Hiljaiseloa ja muutama pieni ajatus bloggaamisesta

“Miksi sinusta ei enää kuulu”, kysäistiin kommenttiboksin puolella. Lienee siis korkea aika tulla huikkaamaan, että täällä ollaan yhä ruudun takana! Toivottavasti tekin siellä toisella puolen, vaikka blogissa huomattavasti hiljaisempaa tällä hetkellä onkin. Blogikin on ikäänkuin pienimuotoisella kesälomalla, kesätöiden ohella kun on hieman totuttua vähemmän aikaa tälle rakkaalle harrastukselle. On kyllä ollutkin jo ikävä tänne!

Mentaliteettini blogin suhteen on kuitenkin aina alusta lähtien ollut se, etten halua hutaista mitään tänne. Mielummin olen kiireen keskellä hetken postaamatta ja kirjoitan ja kuvaan taas silloin, kun siltä tuntuu ja aikaa on tarpeeksi. Usein kysytäänkin, onko päiviä kun ei ole mitään sanottavaa ja mitä silloin teen. Tottakai niitä on, uskon että jokaisella bloggaajalla joskus. Vastaukseni on aina se sama, kuinka silloin koen itse parhaaksi olla hiljaa sen sijaan, että vääntäisin tänne tekstiä väkisin. Samalla pää saattaa kuitenkin tursuta inspiraatiota tulevan varalle ja sitä on joskus hyvä keräillä hiljaa itsekseen, nytkin on vihko täynnä ideoita odottelemassa aikaa toteuttaa niitä!

Kiireestä huolimatta blogi on kyllä aina ollut itselleni sellainen henkireikä. Se on minulle tapa toteuttaa itseäni kirjoittamisen ja valokuvaamisen muodossa ja paikka jossa voin pitää itse kaikki langat käsissäni – siinä mielessä siis nautin myös suunnattomasti itsenäisenä bloggaamisesta. Voi olla ihan itse oman bloginsa herra, eikä tarvitse elää esimerkiksi mahdollisten asetettujen postausmäärien mukaan. Kuten aina sanon, blogin parasta antia on kuitenkin sen aikaansaama vuorovaikutus ja teidän ihanat kommenttinne, joita luen hymy huulilla. Toivon, että jaksatte rustailla niitä piristyksekseni jatkossakin!

Kaiken edeltävän höpötyksen ohella summa summarum – täällä ollaan yhä ja elellään ihan tavallista arkea :) Pienenä luksuksena arkeen olen myös käynyt kampaajalla freesaamassa taas tukkaa hieman vaaleammaksi. Olen myös naapureiden iloksi kiljunut keskiyöllä luettuani ystävien iloiset uutiset opiskelupaikoista. Olen syönyt monta kulhoa vaniljajäätelöä mansikoilla ja toivoen niiden tuovan kesän taas takaisin. Olen ollut innoissani löydettyäni Plantagenin leikkokukkaosaston ja arponut upeiden liljojen ja vaatimattomien, mutta silti niin kauniiden neilikoiden välillä päätyen jälkimmäisiin. Olen myös ollut tohelo ja tiputtanut salilla selälläni venytellessäni iPhonen päin näköä kulkien seuraavat päivät mustelma keskellä nenää, charming. Olen myös ilahtunut väsyneenä työpäiväni jälkeen bussipysäkillä tervehtimään tulleesta lukijasta – terkkuja! Niin, sanoinko jo että vuorovaikutus on tässä touhussa ihan parasta :)

41 thoughts on “Hiljaiseloa ja muutama pieni ajatus bloggaamisesta

 1. Heippa Jonna! Kiitos hyvästä postauksestasi ja muutenkin ihanasta ja inspiroivasta blogistasi! :) Elämässä on välillä kiireisempiä kausia, ja ihailen asennettasi siitä, ettet halua “väkisin” ja nopeasti hutaista jotakin tänne blogiisi. Blogistasi välittyy selvästi se, että kirjoitat ja kuvaat ajatuksella, huolella ja että kirjoittamasi aiheet on mietitty, ja ne kiinnostavat ja inspiroivat niin sinua kuin lukijoitasi. Kirjoittele siis kesän aikana ihan sillä vauhdilla kuin sinusta itsestä tuntuu hyvältä – postauksiasi on aina mukava lukea :) Oikein mukavaa heinäkuuta, toivotaan, että se aurinkokin alkaisi näyttäytyä nyt heinäkuun aikana! :)

 2. Ihana Jonna! ♡
  Ymmärrys ajatuksiasi kohtaan on suuri. Välillä ei ehdi lukea postauksia tai ainakaan kommentoida ja se tuntuu näin lukijana ikävältä. Siis jos on vain lukenut kommentoimatta. Aina yrittää jotakin kommenttia kirjoittaa, koska ihan yhtä lailla on kiva lukea kirjoittamiasi vastauksia. :-)
  Mutta siis kiva, että jaksat postailla ja vastailla! ♡
  Ihanaa heinäkuuta ja tsemppiä töihin muru! ♡

 3. Ihanaa kuulla susta, olikin jo pieni ikävä Jonnaa ja sun ihania tekstejä! :) Ja olet näköjään kokenut yhtä kovia kuin mäkin, tiputin myös iPhoneni matolla selälleen maatessa ylähuuleen. Sainpahan ilmaisen botox-efektin muutamaksi tunniksi.. :D

 4. Aivan ihania kuvia! Olet hyvin positiivinen ihminen :) mistä olet ostanut tuon kynttiläparivaljakon ?? Ihanat!

 5. Itseä ei ainakaan moinen haitta, vaikka postauksia tuleekin harvemmin. Jokaisella on kesällä kiirusta. Itse päätin pitkän pohdinnan jälkeen laittaa blogini kiinni, kun aika ei anna nyt periksi sen parissa, eikä väkisin mitään viitsi vääntää kiireellä.

  Piti tulla kysymään, että oletko ollut sun J.Crewin harmaaseen teeppariin tyytyväinen?

  -Kirsi

 6. Pakko kommentoida tähän väliin, että mun mielestä on niin ihanaa kun jaksat LeAnn niin usein ilahduttaa meitä bloggaajia kauniilla kommenteillasi!:) <3 Mukavaa että ajattelet noin, moni lukija ei jaksa olla yhtä aktiivinen kommenteissaan vaikka juttuja lukisikin..

  Ja Jonnalle, tsemppiä kiireisiin! Päivitä ihan sitä tahtia kun hyvältä tuntuu, kesällä kuuluu tehdä muutakin kuin istua töissä tai koneen ääressä, eli kaikki varmasti ymmärtävät jos postaustahti vähän hiljenee!:)

 7. Vaikka postaustahti kärsii töiden ja muun takia, niin olisi kiva jos viitsisit vastata kommenteihin. Edellisissäki postauksissa niitä on, ja vastaamatta. :)

 8. Ihanaa kuulla susta edes hieman! :) Se on hyvin ymmärrettävää jos et nyt työkiireiden ja arjen pyörittämisen välillä ehdi tänne blogin puolelle joskus. Kauniita tunnelmakuvia. <3

 9. Sulla on kyllä hyvä asenne bloggaamiseen! Olen samaa mieltä, mieluummin panostaa kunnolla postauksiin kun jättää sitten postaamatta :) Ja muuten ihania kuvia, nam nam mansikoita ja jätskiä!

 10. Äh, äskeinen pitkä teksti hävisi kuin tuhka tuuleen… katsotaan miten nyt käy. Niin, tykkään sun blogissa nimenomaan aitoudesta ja herttaisuudesta ja siitä, ettet yritä tehdä mitään väkisin. Täytyy sanoa, että jotkut kivatkin blogit ovat alkaneet ohuesti ärsyttää, kun joka toinen päivä on näitä *yhteistyökumppanillani on ale*-tyyppisiä postauksia, tai niitä wishlistoja, eikä mutään persoonaa.? Siis mielestäni pelkkiä täytepostauksia. Ymmärrän, että jos olet tietyn lipun alla, vaaditaan tietty postaustahti, mutta , no, kuitenkin. En tykkää.
  Mutta sinun blogista pidän, vaikka olenkin jo sinuun nähden tälläinen mummoikäinen, hih.
  Eli älä stressaa postaustahdista, pidä oma tyylisi ja postaa, kun sinulla on asiaa :) ei siksi, että nyt pitäisi..
  Kivaa viikonloppua!

 11. Seurusteletko vielä? Anteeksi, jos kysymys on liian henkilökohtainen, mutta aiemmin mainitsit poikaystävän ja hänestä ei ole kuulunut ohimennenkään enää mitään, siksi vain mietin :) Olen tosi pahoillani, jos veikkaukseni osuu väärään, mutta jos ei, niin se olisi hyvä kertoa – silloinhan hidastunut postaustahti on vielä suuremmin ymmärrettävää! Hauskaa kesää sulle <3

 12. Omassakin blogissa on ollut nyt kesäaikaan hiljaisempaa työkiireiden takia ja harmittaa kyllä kovasti, että aikaa ei ole ollut kunnolla omalle eikä muidenkaan blogeille. :/ Ymmärrän siis hyvin, että et aina ehdi tänne kuulumisiasi kertomaan ja se on ihan okei. Ei me täältä mihinkään kadota, vaikka välillä olisi hiljaisempaa. <3

  P.S. Niin ja Medium Lilyynhän minä lopulta sitten päädyin. Meinasi mennä ikä ja terveys kun minä vaan jahkailin ja jahkailin kahden koon välillä. Huoh. :D

 13. Oih, miten kaunista. ♥ Ihania kuvia. Minusta tuntuu, että minun jokainen kommentti taas on ihan samanlainen aina. Mutta huokailen vain täällä ruudun toisella puolella aina miten ihania kuvia, sanoinks mä sen jo?! :oD

 14. Kiitos kovasti itsellesi aivan ihanasta kommentista ja tietysti siitä, että ylipäätään olet siellä ruudun takana <3 Hurjan mukava kuulla ajatuksiasi ja erityisesti mieltä lämmitti kuulla, että panostus välittyy sinne lukijallekin :) Tästä sai paljon taas puhtia tulevaan! Oikein ihanaa heinäkuun jatkoa sinullekin ja voi että miten upeilla säilläkin meitä nyt hellitään!

 15. LeAnn: Täytyy yhtyä liliin, että sinä olet kyllä sellainen blogimaailman piristäjä täällä kommenttiboksin puolella <3 Aivan mieletöntä, miten usein jaksat meitä ilahduttaa, minä ja varmasti jokainen kanssabloggaaja arvostaa tätä valtavan paljon :) Jälleen kerran siis iso KIITOS ja halaus! Oikein ihanaa heinäkuun jatkoa sinullekin, nautihan lomasta!

  lili: Tosiaankin yhdyn tähän, ihana leAnn <3 Ja kyllä vaan, kesästä kuuluu nauttia täysin rinnoin, eikä nököttää kauniina iltoina kotona koneen ääressä. Kiitos tsempeistä ja ensi viikolla nähdään!

 16. Sohvapöytä on Riviera Maisonin, tosin päälle on teetetty vielä lasi tuon käsittelemättömän upean puupinnan suojaksi :)

 17. Ihana Nelli, kiitos sinullekin kun niin usein ilahdutat minua kommenteillasi <3 Ja voi apua, hihitin ääneen! Kohtalotoveri siellä, toivottavasti ei onnistuta runnomaan naamareitamme sen enempää ;)

 18. Ihana kuulla, että sieltä puolen löytyy ymmärrystä <3 Pohdinkin jo aiemmin, että olet varmaankin Hippusia-blogin Kirsi? Kiva että olet kuitenkin vielä siellä ruudun takana, vaikka oma blogi onkin jäänyt sivummalle.

  J.Crew'n harmaa teeppari on ollut ihan mahti! Outletista ostettu valkoinen sen sijaan on ollut pieni pettymys ja juuri huomasin pesun jälkeen, että matskuun on ilmestynyt pieni reikä.. Luin noista rei'istä aiemmin jostain netistä, mutta tuossa harmaassa taas ei näy mikään käytön tai pesun jälki. Paidoissa on kyllä keskenään tosi erilaisen tuntuiset matskutkin, höh :/

 19. Kommentteihin vastailukin tapahtuu ikävä kyllä hieman viiveellä ja se saattaakin usein viedä itse postaustakin enemmän aikaa, mutta jokaiseen vastaan kyllä :)

 20. Ooh, nyt pistit pahan ja aiheutat samalla kovan Lontoo-kuumeen! Koko Lontoo on niin ihana, että vaikea sanoa yksittäisäi suosikkeja. Muutamia suosikkikatujani ovat Regent Street, Piccadilly ja Carnaby Street, ihanana aamiaispaikkana taas vinkkaan The Breakfast Clubin. Kannattaa lukea vanhoja Lontoojuttuja tuolta matkailu-tägin alta, niitä löytyy sieltä paljon :)

 21. Voi kiitoksia, kauniisti sanottu :) Suuri hatunnosto kyllä heille, jotka jaksavat päivittää blogia ahkerasti parhaimmillaan useita kertoja päivässä, se todella vie aikaa!

 22. Voih, ihana Mapsi kun jaksoit vieläpä rustata uuden kommentin edellisen tilalle <3 Tiedän mitä tarkoitat ja tunnistan itsenikin lukijana tuosta. Samalla tiedän kuitenkin, että esim. lehden/alustan alaisuudessa blogatessa vaatimustasot voivat olla ihan huimia, jolloin on ihan luonnollista että useiden kymmenien postauksien joukosta löytyy myös runsaasti niitä täytepostauksia.

  Kiitos kannustavista sanoista ja kaikista muistakin jättämistäsi kommenteista, lämmittävät aina mieltä! Minusta on ihanaa tietää, että lukijakunnasta löytyy monen ikäisiä ihmisiä (vaikkei sinusta kyllä mummoikäistä saa tekemälläkään, hih!) ja on vain kunnia, että tällaisen nuoren tytöntyllerön höpinät kiinnostavat :)

  Oikein reipasta viikkoa sinulle!

 23. Parisuhdeasiat kuuluvat kyllä niihin blogin ulkopuolelle jääviin henkilökohtaisiin asioihin, mutta kysymykseesi nyt kuitenkin vastaten – en seurustele enää. Hieman särähti kyllä korvaan tuo, että “olisi hyvä kertoa”, linjani täällä blogissa kun on aina ollut tiukka yksityiselämän suhteen ja toivon että ymmärrät sen :) Mukavaa kesää sinullekin!

 24. Tarjotin on Hobby Hallista, sellainen kahden eri kokoisen setti :) Kurkkaa ihmeessä, jos löytyy vielä!

 25. Joo muiden blogeista puhumattakaan, etenkin kommentointi jää harmillisen usein! Täytyyki ryhdistäytyä, sitä kun itsekin tietää miten ilahduttavalta jokainen saatu kommentti tuntuu :) Ihana Niina <3 Ja ihan mahtava kuulla, että sait oman Lilysi viimein! Mikä ihana fiilis hankkia jotain kauan haaveilemaansa :) Et varmasti tulee katumaan Mediumin valintaa!

 26. Ymmärrän toki, ei tarvitse olla niin kriittinen jos jotain kysyy :D En rupea lohduttelemaankaan, kun asia ei blogiin näköjään kuulu.

 27. Jaahas, ei ollutkaan kommentointi tullut perille, kun puhelimesta sen näpytin.
  Kyllä, kyllä, sama Kirsi :)
  Eletään tällä hetkellä semmoisen remppa kiireen keskellä, ettei ylimääräistä aikaa oikein nyt ole.

  Iso tarve oli siistimmälle mustalle teepparille ja J.Crewin teeppari saapui, on kyllä tosi mukava päällä.
  Olisiko niillä outlet hinnoilla vaikutusta laatuun..? Harmi :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *