A Sunday Well Spent Brings a Week of Content

Ai että, viikonloput ne ovat vaan parhaita! Koko viikko on mennyt taas ihan hulinan keskellä, joten odotin koko ajan pääseväni kunnolla rentoutumaan. Perjantai tosin oli vielä ihan yhtä haipakkaa, suoraan töistä kotiin tultuani ryhdyin laittamaan paikkoja kuntoon tyttöjä varten. Pian ovikello alkoi soida ja sain kaikki rakkaat ystävät vielä saman katon alle, kunnes osa meistä lähtee taas muihin kaupunkeihin kohti uusia haasteita. Vietettiin rentoa iltaa nyyttärityyliin ja vaikka allekirjoittanut haukottelikin loppuillasta varsin runsaasti, oli meillä ihana ilta. Tyttöjen lähdettyä pujahdin väsyneenä, mutta onnellisena sänkyyn ja nukahdin kuin pieni lapsi tyytyväisenä tuhisten.

Lauantaina jätin kellon laittamatta ja nukuin pisimmät unet aikoihin, ah autuutta! Päivällä työstin blogihommia sohvannurkassa, ennen kuin oli aika alkaa laittautua siskoni kolmekymppisiä varten. Ilta kuluikin sitten niiden merkeissä ja siirryin itse vielä keskustaan jatkamaan tyttöjen kanssa. Takana hauska ilta, joskin nyt olen tyytyväinen, että mistään sunnuntaipöhnästä ei onneksi ole tietoakaan ;)

Ja nyt, sunnuntain vaativana ohjelmana sängyssä makoilua – Netflix päälle ja ehkä teen vielä toisen kupin cappuccinoa. Tavallinen jogurttiaamiainen tuntui asteen verran luksuksemmalta nautittuna korkeasta lasista, näitä Iittalan Essencen maljalaseja tuleekin käytettyä aika harvoin. Vaatetuksena pehmeät pyjamahousut, joita en ajatellut vaihtaa muihin vielä ihan vähään aikaan, ellen innostu lähtemään ystävän kanssa käymään sisustuskaupoilla. Pitkään potemani sisustusvimma pitäisi päästä nyt purkamaan ja kuulen jo sisustusputiikkien kutsun korvissani!

Huomenna starttaakin sitten viimeinen työviikko tältä kesältä, mikä tuntuu aika hurjalta – ajankulua ei vaan voi tarpeeksi ihmetellä. Nyt siis rentoutumaan vielä viimeistä puristusta varten, kunnes pääsen lyhyen mutta varmasti antoisan loman viettoon :)

Ihanaa sunnuntaita juuri sinulle siellä ruudun takana!

17 thoughts on “A Sunday Well Spent Brings a Week of Content

 1. Mitä katsot netflixistä tällä hetkellä? Onko siellä Pretty little liars sarjaa mihin kauteen asti? Kerroit muistaakseni katsovasi sitä jokunen aika sitten.

 2. oi ihana viikonloppu sinulla ! saanko udella mistä nuo sinun ihanat pyjamahousut ovat ? kiitos ihanasta blogista jonna mukavaa syksyn jatkoa !

 3. Voi, miten ihanan rento tunnelma näistä kuvista välittyy :) Kovasti tsemppiä viimeiselle työviikolle! Ja hei, onpa muuten raikas ja simppeli uusi banneri, tykkään!

 4. Pitkät yöunet ovat kyllä parhautta! :) Joskus välillä tuntuu, että mihin oikein se aika katoaa… Menee niin nopeasti.

 5. Kyllä on tylsäksi käynyt, jatkuvasti jotain kulhon tai kipon kuvaa, huh, huh….

 6. Katson tällä hetkellä Suitsia uusintakierroksena sekä Pretty Little Liarsia – jälkimmäistä katson Jenkkien Netflixistä neljättä kautta. Jenkkien tarjontaan pääsee käsiksi lataamalla Mediahint-lisäosan selaimeen :) Suomen Netflixissä PLL:ää on kolmisen kautta muistaakseni!

 7. On kyllä ollut ihana ja samalla rentouttava viikonloppu :) Pyjamapökät ovat Lexingtonin, joululahja jo kolmen tai peräti neljän vuoden takaa ja yhä lempparini! Kiitokset itsellesi, kun luet ja mukavaa syksyn odotusta sinullekin :)

 8. Kiva kuulla, että päivän leppoisa tunnelma välittyi :) Ja voi kiitos ihana! Jotenkin kaipasin pitkästä aikaa juuri jotain raikkaampaa ja yksinkertaisempaa banneria.

 9. Ne ovat kyllä! Odotan jo innolla myöhäisiä aamuluentoja ja pitkiä unia ;) Ajan kulu on kyllä niin hurjaa, hui!

 10. Ihan piti selata arkistoja taaksepäin ja viimeksi heinäkuussa on kulhoja vilahdellut, minähän olen siis jopa ottanut iisisti rakastamieni kipposten kanssa ;)

 11. Kiitos raikkaasta blogistasi, olen seuraillut jo jonkin aikaa mietteitäsi ja palaan samalla muistoissa omiin opiskeluaikoihini ja tuohon mahtavaan elämänvaiheeseen =) Nykyään kahden pienen lapsen äitinä viikonloput valitettavasti ovat enää harvoin noin rauhallisia ja letkeitä ;-) mutta ihania ja ainutkertaisia toki muulla tapaa.Nauti mahtavista opiskeluajoista ja tsemppiä viimeiseen työviikkoon!

 12. Jihuu, onpas mukavaa olla astetta vähemmän ano, kun viimein sain aikaiseksi “bloggeroitua”!

  Sunnuntaisi kuulostaa todellakin supervaativalta. :D Mutta niinhän sunnuntain pitääkin olla. Tuon otsikon laitan kyllä korvan taakse ja otan käyttöön aina kun perustelen sunnuntaitekemisiäni. :)

 13. Just olin tulossa kommentoimaan, että onpa ihanaa, kun olet Jonna postaillut tiheämpään tahtiin viime aikoina. Ihan sama, vaikka samat kipot ja kupit pyörisivätkin mukana postauksesta toiseen. Ihanaa syksyn odotusta xx

 14. Lämmin kiitos itsellesi, kun luet! Hauska kuulla, että olet blogini kautta voinut palata muistelemaan omia opiskeluaikoja :) Täytyy tosiaan ottaa tästä elämänvaiheesta kaikki irti, mutta niin kauniisti kyllä sanottu tuo hetkien ainutkertaisuus! Oikein mukavaa syksyn odotusta sinulle :)

 15. Jee – loistavaa! Profiili tuo lukijan kuitenkin aina hieman lähemmäs, vaikka nimimerkkisi on toki ollut jo tähänkin asti tuttu :) Ja kyllä – juuri tällaisista “vaativanlaisista” sunnuntaista sitä pitääkin nauttia! Ei tuntunut maanantaiherätyskään yhtään niin pahalta, joskin tämä on myös viimeinen laatuaan, joten silläkin saattoi olla osuutensa asiaan ;)

 16. Voi miten ihanasti sanottu – kiitos! Nyt tuntuu, että ihan puhkun intoa blogin suhteen, joten pieni tahdin rauhoitus ja muihin asioihin keskittyminen teki varmasti hyvää. Tällaisesta palautteesta puhumattakaan! Mitä parhainta syksyn odotusta sinullekin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *