Kesäillat

Onko montaakaan ihanampaa asiaa kuin kesäillat? Siihen päälle vielä parastaan näyttävä Helsinki, kourallinen mahtavia ihmisiä, vatsat täynnä hyvää ruokaa, nauramista silmät vedessä… Tätä kaikkea piti sisällään eilisiltani, kun suuntasin suoraan töistä näkemään ihania blogityttöjä. Pitkän päivän jälkeen väsytti, mutta lautassa ilta-auringossa takaisin kohti Kauppatoria matkatessamme oli hymyssä pitelemistä – olipahan huikea tiistai-ilta! Päätin samalla myös, että tästä kesästä täytyy ottaa vielä kaikki ilo irti ja nauttia kaikesta siitä, mitä tällä ihanalla kaupungilla on tarjota.

Kotiin palasin vasta aivan liian myöhään, joten tänään sitten slmät ristissä ekstrakuppia kahvia hörppien… Kerron illastamme vielä lisää myöhemmin, nyt oikein mukavaa keskiviikkoa toivotellen! :)

20 thoughts on “Kesäillat

 1. Saitpa upean kuvan! Mä en ole omaa kameraani vielä uskaltanut vilkaistakaan… :D
  Oli niin hauska ilta, ihana oli tavata ja tutustua enemmän <3 Näitä lisää! :)

 2. Kuulostaapa ihanalta! Olis kiva, jos tekisit vaikka sellasen postauksen missä kerrot sun mielestä ihanista tavoista viettää kesä päivää/iltaa. Uusille ideoille olis tarvetta haha!
  P.s rakastan sun blogia ja sun tyyliä ihan hirmuisesti! ❤

 3. Instakuvista näkikin, että ihana tyttöporukka oli liikenteessä! :-) Monta aivan upeaa bloggaria, usea oma suosikkini! ♡ Kivaa, että oli mukava ilta!
  Tsemppiä keskiviikkoon muru! :-)

 4. Oli kyllä niiin kivaa ^_^ Hahah nauroin ihan kippurassa kun katoin Idan kuvia (108 ja 109, en kestä) :'DD Ja hei todellakin nyt äkkiä kalenteri esiin ja varaamaan kesäiltoja Helsingistä nauttimiselle!

 5. Hei mulla olisi sellanen kysymys kauppakorkeakoulusta että harkitsitko missään vaiheessa Hankenia?:) muistaisin että olit ruotsista kirjoittanut hyvän tuloksen niin tuli tälläinen mieleen.. Itse kun mietin ensi keväänä kauppakorkeaan hakua mutta mietin vaan että ruotsinkieliseen vai suomenkieliseen :)

 6. Voi kiitos – niin kivoja kuvia löytyi sultakin! Ja kuin myös oli aivan ihana tavata, toivottavasti seuraavaan kertaan ei ole kovin pitkä aika <3

 7. Erilaisia kesänviettotapoja tulee varmasti postauksissa sivuttua aina silloin tällöin, mutta muutamia mainitakseni minigolfia, piknikiä, Lintsillä tms. käyntiä, powerwalkia vaikka kaupungilla kauniilla kaduilla, iltakahvit rantakahvilassa.. Onhan näitä vaikka mitä! Jos asut Helsingin seudulla niin ehdottomasti suosittelen jotain ihanaa lauttamatkaa myös, niin tunnelmallista ilta-auringossa.. :)

  Ja voi miten ihana kuulla – kiitos herttaisista sanoistasi! :)

 8. Oli kyllä aivan mielettömän ihana porukka kasassa! Oikein mukavaa ja aurinkoista uutta viikkoa sinne murunen :)

 9. Oli ihan mahtava ilta teidän kanssa! Ja voi kyllä, kuville on naurettu täälläkin, näkisitpä vielä ne mun kamerasta löytyvät samasta tilanteesta otetut – apua!! :D Inspiroiduin niin sun aktiivisuudesta, että nyt todellakin suunnittelemaan vielä kaikkea ihanaa kesäkivaa :)

 10. Kävin kyllä, ekana vuonna Takuuvalmennuksen kurssin ja viime keväänä Hentusen Supermasterin kurssin – jälkimmäinen ihan joka euron arvoinen! :)

 11. Harkitsin kyllä ja aika pitkäänkin, ruotsi kun on aina ollut omaa sydäntäni lähellä ja Hanken oli sellainen salainan haave! Loppujen lopuksi kuitenkin jänistin, kun kynnys lukea pääsykokeisiin “vieraita” aiheita ja vieraalla kielellä tuntui liian suurelta.. Pieni haaveeni kuitenkin on, että voisin ehkä hakea maisteriin Hankenille parin vuoden päästä, saa nähdä :) Ehdottomasti kyllä kannustan myös Hankeniin hakemista, mikäli yhtään on mielessä! Kyllä sieltä aina löytyy niitä täysin suomenkielisiäkin, joten eihän se sisäänpääsy todellakaan mikään mahdoton tehtävä ole – täältä täysi kannustus! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *