Paisley Shorts

Pitkästä aikaa asusta löytyy pilkahdus väriäkin! Olen tainnut olla niin hempeän vaaleansinisen pauloissa viime kuukausien aikana, että kirkkaampia värejä ei ole tullut käytettyä ihan yhtä paljon kuin yleensä kesäisin. Viime viikosta kyllä piristin hieman työpukeutumistani keltaisella mekolla, kuten Instagramia seuraavat jo bongasivatkin. Ja kyllä se saikin kehuja niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin :)

Nämä tovi sitten ostamani Lindexin Holly&Whyte-malliston oranssit paisleykuosiset shortsit ovat kuitenkin oiva väripilkku neutraalien sävyjen rinnalle! Asua shortsien kanssa toivottiinkin kommenttiboksin puolella jo ja tämä kokonaisuus oli ylläni toissa viikonloppuna. Bleisereitä tai muita pitkiä hihoja ei ole kyllä pahemmin tarvinnut viime aikoina – voi että tämä kesä on jotain niin ihanaa! Nyt ehdottomasti kaikki ilo irti väreistä ja raikkaista kesävaatteista, näitä ehtii myöhemmin tulla taas ikävä :)

Blazer / Zara
Top / Filippa K
Shorts / Lindex Holly&Whyte
Bag / Mulberry
Ballerina flats / Tory Burch

Sunnies / Ray-Ban (@Fashionstore)
Watch / Michael Kors
Bracelet / Marc by Marc Jacobs

Mahtavaa uuden viikon alkua, nuppuset!

37 thoughts on “Paisley Shorts

 1. Ja taas niin kaunis Jonna. ♡ Asuun tuo nuo shortsit kyllä kivasti väriä. Kivalta näyttää. :-)
  Ihanaa alkavaa työviikkoa muru! :-)

 2. Onpas kyllä kovin ihanat shortsit! Sävy on niissä ihanan raikas ja pirtsakka!

  Ihanaa uuden viikon alkua :)

 3. Aivan ihana kokonaisuus! Oranssi sopii oikein hyvin päivettyneelle iholle. En voinut olla huomaamatta instan puolella iltamaisemakuvaa, onkos sinulla uusi komistus rinnallasi ;) ?

 4. Tosi kivat shortsit! Mun on ollu tosi vaikee tänä kesänä löytää tällasia shortseja joissa ois vähä pidemmät lahkeet ettei ihan peppu vilku:D! Nämä voisin kotiuttaa heti!

 5. Oi, ihana asu! Valkoinen ja oranssi ovat niin raikas yhdistelmä :) Olet huikea inspiraation lähde, saan paljon ideoita täältä omaan pukeutumiseen ja blogiini! Vaikka blogisi on suosittu, olet pysynyt ihanan aitona ja se välittyy myös ruudun toiselle puolelle:) Lämpimiä kesäpäiviä! :)

 6. Sulla on upeita vaatteita ja tosi ihana tyyli! ♥ Ja sun kaikki blogissa ja instagramissa olevat kuvat on sairaan hienoja ;)

 7. Ihana asu, todella raikas ja kesäinen!<3 olen muuten itse muuttamassa opiskelujen takia vaasaan ja ajattelinkin kysellä tietäisitkö miten paljon siellä tarvitaan ruotsin kieltä lähinnä töitä ajatellen?:)

 8. Vautsi Jonna! Näytät niin upealta jälleen <3 Ja tuo alexa näyttää niin syötävän hyvältä, että se on alkanut himottelemaan täälläkin, varsinkin kun olkaremminen laukku olisi ihan must kaupunkilomalle suunnatessa.

 9. Voi että kuinka noi sortsit näyttää kivalta sun päällä!! Täältä löytyy samaiset ja ovat kyllä olleet aivan lempparit, kunnon väripilkku ;) täytyisi varmaan itsekkin saada aikaiseksi kuvattua jonkinmoinen asu nuo päällä :)

 10. Kiitos ihana! Ennustan shortseille kyllä vielä paljon käyttökertoja tälle kesälle :) Oikein mukavaa loppuviikkoa sinullekin <3 Vieläkö on paljon lomaa jäljellä?

 11. Raikas tosiaankin ja kiva piristys neutraalien sävyjen keskellä :) Oikein ihanaa loppuviikkoa sinulle, Reetta!

 12. Kiitos kaunis! Pienikin päivetys saa kyllä vaatteet näyttämään aina paremmalta. Heh, jätetään nuo komistukset sen tarkemmin blogin ulkopuolelle ;)

 13. Tiedätkö hyvien shortsien löytäminen on kyllä todella vaikeaa – mikä siinä on että pepun täytyy vilkkua joka ikisissä! Näissä ei tosiaan ole sitä vaaraa, ovat oikein “kaupunkikelpoiset” :)

 14. Voi Karoliina – tämä kommentti hymyilytti vielä pitkään luettuani! Ihan mielettömän kiva kuulla, että saat täältä inspiraatiota, sehän se blogien perimmäinen tarkoitus varmasti onkin :) Ja erityiskiitos aitousmaininnasta, tällaisen kuuleminen lämmittää aina mieltä enemmän kuin uskotkaan. Aurinkoisia kesäpäiviä sinullekin :)

 15. Kiitos paljon :) Oi, onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa Vaasaan! Kyllähän ruotsia aika paljon asiakaspalvelutehtävissä tarvitsee, kun on kuitenkin niin kaksikielinen kaupunki ja ihan jo ruokakaupassa asioidessa kuulee ruotsia koko ajan ympärillä. Monesti olen kuullut sanottavan, että ilman ruotsin kieltä sieltä on vaikea saada töitä, mutta omakohtaista kokemusta itseltäni ei vielä ole ollut, joten vaikea varmasti kuitenkaan sanoa :)

 16. Voi kiitos muru! Kuule suosittelen Alexaa niiin koko sydämestäni, jaksan yhä ihastella sen kauneutta ja mallia ylipäätään, käytännöllisyydestä puhumattakaan :) Laukku on saanut jo vuodessa käyttökertoja koko rahan edestä, jos ei ole asuista ilmennyt, hih. Vakavaan harkintaan siis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *