Lexington FW14

Joka kesä syysvaatteiden rantautuminen kauppoihin tuntuu yhtä aikaiselta. Joko nyt?! Toisaalta on hirvittävää keskellä kuumaa kesää tajuta tämän ihanuuden loppuvan aikanaan, toisaalta taas on virkistävää nähdä taas mitä kaikkea kaunista syksy tuo tullessaan. Kävin jo vuodenvaihteen tienoilla tutustumassa Lexingtonin tulevan kauden syys- ja talviuutuuksiin, eikä tämän suosikkibrändini mallisto pettänyt tälläkään kertaa! Näin elokuun puolelle siirryttäessä lienee jo sovelias aika kaivaa kuva-arkistot esiin ja nähdä ensimmäinen pilkahdus siitä, mitä ihanaa tulevalla kaudella on tarjota :)

Kodin puolen FW14-mallisto pursuaa pehmeitä sävyjä kuten harmaata ja hiekanruskeaa. Mukana on myös pilkahdus viininpunaista ja yksi omista lemppareistani olikin tuo muhkea torkkupeitto, jossa on ihanat syksyn värit! Tuttuun tyyliin mallistosta löytyy jokaiseen makuun jotakin ja neutraaliutta suosivatkin on huomioitu. Iskin showroomilla silmäni yksivärisiin viltteihin, joita löytyy jopa viidessä eri värissä – kuinka upea olisi viininpunainen torkkupeitto vaaleaa sohvaa vasten! Itse olen kuitenkin myös Lexingtonille tunnusomaisen raikkaan punavalkoisen tyylin ystävä ja tykästyin myös kolmannen kuvan koristetyynyyn. Kuten sanottua, jokaiselle jotakin!

Kodin uutuuksista bongasin heti myös kauniit tuoksukynttilät, niitä kun saa talvisaikaan löytyä kotoani joka nurkasta ja olen ihan kynttiläfriikki! Nämä pelkistetyt yksilöt asettelisin yöpöydän koristeeksi ja kynttilälinjaa täydentävät myös huonetuoksut. Kylpyhuoneen tekstiileissä taas nähtiin ripaus kuviota klassisten yksi- sekä kaksiväristen pyyhkeiden rinnalla, näitä sopisikin hyvin yhdistellä keskenään kuvan tyyliin.

<

Ja vielä harppaus naisten mallistoon, joka sekin osoittautui onnistuneeksi! Heti ensimmäisenä varmasti yksi malliston suosikeistani, nimittäin klassinen Jocelyn Jacket khakivihreänä – IHANA. Itselläni on takki valkoisena, mutta tämä syksyinen vihreä on kyllä kertakaikkisen kaunis. Sama löytyy myös pitkänä versiona, jota ihastuttava Malena sovitteleekin kuvassa. Mallistosta jäi mieleen myös hehkuvan keltaisen sävyt, kuten tässä kuvan Amanda U-Neck-neuleessa. Lämpenin värille hieman hitaasti mutta lopulta varmasti. Jalassani oli tuolloin neuletta mallaillessani mustat vahapintaiset housut nahkaisten korkonilkkureiden kera – tällainen yhdistelmä voisi hyvin näkyä ylläni tulevana syksynä…

Minulta muuten kysytään usein Lexingtonin vaatteiden kokoluokituksesta ja minusta ne vastaavat oikein hyvin normaalia, ehkä osa hieman tavallista reilumpaa jos jompaankumpaan suuntaan on käännyttävä. Itselläni on näissä aika standardi koko XS, joka on ollut aina sopiva!

Tältä näyttää siis tuleva syksy, mitäs te olette mieltä? :)

Yhteistyössä Lexington

It’s always a shock to realise in the middle of summer that fall is coming to stores. Now already?! It feels both horrible and exciting at the same time – on the other hand you want summer to continue forever, but then again it’s kind of refreshing to see all the new arrivals. Back in January I visited Lexington showroom to see a peek of their FW14- collection and here are some of my favourites!

What do you think of the line? :)

10 thoughts on “Lexington FW14

 1. Hei! Tuossa vihreässä takissa näytät aivan kuin olisit viimeisilläsi raskaana. Tekeekö sitten tuo tönkkö kangas sellaisen efektin:)

 2. Haha, me kanssa siskon kanssa päiviteltiin kauhuissamme, että kohtahan se kesä on jo ohi :D Mutta todettiin kyllä, että täytyy nyt kunnolla nauttia näistä ihanista ja lämpimistä kesäpäivistä kun niitä on vihdoinkin ollut. Kyllä niitä on sitten syksyn kylmyydessä ja pimeydessä ihana ajatella :)

  Ihania tuo Lexingtonin syysmallisto. Todella nätti tuo tarjotin, juuri sen tyylistä olen etsinyt tässä, joten pitääkin harkita sen kotiuttamista :) Ja muutenkin nuo on just eikä melkein! :)

  Kiitos ihanasta postauksesta Jonna ja oikein ihanaa viikonloppua! Nautitaa näistä ihanista kesäsäistä kun vielä voidaan :D

  -Empressfleur

 3. *huokaus* Lexingtonin värimaailma ja mallistot ovat aina mieleeni. Niistä syntyy niin kodikas ja lämminhenkinen tunnelma. :) Ihana postaus!

 4. Tosiaan, kuten tekstissä lukeekin niin takkia sovittelee Malena – tuolloin viimeisillään raskaana ;)

 5. Kumma miten sitä elokuussa mieltää jo kesän olevan ohi, vaikka onhan tässä vielä kolmasosa jäljellä! Vielä kun on näin ihanat säät, niin eihän tässä ole syksystä vielä tietoakaan :)

  Syysmallisto oli kyllä oikein onnistunut! Tarjottimesta en ole ihan varma, onko se vain kuvausrekvisiittaa – veikkaisin näin. Ihanaa viikonloppua sinullekin, nyt ulos nauttimaan helteestä! <3

 6. Hih, ihana kuulla että on sinunkin mieleen! Juuri sellaista kodikkuutta saa kyllä helposti aikaan näillä kaikilla ihanilla tekstiileillä. Kiitos ja mukavaa viikonloppua! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *