Evening Outfit 16/8/14

Viikonloppuna oli tosiaankin ohjelmassa pientä juhlintaa. Ilmojen viilennyttyä sai pitkästä aikaa iltamenoihin suunnatessa vetäistä farkut jalkaan, joten pääsin pukemaan yhden suosikkiyhdistelmistäni. Yksinkertainen ja raikas valkoisen, mustan sekä deniminsinisen yhdistelmä toimii minusta aina ja vuoden ympäri! Pusero on muuten sama kuin täällä usein vilahdellut Zaran valkoinen toppi – ystävällisen lukijan vinkistä kävin hakemassa viime viikolla saman mustanakin. Tällainen ilmava perustoppi on yksi vaatekaapin kulmakivistäni, niin helppo sellaisenaan kuin vaikka bleiserinkin alla.

Sujautin ylle vielä kesän luottokenkäni, Mangon nudet sandaalit, joilla jaksaa huoletta tepastella pidemmänkin matkan tai laittaa jalalla koreasti tanssilattialla. Vierastin ensin tuota paksua tolppakorkoa, mutta sehän on paitsi mitä mukavin ratkaisu myös kivaa vaihtelua pikkikorkoihin. Nämä ovat täydelliset kaltaiselleni laiskalle korkojen käyttäjälle!

Blazer / Zara
Top / Zara
Jeans / Zara
Shoes / Mango
Bag / Louis Vuitton
Bracelets / Marc by Marc Jacobs & Lindex

37 thoughts on “Evening Outfit 16/8/14

 1. Noita biletysasuja mäkin jo omalla kohdallanikin odotan! Tosin ensi viikonloppuna ajattelin vielä pärjätä haalarissa…Saa nähdä, kuinka käy!

  Nuo kengät on to-die-for! Tolppakorot kuin myös tuo kengän etuosa (nyöriksikö häntä kutsutaan?) on niin kauniit!

 2. Oi, tää asu iski ja kovaa! :) Ihana! Ja kiitos vinkistä, pitääpä tulevana viikonloppuna Helsinkiin suunnatessa piipahtaa Zarassa, jos vaikka saisin lemppari toppini vielä mustanakin.. ;)

 3. Noi korot on kyllä ihan parhaat! :) Mä oon vaan harmikseni huomannut niiden alkavan jo mennä “rikki” kärjestä, valkoinen väri paistaa jo, en tiedä mihin olen kenkäni iskenyt, mutta vähän huonolta vaikuttaa laatukin, höh.. Ja täältä löytyy myös toi sama valkoinen toppi ja ajattelin että mun olisi pakko saada mustakin!! :D Olisipa toppeja vielä jäljellä Zarassa jahka sinne seuraavan kerran pääsen..

 4. Love this look! :)

  I also would like to congratulate you on your nomination for the Elle Style Awards. I've been following several blogs for a couple of years now, but you are definitely one of my favorites. Your sense of style is great, you write about different, interesting topics and your writing style is pleasant to read.(I must admit, though, that I use Google translate if you don't write in English haha). Your blog inspires me a lot! My vote goes, therefore, to you.

  Fingers crossed! :)

  X Carian
  http://simplychicls.blogspot.com

 5. Todella ihana asukokonaisuus ja mielettömän kivat nuo sandaalit :) Tykkään tosi paljon näistä kuvista ja miljööstä :)

 6. Löysin sun blogisi nyt ensimmäistä kertaa, ja tykästyin heti sun tyyliin niin sisustuksen kuin asujenkin suhteen! Ihanaa! Tyylikästä! Klassista!

  Sulla ei tunnisteissa näyttänyt erikseen olevan Vaasaa, ootko postaillut koskaan mitään Vaasa-vinkkejä tänne? Reissaan tässä vielä syksyn ajan Hyvinkää-Vaasa väliä kunnes viimeistään tammikuussa olisi tarkoitus kokonaan kotiutua Vaasaan, ja olisi kiva kuulla jotain vinkkejä Vaasan varalle! Esim hyvää kahvilaa en ole sieltä vielä löytänyt.. Olen siellä ennestään yhden kokonaisen kesänkin asunut, mutta silloin tuli melkein kaikki viikonloput vietettyä muualla :D Sait minusta yhden lukijan lisää, kirjanmerkki on jo kirjanmerkkipalkissa :) -Minna

 7. Ota haalarista vielä ilo irti kun voi! Omaa pitkälahkeistani meinasin kyllä käyttää vielä syksylläkin, ei sitä tohdi vielä laittaa kaapin perälle :) Hih, kengät on minustakin kyllä ihanat! Alkavat pian vaan olla turhan viileät, hrr..

 8. Pysyykö tuo Marc Jacobs rannekoru ranteessa hyvin pelkästään ilman esim. kelloa tai toista rannekorua? :) Itselläni on niin pieni ranne..

 9. No niin ovat! Tosin saman huomion olen tehnyt minäkin, tuosta lähikuvastakin näkee hieman valkoista kulunutta osaa päästä.. Mulla on ollut nämä baarissa jalassa pari kertaa, joten se nyt ei tietenkään ole mikään parhaiden kenkien käyttöpaikka muutenkaan, mutta kieltämättä vähän heppoisen oloista laatua!

  Ja hei toivotaan, että topin kanssa tärppää ;) Yleensä kyllä kannattaa hamstrata jotain molemmissa väreissä, jos jokin vaatekappale oikein kunnolla iskee!

 10. Moikka Jonna!

  Spottasin sut tuolta Ellen äänestyksestä ja ihmettelin, että miten multa on näin upea mimmi/blogi jäänyt Vaasasta huomaamatta, mutta tovin selattuani huomasin ettei kovin kauaa ehditty siellä vaikuttaa kun lähdin Berliiniin :)

  Ihana blogi, ja nähdään Vaasassa!

  http://essinowornever.blogspot.de

 11. Moikka Jonna! Minulla olisi parin kuukauden päästä tiedossa juhlat, joiden pukukoodi on smart casual. Olisiko sinulla pukeutumisvinkkejä/mitä itse pukisit? Aikaa on tosiaan vielä rutkasti jäljellä, mutta ajattelin jo näin etukäteen vähän miettiä vaatetusta :-)

 12. Neiti aurinkoinen. ♥ Näytät edelleen niin ihanan kesäiseltä.. Suomeen paluu oli järkytys, kun helteet oli yhdessä yössä muuttuneet syksyksi. :D

 13. Eikä: ihailin luultavasti samaa valkoista toppi keväällä ollessani vaihdossa ulkomailla paikallisessa Zarassa, mutta suolainen hinta (oliko noin 40e?) sai topin jäämään kauppaan. Kesän myötä oon ihaillut toppia blogissasi useaan otteeseen ja haikaillut sen perään. Alkuviikosta pääsin pohjoisesta Helsinkiin ja Zaraan, mutta tuo musta versio ei kyllä pistänyt silmään kaupassa, arhhhg!! :D

  Täydellisen yksinkertainen ja hyvännäköinen materiaali (tarpeeksi paksu, ettei kuulla läpi).

  riiri

 14. Thanks Carian, glad you like the outfit :) And I'm so honored for your words – I can't thank you enough! It's so lovely to hear :) And my apologies for the fact that I haven't had time to write English translations lately – I'll make an effort on it in the future!

  Have a great day sweetie!

 15. Oi miten kiva kuulla että löysit tänne – lämpimästi tervetuloa! Ja hyvä idea tuo Vaasa-tunniste, voisinpa lisätä sellaisen tänne tulevaa varten ja laittaa hieman vanhojakin postauksia tägin alle. Kahvilana suosittelen ehdottomasti Sweet Vaasaa, mielettömän hyvät kakut ja ihana miljöö :)

  Kiitos ihanasta kommentistasi, toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin!

 16. Tuo pysyy täydellisesti pienessäkin ranteessa, on huomattavasti pienempää koko kuin Marcin muut rannerenkaat :)

 17. Heippa Essi! Voi että, onpa hauska kuulla että bongasit sattumalta blogini ja kiva kuulla myös muista blogin takana häärivistä vaasalaisista! Kiitos kun jätit kommentinkin kaiken lisäksi :) Nähdään Vaasassa kaunokainen!

 18. Heippa! Hitsit, tunnustan olevani aika huono pukukoodien kanssa kyllä :D Riippuu tietysti myös tosi paljon juhlien luonteesta muuten, mutta itse pukisin jotain hieman arkityylistä poikkeavaa, mutta ei kuitenkaan liian juhlavaa. Itse voisin laittaa vaikka vahapintaiset mustat housut, jonkin valkoisen keveän puseron ja vaikka vielä mustan bleiserin halutessa, jalkaan sitten korot ja kainaloon siro laukku. Miltä esimerkiksi tällainen kuulostaisi? :)

 19. Voi kiitoksia <3 Nyt ei ole kyllä kesäisestä enää tietoakaan, jalassa kumpparit ja takki niskassa, huh! Noh, on siinä syksyn tulossa hyvätkin puolensa.. :)

 20. Voieii! Olihan tuo hinta suht suolainen “ihan vaan basic-topista”, mutta kun se sattuu olemaan aivan täydellinen toppi! :D Materiaali on mukavan jämäkkää, juurikin niin ettei kuulla läpi, mutta se laskeutuu kuitenkin kauniisti. Hitsit, toivotaan että sinäkin saisit tuon vielä käsiisi, kolmas kerta toden sanoo ;)

 21. Kaunis asu! Erityisesti pidän noista sandaaleista. Kuinka korkea korko niissä on? Onko kokosi 36?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *