Ranteessa nyt

Minulla on joku juttu Marc by Marc Jacobsin rannekoruihin – olen ihan hulluna nihin! Pidän rannekoruista ylipäätään hurjasti, joskaan esimerkiksi töissä harvemmin tulee pidettyä mitään ylimääräisiä killuttimia, jotka ovat päivän aikana touhutessa usein vain tiellä. Työpäivinä ranteestani löytyykin useimmiten vain kello, tai joskus jokin seuraavista kaunokaisista…

Kultaisen ja valkoisen sekaan on eksynyt ripaus väriäkin, nimittäin aiemmin keväällä tilaamani turkoosin sävyiset MbyMJ:n rannekorut. Turkoosin ja kullan yhdistelmä on minusta näin kesällä todella herkullinen, joten tilasin Shopbopilta sekä Skinny Logo Banglen että Skinny Braceletin rannettani koristamaan. Jälkimmäistä sopii siroutensa vuoksi hyvin pitää töissäkin ja rannekoru on hauska tapa tuoda ripaus väriä muuten neutraaliin asuun. Kerrankin myös rannerengas, joka on tarpeeksi pieni pikkukätösilleni!

Kaksi muuta suosikkia taas ovat kaunis Katie Small Bracelet sekä valkoisena samainen edellä mainittu. Katien kanssa tosin on ollut hieman huono tuuri, eikä lukko enää oikein pelitä (koru löytynyt milloin huoltsikan tai baarin lattialta, huh), joten tämän käytön kanssa olen nykyään todella varovainen. Todella harmi, sillä koru on niin kovasti mieleeni. Näitä maanantaikappaleita sattunut ilmeisesti muillekin, höh!

Taas se on maanantai, että mitä vauhtia viikot menevät eteenpäin. Oikein reipasta alkanutta viikkoa teillekin siellä ruudun takana! :)

20 thoughts on “Ranteessa nyt

 1. Kauniita ovat nuo rannekorusi. ♡ Minulla on vielä kokeilematta nuo MbyMJ:n korut. Pitäisi enain kokeilla ennenkuin uskaltaa tilata… Minunkaan ranteeni ei niin paksu ole, muttei ihan sirokaan…
  Mukavaa työviikkoa muru! :-)

 2. Kannattaa tehdä reklamaatio tuosta Katie small braceletista! Saat varmasti uuden tilalle :)) ihanaa viikkoa! -aina

 3. Tuo turkoosin ja kullan yhdistelmä on kyllä aikas ihana! Pirteä :) Ja täytyy myöntää, että itse olen addiktoitunut MBMJ:n rannekoruihin pahemman kerrann ;-) Joudun monasti oikein kunnolla vakuuttamaan, ettei nyt ole tarvetta uudelle! Tosin tuollainen turkoosi olisi kyllä ihana väriläikkä asustukseen!

  smallthingselina

 4. Ihania rannekoruja! <3 Itse en ole aiemmin osannut jotenkin käyttää mitään koruja, mutta saatuani viimeisen vuoden aikana lahjaksi erilaisia rannekorujaja kelloja, olen oppinut käyttämään niitä. Nyt olo tuntuu jopa orvolta, jos ranteessa ei ole mitään! :D Tykkäätkö itse käyttää enemmän kaulakoruja vai rannekoruja/kelloja?

 5. Turkoosi ja kulta toimii tosi hyvin, noi korut on aivan ihania :) Olen myös itse koukussa rannekoruihin, mulla on kaksi Kiinasta joskus vuosia sitten erittäin halvalla hankittua helmikorua kädessä enkä niistä luovu. Toimii asun kuin asun kanssa ja piristää vähän kokonaisuutta :)

 6. Oivoi kun olen kuolannut tuon Skinny Braceletin perään, miellyttää niin kovin silmiäni. :) Olen myös yrittänyt etsiä Suomen korukaupoista ko. rannekorua, tosin vielä tuloksetta. Yhtenä vaihtoehtona on tietysti tilata vaikkapa Shopbopilta, mutta maksutapojen kanssa tulee hieman ongelmia kun en vielä Visaa omista.. :/

 7. Jos pääkaupunkiseudulle eksyt, niin Stockmannit myyvät MbyMJ:n koruja :) Pieniranteisena on kyllä vaikea löytää sopivia koruja, monet kun tuppaavat luiskahtamaan heti kädestä! Kiitos ja oikein ihanaa viikkoa sinnekin :)

 8. Koru on tilattu Shopbopista yli vuosi sitten, joten reklamaatio tuskin menee enää läpi.. Lisäksi tämä on ollut jo kertaalleen maahantuojan hoteissa, mutta korjauksen jälkeen on mennyt useita kertoja uudestaankin rikki – ilmeisesti jokin tyyppivika :( Voisihan Shopbopille toki vaikka yrittää laittaa viestiä..

  Mitä ihaninta viikkoa sinullekin! :)

 9. Niiden yhdistelmä on minusta todella herkullinen näin kesäaikaan, vielä jos on ripaus rusketustakin! Oijoi sinulla on niin ihana Marc-kokoelma, että kuola vaan valuu. Onneksi uusia malleja ei tule ihan niin usein, kävisi kalliiksi tämä korujen haaliminen.. :D

 10. Minäkin taisin opetella käyttämään kelloa vasta joskus lukion paikkeilla, mutta nykyään on kyllä täälläkin orpo olo ilman :) Olen ehdottomasti enemmän rannekorujen kuin kaulakorujen suosija, joskin joskus olisi kiva pitää jotain kaulassakin. Täytyy ehkä opetella.. :)

 11. Noiden kahden yhdistelmä on kesällä kyllä aivan ihana, etenkin rusketuksen kera! Kuulostaapa hyvältä, Kiinasta ilmeisesti kannattaakin noita helmituotteita ostaa. Ihana kun on tuollaiset joka päivä ranteesta löytyvät luottokorut :)

 12. Eipä hätiä mitiä kuule, Shopbopilla toimii Visa Electronkin, jos se on siis tuottanut ongelmaa :) Muussa tapauksessa toivottavasti löydät vielä rannekorun itsellesi! Stockalla olen tainnut nähdä tätä Skinny Braceletia ainakin muissa väreissä, jos en nyt ihan puijaa.

 13. Hei! Mulla on kans tuo samainen katie bracelet shopbopilta, aluks ei pysyny millään kädessä vaan kokoajan tippui. Kävin timanttisilla kiristämässä lukkoa eikä ole sen jälkeen puonnut ranteesta :) kiristämisen voi luultavasti tehdä itsekin, mutta timanttisilla ainakin osasivat hommansa :)
  T:Camilla

 14. Oi, kiitos tiedosta! :) Checkout-tilanteessa olen vain katsonut että siinä on Visan logo, kun yleensä myös electron mainitaan, jos kyseinen maksutapa on mahdollinen.. Taidanpa siis saada korun nopeammin ranteeseeni kuin kuvittelinkaan.. ;)

 15. “(koru löytynyt milloin huoltsikan tai baarin lattialta, huh)” Itselläni on nomination ranneke, jossa on paloja n. 500e edestä. Kerran löysin sen bussin lattialta juuri kun olin hyppäämässä bussista ulos… :D

  Minkä alan töitä teet? Itse olen sosiaalialalla ja siellä kaikki korut ovat tiellä (kelloa ja korviksia lukuunottamatta).

 16. Mäkin luulin pitkään, ettei tuollaisissa paikoissa sitten Electron toimi ollenkaan, mutta ainakin monissa ulkomaisissa kaupoissa on silti onnistunut Mahtavaa että tulit maininneeksi, niin saat sinäkin korun viimein itsellesi! :)

 17. Heippa Camilla! Minäkin olen käynyt kiristyttämässä lukkoa sekä kiristänyt sitä sittemmin vielä itsekin kotona, mutta ikävä kyllä se löystyy heti uudestaan :( Viimeksi tänään luiskahti ranteestani laitettua sen pitkästä aikaa ylle, voi kurjuus.. Ehkä voisin vielä kokeilla vaikka juuri Timanttisilla ohimennen!

 18. Voi apua! Nominationin kaltainen vieläpä, joka on palojen myötä paitsi rahallisesti arvokas niin sellaisella on myös paljon tunnearvoa. Onneksi ei jäänyt bussin lattialle :) Olen rahoitusalalla joten toimistohommissa ollaan, jolloin korut ovat “tiellä” lähinnä konetta näpytellessä :)

 19. Hei
  Kauniita koruja! Itse olen tradenomi (rahoitus ja riskienhallinta sv) olisi kiva kuulla enemmän kesätyöstäsi.

 20. Heippa! Kiitoksia, olen kyllä sellainen harakka korujen suhteen. En valitettavasti blogin puolella halua tarkemmin avata työpaikastani, toivottavasti ymmärrät rajanvedon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *