Hair Done!

Eilen istahdin taas kampaajan tuoliin, vaikka tuntuu kuin edellisestä kerrasta ei olisi vielä ehtinyt vierähtää kuin pieni tovi. Oli kuitenkin aika laittaa tukka kuntoon ennen Vaasaan paluuta ja kyllähän freesimpi ilme kuuluu syksyyn ja uusiin tuuliin! Ja vaikka ajankulua ei muuten huomaisi, niin tukan kunto alkoi taas kieliä niin latvojen kuin tyvenkin puolesta, että nyt kaivattaisiin taas Annen käsittelyä ;)

Kampaajani Anne Zaussa (Uudenmaankatu 19-21) on laittanut hiuksiani jo vuosia, joten hän tosiaankin tuntee minut ja mieltymykseni jo hyvin. Paikalleni istuuduttuani Anne kyselikin varovaisesti laitettavaa sävyä ja oletti minun taas syksyn tullen kaipaavan tummempaa raitaa vaaleiden sekaan, kuten minulla on yleensä viime vuosina ollut tapana. Tällä kertaa pitäydyin kuitenkin siinä tutussa ja turvallisessa vaaleassa, se vain tuntuu eniten omalta!

Otimme kerrankin ennen ja jälkeen kuvat ja tiedättekö mitä, erityisesti tuo ennen- kuva oli fiksu veto. En ikinä nimittäin malttaisi antaa leikata senttiäkään pois latvoista ja käymme aina pienoista vääntöä leikattavien senttien määrästä. Kuulostaako tutulta kenenkään muun korvaan? ;) Kuvan ja hirveät hapsulatvat kuitenkin nähtyäni kampaajani ei tarvinnut kauaa taivutella meikäläistä saksien käsittelyyn. Latvoista napsaistiinkin sitten ihan reilusti (tai noh, reilusti ja reilusti – viisikin senttiä tuntuu paljolta!) ja kyllä onkin huima ero kuvaa katsellessa – tukka näyttää taas niin paljon terveemmältä. Sävy taas pysyi pitkälti samana ja raitoja laitettiin lähinnä latvoihin tuomaan eloa, mutta kummasti se vaikuttaa kuitenkin paljon kokonaisilmeeseen.

Kyllä tämä vaalea on vain se minun juttuni! Katsotaan, muuttuuko mieli taas parin kuukauden päästä ;)

15 thoughts on “Hair Done!

 1. Mullakin oli ennen tuo senttivääntö, kunnes sen kerran sanoin että nyt sitten 30 cm pois :) Toisaalta nyt taidan olla taas kasvattamassa pidempää… :)

 2. Kaunis ja freesi lopputulos. <3 Haha, tiedän hyvin tuon tunteen kun ei millään haluaisi pois senttiäkään! :) Varsinkin hyvin pitkät hiukset omaavana tulee jotenkin niin ''alaston'' olo ilman näitä kutreja.

 3. Ai vitsi!En edes muista koska olen viimeeksi käynyt kampaajalla!!!! Taidankin ensi viikolla ottaa ja varata ajan ja hemmotella itseäni :) TOsi hyvältä näyttää “uudet” hiukset<3 Kyllä se vaan tuo vaalea on sinun juttusi ;)

 4. Hei! Sinullahan on huivikokoelmassasi kaunis Mulberryn Tamara.. Mikäköhän sävy mahtaa olla kyseessä ja onko sitä vanhempaa vai uudempaa mallia?

 5. Sinulle sopii tuo pituus kyllä niiin hyvin! Tekee kyllä aina vaan hyvää antaa napsaista hieman reilummin, niin tukka näyttää taas terveemmältä :)

 6. Kiitos ihana! Ja sanopa muuta, vaikka se muutama sentti ei oikeasti edes ole paljoa, niin silti itsestä tuntuu kuin olisi menettänyt pitkät hiukset :)

 7. Puhelin käteen ja aikaa varaamaan, niin pääset hemmottelemaan itseäsi :) Kiitos paljon! Vaalea on ehdottomasti oma juttuni, mutta saa nähdä kaipaanko keskellä synkkää talvea taas hieman tummempaa raitaa sekaan, hih.

 8. Aiemmin kävin myös pientä vääntöä luottokampaajani kanssa leikattavista senteistä, kunnes kerran annoin napsaista pois reilummin ja ah, miten freesi olo siitä tuli! Latvat oli siistit ja tasaiset, sekä huomasin että hius kasvaa paremmin kun se ei lohkeile latvojen kaksihaaraisssa – pituutta tuli huomattavasti nopeammin takaisin kun aiemmin :) Nykyään tasoitetaan jo vähän reilummin ja ihan vähän haaveilen pitkästä polkkatukasta ;-)

 9. Minä en ole koskaan ihan hiirveän reilusti antanut ottaa, tai jos puhutaan ihan jostain kymmenistä senteistä, heh! Terveet ja paksut latvat näyttävät kyllä vaan niin freeseiltä. Pitkä polkkatukka voisi kyllä toimia ;)

 10. No nyt on tukka kunnossa! :) Kyllä toi latvojen saksiminen vaan kannattaa aina, pituudesta ei juuri edes huomaa puuttuvaa osaa, mutta se jäljelle jäänyt tukka on sitten kahta upeampi.

  Saitko muuten mun meilin? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *