New In For Summer

Tänä vuonna ei ole tullut juurikaan ostettua kesävaatteita, tai ainakaan kovin reilulla kädellä. Ja noh, syytä tälle ei tarvitse kovin kaukaa etsiä, sillä eivätpä nuo säät ole erityisen kesäisiä olleet! Tuossa taannoin innostuin kuitenkin selaamaan Lindexin nettikauppaa ja minuun aina yhtä lujaa kolahtavaa Holly&Whyte-mallistoa. H&W on ollut joka vuosi todella onnistunut mallisto täynnä preppyhenkistä raitaa, kauniita kuoseja ja usein myös laadukkaita materiaaleja. Omia takavuosien Holly&Whyte-suosikkejani ovat olleet muun muassa raidallinen maximekko, koristeltu raitaneule sekä täällä juuri nähty vaaleansininen röyhelöpusero.

>

Ja eipä mallisto pettänyt tälläkään kertaa, oih! Olisin löytänyt vaikka mitä tilaukseen naputeltavaa, mutta tällaiseen saaliiseen lopulta päädyin. Ohut puuvillainen raitaneule on ihan täydellinen kesäiltoihin, raikasta raitaa löytyy myös keveässä lyhythihaisessa puserossa. Entäs nuo paisleykuosiset löysästi istuvat shortsit sitten? Oranssi oli ehkä vähän villi värivalinta, mutta voi juku että nämä ovatkin superpäheät! Kaavailin shortsien pariksi ruskettuneita koipia, kauniita sandaaleja ja valkoista bleiseriä…

Lindexin lisäksi tein erään kesäisen löydön aiemmin myös Mangosta muutama viikko takaperin. Kenkäkaappini on korkokenkien osalta pääasiassa kovin klassisten mallien täyttämä, joten innostuin näistä nudeista sandaaleista heti popot Marjukalta bongattuani. Maltillisen ja paksun koron ansiosta kengät ovat hurjan mukavat jalassa! Kyllä näillä kelpaisi kirmata kesän riennoissa ;)

Sellaisia muutamia kesäisiä viime aikojen ostoksia. Toivottavasti nämä pääsevät lähipäivien aikana ahkerampaan käyttöön – johan niitä helteitä on malttamattomana taas odoteltukin! Ja varsin mainiolta näyttää tämänkin viikonlopun sää, joten ihan huikean hyvää lauantaita kaikille toivotellen!

PS. Lämmin kiitos kaikista ihanista ajatuksista edelliseen postaukseen ♥ Vastailen kommentteihin paremmalla ajalla myöhemmin!

18 thoughts on “New In For Summer

 1. Samat popot löytyvät täältäkin mustina ja ovat kyllä huippulöytö! Ihanilta näyttävät nuo muutkin löytösi :)

 2. Oi että, nuo kengät on niiiin kivannäköiset! Tuollaisille olisi kolo myös omassa kaapissa ;-)

  smallthingselina

 3. Onko toi ihana paita xs vai s? Mietin vaan kun itse olen aikalailla samaa kokoa ja mietin noiden kahden väliltä… <3 - Henni

  Ps. Ihana blogi!

 4. Olen niin samaa mieltä tuosta Lindexin H&W -mallistosta, itsekin tykkään tosi paljon juurikin raitakuosisista vaatteista ja ihanaa, kun mallisto on hintalaatusuhteeltaan niin hyvä! Tälläkin hetkellä istun täällä H&W -raitapaidassa :) Hauska huomata, että muutkin tykkäävät siitä :)

 5. Kivoja löytöjä olet jälleen tehnyt. :-) Tuo raitapaita on kyllä niin Jonnaa. ♡
  Oranssit shortsit ovat kyllä villit. ;-) Asukuvia odotellessa…
  H&W on kyllä kiva. Nyt tämän kevään/kesän mallistot on jääneet tutkimatta. Pitäisi ehkä katsastaa… ;-)
  Aurinkoista viikonloppua muru! :-)

 6. Lindexin H&W-mallistot ovat iskeneet myös minuun! Jokaisessa mallistossa on ollut ihania ja laadukkaita vaatteita ja ah, ne raidat, niitä ei voi ikinä olla liikaa. ♥ Olen myös itse katsellut noita löysiä shortseja juuri tuossa oranssissa värissä sekä tummansinisinä valkoisilla pilkuilla. En ole osannut vielä valita niiden väliltä, joten ne ovat vielä toistaiseksi jääneet kauppaan.

 7. Mulla on kanssa noi shortsit ja samaa kuosia toppikin! Ja oon töissä hypistelly juuri tota Holly & Whyten neuletta, se vaikuttaa niin kivalta! :)

 8. Kengät on nyt koeajettu ja ovat paitsi kivannäköiset, niin myös hurjan mukavat jalassa! Eikun omia metsästämään siis ;)

 9. En ole varma kumpaa paitaa tarkoitat, mutta sekä neuleesa että ohuessa paitiksessa on koko XS :) Toivottavasti oli jotain apua ja kiitos – ihana kuulla että pidät!

 10. Hinta-laatusuhde on monissa malliston tuotteissa kyllä kohdallaan, mikä on loisto juttu :) Itsellänikin oli tänään Holly&Whytea yllä, hih! Innolla odottelen aina jo seuraavan kauden mallistoa, mutta nyt toki nautitaan vielä näistä kesäisistä kuoseista.

 11. Raita ja minä olemme kyllä hyvä kombo, heh ;) Oranssit shortsit pääsevät varmasti tällä viikolla joku ilta päälle, täytyy sitten napata asukuvatkin äytille! Ja eikun mallistoa tutkimaan, ehkäpä sieltä löytyy jotain mieluisaa sinullekin :) Oikein ihanaa viikkoa!

 12. Raitoja ei tosiaan voi ikinä olla liikaa! Nimimerkillä hihittelin juuri itsekseni järjestellessäni raitaneuleita pinoon kaapissa ;) Pilkulliset shortsit olivat myös söötit, kivaa vaihtelua tällaiset erilaisetkin printit vaihteeksi.

 13. Toppiakin ihastelin, mutta maltoin kuitenkin mieleni ;) Neule oli kyllä tosi kiva löytö ja ehdoton plussa myös, että on täyttä puuvillaa – hyvä Lindex!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *