Evening Outfit in Paisley

Toista asua paisleyshortsien kanssa pukkaa heti perään! Olen tällä hetkellä todella innoissani oranssista, joten näille Lindexin Holly&Whyte– shortseille on kyllä tullut käyttöä. Tykkään näistä aivan hurjasti raikkaan värityksen, rennon mallin ja kauniin kuosin myötä! Shortsit pääsivät ylle tällä kertaa iltamenoihin suunnatessani perjantaina terassille istumaan iltaa serkkuni kanssa.

Samassa valkoisen ja oranssin värimaailmassa liikutaan taas, mutta mustilla asusteilla saa asuun heti erilaista fiilistä edelliseen verratuna. Pitkästä aikaa Mulberryn Lilykin kainalossa, on se vaan yhä yksi kauneimmista omistamistani laukuista. Korot jäivät sitten kuitenkin mukavuudenhaluissani pois ja ehkä ihan hyvä niin, seuraavan illan jälkeen kun jalat olivatkin kipeinä koroilla tanssimisesta ;)

Top / Zara
Shorts / Lindex Holly&Whyte
Bag / Mulberry
Sunnies / Ray-Ban
Shoes / Zara
Watch / Michael Kors
Bracelet / Lindex

Here’s another outfit with the paisley shorts! I seem to have my eye on everything orange at the moment so I simply love these Lindex Holly&Whyte shorts. I think they look so fresh and they are comfy as well, so it’s a perfect summer wear piece. This time I wore the shorts when heading out for drinks on a Friday night. I combined them with white again, but only changing accessories into black ones gives the whole outfit a different look. How do you like the evening outfit? :)

18 thoughts on “Evening Outfit in Paisley

  1. Ostin muutama viikko takaperin ton samaisen Zaran topin ja nous kyllä kertaheitolla mun yhdeksi suosikki vaatekappaleeksi! :) Niin yksinkertainen, mutta silti siinä on sitä jotain. :)

  2. Kyseessä itse asiassa shortsit, mutta anyhow ;) Onpas kiva kuulla, että sinäkin olet löytänyt Lindexin ja erityisesti Holly&Whyten! Olen jo innoissani tutkaillut syksyn uutuuksia, kesän mallisto kun ainakin oli ihan huippu :)

  3. Tuo toppi on kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan täydellinen! Kuulemma tätä oli mustanakin, hitsit kun olisi löytänyt omaankin kaappiin.. Ollut kyllä ehdottomia lemppareita tänä kesänä :)

  4. Vielä eilen näin kyseisiä toppeja juurikin mustana Zarassa, joten vielä sellaisen saattaa ehtiä kotiuttaa! ;) Itsellänikin tuo valkoinen yksilö, ja kovasti kutkuttaa toisessakin värissä hankkiminen…

  5. Ooo! Täytynee ehkä koukata huomenna Zaran kautta, kun olen sopivasti keskustaan suuntaamassakin ;) Kiitos vinkistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *