Arvonnan voittaja ja kauneudesta

Viime viikolla polkaistiin käyntiin kauneusaiheinen arvonta yhteistyössä Jurliquen kanssa. Minusta on ihan mahtavaa, kuinka arvonnat kiinnostavat teitä yhä ja osallistujia tuli taas hieno määrä. Kiva myös, että Jurlique kiinnostaa niin monia, sillä on aina ilo tehdä yhteistyötä sellaisten brändien kanssa, jotka miellyttävät teitäkin. Kiitokset siis taas kaikille osallistujille – paketti lähtee kuitenkin vain yhdelle teistä ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Tuija!

“Itselläni on kuivahko iho, ja meikkivoidetta laittaessa kasvot välillä hilseilee ja näyttää kamalalta. Tähän auttaa parhaiten ihon kuorinta. Kuorin kasvot kerran viikossa Lumenen Natural code-sarjan ‘dig deeper’-kuorinta-aineella, joka on hyvä myös herkälle iholle! :-)

Tuijalle lähtee siis tämä ihana ihoa hellivä hemmottelupaketti! Lohdutuksena muille haluaa Jurliquen jälleenmyyjä Home of Kikas tarjota verkkokauppaan alennuskoodin, jolla pääsette testailemaan tuotteita hieman edullisemmin. Koodilla Jonna2014 saatte -15% alennuksen kaikista Jurliquen tuotteista ja alennus on voimassa 28.9. asti :)

Pyysin teitä osallistuessanne kertomaan parhaita kauneusvinkkejänne ja lueskelinkin mielenkiinnolla kaikkia jättämiänne kommentteja. Oli ihana huomata, miten moni painottaa kauneudessa nimenomaan sisäistä puolta ja etenkin sisältä lähtevää kauneudenhoitoa. Riittävä veden juonti taisi olla ylivoimaisesti suosituin vastaus ja tämä kirpaisi minulla hieman, sillä tiedän juovani liian vähän vettä päivän mittaan. Tämän suhteen siis skarpattakoon! Oma suosikkivastaukseni kaikkien joukosta oli kuitenkin hymy, jonka moni mainitsi parhaaksi kauneusvinkikseen. Erityisesti minua hymyilytti Jossun kommenti: “Paras kauneusvinkkini on hymy: tarttuu herkästi ja kaunistaa kasvoja kuin kasvoja :)”

Tällä lausahduksella siis toivotetaan kaikille oikein hymyn täyteistä torstai-illan jatkoa!

2 thoughts on “Arvonnan voittaja ja kauneudesta

  1. Hei ihana Jonna, näin sut sattumalta eräissä illan istujaisissa viime perjantaina ja täytyy myöntää, että oot livenä vieläkin upeampi ilmestys kuin kuvissa. :) ihanaa syksyn jatkoa, ja tsemppiä vaasaan ja opiskeluihin ! -Annie

  2. Hei Annie! Onpa hauska kuulla, että satuttiin olemaan samoissa juhlissa. Ja voi miten kauniisti sanottu, tässähän ihan häkeltyy! Kiitos hurjasti ja oikein ihanaa syksyä sinullekin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *