Hello Weekend!

Ah, ihanaa että on taas viikonloppu! Kuten aina sanon, menevät työviikot hurjaa vauhtia ja tuntuu, kuin viikonloppu olisi vasta ollut, mutta sehän on vain hyvä asia. Eilen kiirehdin töiden jälkeen salille ja sai muuten huhkia rauhassa helteisen perjantain iltana, ei ollut pahemmin tungosta. Salilta kotiin, pikapikaa suihkuun ja laittautumaan, kunnes lähdin vielä käymään terassilla serkkuni kanssa. Siitä olikin jo aikaa, kun olimme päässeet istahtamaan rauhassa alas ja vaihtamaan kuulumisia, joten oli kiva aloittaa viikonloppu näissä merkeissä :)

Tänään taas nukuin pitkään ja torkutin kelloa hyvällä omatunnolla muutamaan otteeseen. Toki olisin voinut jättää kellon kokonaan laittamatta, mutta minun unenlahjoillani se voisi helposti tarkoittaa iltapäivään asti nukkumista! Aamupalan nautin pitkän kaavan mukaan sohvalla Pretty Little Liarsia tuijotellen. Samassa ehdin myös vähän siivota kotia, sillä myöhemmin tänään saan erään koulukaverini luokseni käymään. Tiedossa varmasti loistava ilta! Vielä pitäisi kehitellä meille jokin makoisa menu illaksi, jotain ideoita minulla jo onkin…

Loppuviikkoon kuului myös piipahdus kukkakaupassa, kyllä nuo tuoreet kukat vain tekevät kotiin sen viimeisen silauksen! Tuoreudesta ei voi kyllä aina puhua täällä minun huushollissani, nimimerkillä sohvanurkan pahemman kerran nuupahtanut orkidea jouti juuri muille maille. Sain minä sen pari kuukautta sentään elämään, kai se on jo saavutus sekin? ;) Keittiön basilikapoloista en lähde edes puimaan…

Nyt bikinit päälle ja parvekkeelle nauttimaan auringosta. Mahtavaa viikonloppua murut!

I love it that it’s weekend again! Weeks seem to go by so quickly that it feels like the previous weekend was only yesterday, but I guess that’s a good thing, huh ;) I spent my Friday evening working out at the gym and then getting’ ready for drinks with my cousin. It’s been a while since we’ve had the time to sit down together so this was definitely a great start for the weekend.

Today I slept long and enjoyed my morning porridge on the sofa watching Pretty Little Liars – I love easy mornings like this! I also did some cleaning here at my apartment, since one of my school mates is coming for a visit later today. We’re going to have a fun night together! Hope you weekend has begun well, too :) Have a great Saturday!

35 thoughts on “Hello Weekend!

 1. Ihanan siistiä ja niin kodiskasta teillä siellä :-) ahh niin ihanan näköistä että en enää malta odottaa kun pian oma muutto edessä ja pääsee taas laittamaan uutta ;-)

 2. Kotisi on todella kaunis ja viihtyisän oloinen. ♡ Täällä vietetään viimeistä lomaviikonloppua. :-) Toisaalta kiva, kun arki alkaa… ;-) Tuo tietynlaisen ryhdin elämään.
  Aurinkoista viikonlopun jatkoa muru! :-)

 3. Ihana asunto :) olisi kiva nähdä kuvia koko Helsingin asunnostasi, millainen esim makuuhuoneesi sisustus on yms. Mukavaa lauantaita sinne! :)

 4. ihana ruokapöytä! saanko udella, että mistä se on hankittu ja mihin hintaan suunnilleen?<33

 5. Kiitoksia Emilia :) Voi että, ihanaa kun pääset laittamaan kotia! Se on kyllä ihan parasta ja etenkin se tunne, kun kaiken myllerryksen jälkeen pääsee näkemään lopputuloksen :)

 6. Kiitoksia, viihdyn täällä kyllä niin hyvin :) Voi että, uskomatonta miten nopeasti aika menee! Toivottavasti otit ilon irti viimeisistä lomahetkistä ja kesäsi on ollut onnistunut <3 Tsemppiä arkeen paluuseen, onhan se tietyssä mielessä ihanaakin palata siihen arkirytmiin :)

 7. Moikka. Meillä on hakusessa juurikin tuollainen sohvapöytä. Mistähän mahtaa olla hankittu?

 8. Heippa! Rakastan sun kotia! Aivan täydellinen <3 voisiko toivoo sellasta postausta, jossa kerrot enemmän itsestäs? Niinku enemmän kuka sä oot ja mitä sä teet ym? :)

 9. Kiitos! Toki voisin räpsiä muutamia kuvia lisää vielä täältä, tosin juuri makuuhuone on vielä pientä viilausta vailla. Eiköhän jotain sisustusjuttuja ole vielä tiedossa, kiva kuulla että ne kiinnostaisivat :) Mukavaa sunnuntain jatkoa!

 10. Ne on tilattu Hobby Hallista. En voi kyllä oikein suositella, ovat kauniista ulkonäöstään huolimatta vähän ikävät istua ja hieman sellaiset heppoiset :/

 11. Pöytä on Askosta, oli tuolloin alennuksessa ja maksoi muistaakseni 160€. Malli oli Spicy nimeltään :)

 12. Heippa! Sohvapöytä on Riviera Maisonin, Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevasta White on White-liikkeestä ostettu :)

 13. Voi kiitoksia, mukava kuulla että meillä menee sitten maku yks yhteen sisustuksessa! :) Ja toki voi toivoa, jokin itsestäni kertova postaus voisikin olla paikallaan. Tovi sitten toivottiin myös kysymyspostausta pitkästä aikaa, joten ehkäpä se voisi olla kiva tapa :) Ihanaa sunnuntaita sinne!

 14. Ihana koti ja muutenkin kiva tyyli sulla, saa paljon inspistä! Uusimmassa instakuvassasi taitaa vilahtaa mustat pitsishortsit, mistä olet hankkinut ne? :)

 15. Hei Anna! Kiitos kovasti :) Kranssi on ihan kuule Plantagenin muutaman euron muratti. Ihan loistavia kun ovat niin halpoja, minulla kun ei mikään säily elävänä kovin kauaa.. ;) Oikein mukavaa uuden viikon alkua sinullekin!

 16. Voi kiitos, onpa kiva kuulla että olet voinut saada inspistä! Ihan mahtavaa :) Pitsishortsit ovat Zarasta peräisin, ostin ne tosin jo kuukausi pari takaperin.

 17. sun koto on tosi kaunis!!<3 kauanko olet asunut tässä poikaystäväsi kanssa? :)

 18. Hei voisitko tehdä videopostauksen Helsingin kodistasi, teillä on siellä niin kauniin näköistä! :)

 19. Hei, sinulla näyttää olevan lähes kaikki samat sisustus jutut helsingin että vaasan kodissa :o oletko kuljettanut tavarasi kesäksi vaasasta helsinkiin vai omistatko kaikkia ihania juttuja kahdet kappaleet :) tuo lamppu on ihana, ihailin sitä jo vaasan kodissasi! -Iida

 20. Kiitos kaunis! Olen asunut täällä nyt reilut puolisen vuotta ja nykyään ihan omassa ylhäisyydessäni, heh :)

 21. En usko että ihan videota tulen tekemään, mutta eiköhän sisustusjuttuja tule täällä vielä näkymään aina silloin tällöin :) Kiitoksia, viihdyn täällä kyllä hurjan hyvin!

 22. Heh, ihan kaikkea en sentään omista tuplina! Hyvin paljon samaahan näissä on, ystävänikin totesivat ekaa kertaa täällä käytyään, että näyttääpäs ihan Vaasalta ;) Esimerkiksi pari suosikkikoristetyynyäni toin kesäksi tänne, kun taas juuri valaisimen hankin sekä Helsinkiin että Vaasaan siihen niin kovasti tykästyttyäni. Vinkkinä, että Kodin1:seen saa usein yksittäisiä aika isojakin alennuskuponkeja valaisimiin, kannattaa pitää silmät auki!

 23. Miten sulla on opiskelijana varaa pitää kahta kämppää ja varsinkin kun toinen on Helsingissä?

 24. Sohvapöytä on Riviera Maisonin, Helsingin White on White- liikkeestä ostettu :) Se on kyllä oikea kotini aarre!

 25. Ymmärrät varmaan, että raha-asiat kuuluvat niihin jokaisen henkilökohtaisiin asioihin. Muistutan kuitenkin, että täyspäiväisen opiskelemisen lisäksi blogi on ohessa ollut minulle pitkään myös tulonlähde :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *