Elle Style Awards – ehdolla vuoden muotiblogiksi!

Netittömyyden myötä on jäänyt eräs huikea uutinenkin jakamatta kanssanne! Jokin aika sitten sain nimittäin kuulla olevani ehdolla tämän vuotisissa Elle-lehden järjestämissä Style Awardseissa, joita juhlitaan 15.10.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Tarkemmin sanottuna blogini on ehdolla kisaamassa Vuoden muotiblogi– tittelistä. Yllätys oli aikamoinen – minun pikkuinen sekametelisoppablogini!

Miellän itse blogini epämääräiseksi sekoitukseksi lifestylea, muotia ja kauneutta ripauksella vielä kaikkea muuta satunnaista, joten oli todella iso kunnia päästä ehdolle tässä kategoriassa. Vilkaisu muihin ehdokkaisiin nosti vielä leveämmän hymyn huulille – joukosta löytyy monen monta omiin suosikkeihini lukeutuvaa laadukasta blogia. Kaikkiin ehdokkaisiin pääset tutustumaan täällä, jossa voit myös äänestää juuri sinun suosikkiasi :) Vinkattakoon myös, että tapahtumaan on ostettavissa lippuja täältä, joten eikun kaikki muodin ystävät mukaan juhlimaan!

I’ve been struggling with my Internet connection lately, so it’s been pretty silent in here. I haven’t even had time to share these news with you guys! The annual Elle Style Awards is here again and this year I had an honour to be nominated on the Best Fashion Blog. As I said, I was very honoured being nominated among such amazing Finnish blogs. You can see all the candidates here and also remember to vote your favourite!

Hopefully I’ll get the connection back soon – have a lovely week you all :)

12 thoughts on “Elle Style Awards – ehdolla vuoden muotiblogiksi!

 1. Ääni annettu. Vilkaisin toki muutkin ehdolla olevat, mutta valintaa ei tarvinnut miettiä. Blogisi on lempparini, ehdottomasti ääneni meni sinulle! :) Kiitos huippuihanasta blogista ja mukavaa loppuviikkoa!. :)

 2. Moikka Jonna! Halusin vain kommentoida ja sanoa sinulle, että minusta sinä olet tyylikäs ja hyvin inspiroiva :)

 3. Kävin useasti päivässä kurkkailemassa, joko olisit saanut yhteydet pelaamaan. Mutta ei -tästä johtuen osaan kanttarellipastaohjeesi ulkoa. :D Jos blogitauko kuitenkin saa aikaan edellisen postauksen tapaista puheripulia, niin saat pitää toistekin! Sitten olen jo kärsivällisempi odottaja.

  Ja voi, Jonnaseni. Kyllä se aina sattuu, kun joutuu lähtemään eri teille ihmisen kanssa, joka on kulkenut vierellä vuosia. Mutta jos ette olleet toisillenne tarkoitetut, hyvin pian ikävä muuttuu iloksi, vapaudeksi ja mahdollisuuksiksi.

  Ketä muuta kuin Sinua voisin äänestää vuoden (muoti) Blogiksi!

 4. Voi Jenni, kiitos äänestäsi ja sanoistasi! Niin ihana aina kuulla, kuinka blogini voi olla jollekulle “se lemppari” – ihan mieletöntä :) Kiitokset siis itsellesi, että olet siellä ruudun takana ja oikein mukavaa viikonloppua!

 5. Kiitos paljon Lena, tosi mukava kuulla :) Kiitos myös kaikista kivoista jättämistäsi kommenteista, ihana kun seurailet!

 6. Heippa! Kiitos valtavasti kun käytit pienen ajan kommentin rustaamiseen ja ihana kuulla, että voit saada inspiraatiota :) Tällaisen kuuleminen ilahduttaa aina!

 7. Haha voi että – olet mieletön! Hihitin ääneen kommentillesi ja kanttarellipastan ulkoa osaamiselle, ihan loistava. Täällä ollaan taas yhteyksien kera, kiitokset kärsivällisyydestä ;)

  Ja näinhän se on, että joskus ihmisiä ei vain ole tarkoitettu toisilleen. Aikaisemman postauksen kommenteissakin todettiin syksyn olevan täynnä uusia mahdollisuuksia!

  Kiitos vielä valtavasti, hymy huulilla edelleen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *