos meillä olisi hyvin samankaltaiset tyylitkin, hih ;) Itse ainakin tuolloin ajattelin sillä mentaliteetilla, ettei kokeilemisessa menetä mitään ja kerranhan sitä vain eletään!

  Kiitos siis hurjan kauniista sanoistasi, ne kertovat paljon myös antajastaan <3 Kaikkea hyvää sinullekin ja mukavaa loppukesää!

 17. Saimiaan liiketaloutta! Tarkoituksena olisi jatkaa sitten tradenomi opiskelujen jälkeen vielä yliopistoon. :) Ihan ei voimat (ja noh, äly matikan kanssa..) riittänyt keväällä kauppakorkean pääsykokeisiin lukemiseen, joten koin tämän tien itselleni helpommaksi!

 18. Olipa kiva postaus, näitä höpöttelyjä on aina ihanaa lukea <3
  Täällä puolella ruutua oli myös paras kesä aikoihin, ihanat säät ja paljon kivoja juttuja :)

 19. Olet ihana Jonna! Tosi kurja kuulla, että elämä on tuonut sinulle eteen välillä vastatuultakin. Halusin vain tsempata sua: kertoa, että olet lempibloggaajani, uskomattoman kaunis, tyylikäs ja blogisi perusteella niin suloinen ja upea persoona, että oksat pois! <3 Syksyä minäkin odottelen, jotenkin eilen tuli sellainen fiilis, että ihanaa, kun välillä sataa ja on sellainen syksyinen fiilis. Syksy tuo nimittäin aina mukanaan jotakin uutta ja ihmeellistä :)

 20. Voi kun kiva kuulla <3 Kynnys omaa elämää koskevaan höpöttelyyn on aina hieman suurempi, mutta ehkä välillä on kiva raottaa hieman sitäkin puolta. Ihanaa, että sinäkin olet viettänyt mahtavan kesän - ja vielähän sitä on jäljelläkin! :)

 21. Sait niin ison hymyn aikaan kommentillasi <3 Niin lämpimään ja positiiviseen sävyyn kirjoitettu - kiitos ja halaus! Olet ihan oikeassa, syksyssä on oma fiiliksensä ja se tosiaan tuo mukanaan aina jotain uutta.. :)

 22. Mahtava kuulla! Sen verran kuitenkin sanon, että ei kannata pelätä hakemista matematiikan vuoksi, nimimerkillä kokemusta tosiaankin on. Matemaattisia taitoja tarvitsee varsinaisesti vain juuri matikan osuuden kanssa ja sekin oli tänä vuonna edellisiä helpompi, itse hakiessa jätin matikan kokonaan pois ja korvasin osaamista sitten muilla. On fiksu vaihtoehto käydä ensin liiketalouden opintoja, niistä on nimittäin hyötyä sitten myöhemmin hakemista varten :) Tsemppiä opiskeluiden alkuun – se on ihanaa aikaa joten ota kaikki irti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *