Jurlique-suosikkeja & Arvonta

Viime kevään alussa kylpyhuoneeseeni muutti uusi ihonhoidon tuttavuus – luonnonmukainen Australista kotoisin oleva Jurlique, jonka tuotteita pääsin kokeilemaan yhteistyön myötä. Olenkin kertonut tästä uudesta kosmetiikkatuttavuudestani jo aikaisemmin täällä ja nämä suosikkituotteet ovat jääneet pysyviksi kylpyhuoneen kaapin asukeiksi. Kuten olen monesti puhunutkin, on ihoni atooppisen kuiva, herkkä ja couperosaankin taipuva – ei siis ihan mikään helppo tapaus. Jurlique on ollut osa ihonhoitoani nyt keväästä lähtien ja voisin sanoa ihoni voivan tällä hetkellä erinomaisesti!

Suurin osa käytössä olevista ihonhoidon tuotteista löytyy siis tällä hetkellä juuri Jurliquelta. Olen esitellyt keväisessä postauksessa tuotteita laajemmin, mutta tässä vielä muutama erityisen suosikkiaseman saanut tuote. Rosewater Balancing Mist on ollut laiskan kasvoveden käyttäjän pelastus – ei vanulappujen kanssa säätämistä, vaan kevyt suihkaus kasvoille. Etenkin kuuman kesän aikana kosteussuihke on ollut myös ihanan vilvoittava. Pelastajana jättimäisille silmäpusseille taas toimii Herbal Recovery Eye Gel, jota voi säilyttää jääkaapissa ja viilentää näin mukavasti. Kolmantena suosikkina sanoisin merkin hoitavan Antioxidant Face Oilin, joka on myös tullut jäädäkseen ihonhoitooni.

Päälle vielä kaksi pientä, mutta ainakin omassa käytössäni varsin tarpeellista tuotetta. Näppärän kokoinen Rose Hand Cream kulkee lähes aina mukana laukussani ja etenkin toimistolla se on ollut ehdoton kuivien käsien pelastaja. Olen myös aikamoinen huulirasva-addikti, joten tämä Love Balm on ehdoton. Ainoana miinuksena ei niin hygieeninen purkki, joten rasva on useimmiten vain yökäytössä.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä vielä tuoreempi tuttavuus – Calendula Redness Rescue-sarjan Soothing Moisturising Cream. Tämä täyteläinen kosteusvoide on omiaan tasapainoitusta kaipaavalle iholle ja siinä on myös tarpeeksi kosteustehoja. Olen itse käyttänyt tätä nyt yövoiteena, mutta saa nähdä tuleeko puteli talven ja ihon entisestään kuivumisen myötä päiväkäyttöön. Iho jää tämän jäljiltä aivan ihanan pehmeäksi!

Yhdessä Jurliquen kanssa järjestämme vielä teille pienen hemmotteluarvonnan! Jaossa on kattava ihonhoitopaketti, joka kätkee sisälleen Soothing Moisturising Creamin, Rosewater Balancing Mistin, kuivien käsien suosikin Rose Hand Creamin, silmänympärysihoa rauhoittavan Eye Gelin sekä huulia hellivän Love Balmin. Tämä yleellinen kauneudenhoitopaketti voi olla sinun, kunhan jätät kommenttisi sähköpostin ja nimimerkin kera sunnuntaihin 24.8. klo 18 mennessä. Kerro samalla, mikä on paras kauneusvinkkisi!Ja vinkkinä vielä, että Jurlique löytyy niin Facebookista kuin Instagramistakin :)

Yhteistyössä Jurlique
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

134 thoughts on “Jurlique-suosikkeja & Arvonta

 1. Paras kauneusvinkkini on pitkät metsäkävelyt, tai juoksut jos sille päälle sattuu. Ja nimenomaan metsässä, ei millään pururadalla. Ja mielellään mäkisessä maastossa. Tehokasta liikuntaa ja lepoa sielulle raittiissa ilmassa. anna.plysjuk@utu.fi

 2. Monen tavoin mainitsen tärkeämmäksi asiaksi terveelliset elämäntavat ja riittävä vedenjuonti. Itse olen huomannut, että ennen treenaamista on hyvä poistaa meikit kasvoilta. Näin iho pystyy hengittämään ja hikoilemaan luonnollisesti eikä pieniä näppylänalkuja tule iholle. :)
  kaisa.hyytiainen(a)gmail.com

 3. Mukana arvonnassa!
  Paras kauneusvinkki on vanhat ja perinteiset keinot eli runsas vedenjuonti, liikunta ja riittävät unet!
  -Wafer-
  wafer(at)suomi24.fi

 4. Ihan kuin olisit kuvaillut omaa ihoani, yhtä hankala kombo! Omat hoitotuotteet ovat vielä osittain etsinnän alla, olisi mielenkiintoista kokeilla ko. merkkiä. Etenkin kun luonnonkosmetiikka on alkanut itseäni kiinnostaa enemmän. Tällä hetkellä paras kauneusvinkkini on öljyt, etenkin avokadoöljy sieltä marketin öljyhyllystä! Tuoksuukin hyvältä :)

  Anna-Maija (annamaija500@gmail.com)

 5. Runsas vedenjuonti ja säännöllinen puhdistus aamoin illoin, siinä ne tärkeimmät :)
  marvu954(a)hotmail.com

 6. Tärkeintä on omalla iholle sopivat tuotteet ja säännöllinen puhdistus!
  -Pussikarhu / pussikarhu(a)luukku.com

 7. Kaunesvinkki: Meikit naamassa ei kannata mennä nukkumaan! Ja aivan ihana arvonta! heini.vatanen(at)gmail.com

 8. Ihania tuotteita arvottavana! Parhaana kauneusvinkkinä pidän riittävän vedenjuonnin, unen ja liikunnan lisäksi rasvankäyttöä (kohtuu kaikessa)! Esimerkiksi tee-, tai ruokalusikallinen kookosöljyä päivässä huoltaa kehoa sekä sisältä ja ulkoa. Ainakin oma ihoni voi paremmin ei ole niin korppu kuin aiemmin. :)

 9. Paras kauneusvinkkini on riittävä kosteutus (eikä ylihoitamista!), myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle :)

  tyyli.casual (at) gmail.com

 10. Upeat palkinnot, pakko osallistua!
  Paras kauneusvinkki on terveellinen ruokavalio yhdistettynä säännölliseen liikuntaan ja vedenjuontiin.
  -Mussaka-
  mussaka(at)luukku.com

 11. Olisi ihana voittaa näitä tuotteita, sillä kokeileminen on houkutellut mielessä jo tovin, mutta mikään vanhoista luottotuotteistani ei ole vielä päässyt loppumaan…

  Paras kauneusvinkkini on omalle ihotyypille sopivien tuotteiden löytäminen! Käytin pitkään sekaihon rasvoittumista hillitseviä tuotteita, kunnes päätin kokeilla herkän ihon tuotteita, jotta saisin pienen couperosan kuriin. Ja se auttoi uskomattoman paljon!

 12. Oma vinkkini on huolellinen kuorinta n. Kerran viikossa ja sen perään naamio ja kunnon rasvaus! Tää vaan toimii hyvin. Couperosaihoni kyllä vähän meinaa aiheuttaa harmaita hiuksia :(
  Ikonen.annika@gmail.com

 13. Uusi tuttavuus kauneuden saralla, joten toivoisin itselleni arpaonnea ja pääsisin kokeilemaan ihanalta kuulostavia tuotteita. Hyvä vinkki tulikin jo tuossa ylempänä: raitis ilma, tervellinen ravinto ja kunnon yöunet. Näillä Katja P. pärjää pitkälle mutta mutta…purnukoita tarvitaa ;)

 14. Ehdottomasti parhaat kauneusvinkkini on säännöllisesti treenaaminen, stressittömyys, kunnolla nukkuminen, hymy kasvoilla sekä tietenkin se tuttu ja turvallinen ihon kosteuttaminen!

  jullemoi3@gmail.com

 15. Kauneusvinkki: ripaus auringonpaistetta antaa kevyen päivityksen ja d-vitamiinia :) Tämän vinkin toteuttaminen on varsin mieluisaa :D

  nyki(at)netti.fi

 16. Kauneusvinkkini on riittävä veden juonti, vihreän teen lipittely sekä terveellinen ruoka sekä kasvojen kuorinta ja kosteutus säännöllisesti
  pauleceb(at)gmail.com

 17. Paras kauneusvinkkini on (myös ehkä kliseinen, mutta ihan fakta asia) riittävä uni, terveellinen ruokavalio ja liikunta. Liikun päivittäin ulkoilmassa ja olen huomannut sen vaikuttavan positiivisesti niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Pidän tärkeänä myös omaa aikaa, itsensä hemmottelua ajoittain :)
  Netta.hamalainen@hotmail.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *