Hamevinkki

Huomaamattani olen lyhyessä ajassa mennyt ja ihastunut hameisiin! Juuri taannoisessa asupostauksessa kerroin suosivani enemmän shortseja, mutta liekö sitten syynä lämpimähköt toimisto-olosuhteet vai mitkä, kun olen yhtäkkiä hiljalleen innostunut hameiden käytöstä. Kaapistani ei sattuneista syistä löydy kovin suuria hamevarastoja, joten olen yrittänyt etsiskellä kuvan tummansinisen rinnalle myös istuvaa mustaa yksilöä työkäyttöön.

Bongasin tämän Mangon kultaisin pienin somistein varustellun kynähameen liikkeestä jo aikapäiviä sitten jättäen sen kuitenkin henkarille, kunnes näin saman hamosen työkaverini päällä. Hänelle se istui kuin nakutettu, joten tilasin vihdoin nettikaupasta omani kokeiluun! Hame osoittautui todella hyvän malliseksi, materiaali on kivan jämäkkää ja nuo kultaiset yksityiskohdat vielä kruunaavat komeuden. Hintakin jää alennuksen jälkeen alle parinkympin, joten tämä hyvänä vinkkinä muille hametta metsästäville! Mangon nettikauppa taas saa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin – sunnuntai-iltana tehty tilaus odotteli eilen DHL:n kuskin mukana kotiovellani. Jonna erittäin tyytyväinen!

Eikun hame päälle tänään, toivotaan että saan asukuviakin uutukaisen kanssa kehiin pian :) Kivaa torstaita toivotellen!

8 thoughts on “Hamevinkki

  1. Kaunis hame! Täälläkin yksi kynähameiden ystävä ilmoittautuu. En varsinaisesti ole hametyttö, mutta kynähameet tekevät poikkeuksen.

    Täytyy sanoa tuosta Mangon nettikaupasta vielä, että täällä on yksi erittäin tyytymätön asiakas :/ Olivat yrittäneet toimitusta yhden ainoan kerran keskellä päivää, kun suurin osa kansasta (mukaan lukien minä) on töissä, mitään lappua tai viestiä ei jätetty. Aloin useamman päivän päästä ihmetellä, missä tilaus kuuluu ja DHL:n sivuilta sain tämän tiedon kaivettua. Kalliin puhelun aikana selvisi, että eivät pysty sopimaan tarkkaa toimitusaikaa (edes tunnin tarkkuudella, olisin sitä varten voinut lähteä töistä ajoissa) ja jouduin kääntämään tilauksen toimituksen työpaikalleni, mikä ei ollut mieleinen vaihtoehto, mutta muitakaan ei ollut. Sitten toimitus sentään sujui ja kuski soitti etukäteen, jotta kipaisin hakemassa paketin ulkoa. Itse tykkään noutaa paketit silloin, kun minulle sopii! :) Joten saattaa jäädä Mangon nettikauppa tulevaisuudessa välistä, elleivät ota käyttöön muita toimitustapoja tai ellen ryhdy kotirouvaksi…

  2. Voi Jonna, tuo sun hurmaavan upea tyyli ja ihanat asuyhdistelmät ei tee hyvää mun kukkarolle ;-) Kun näin nuo asukuvat missä tämä hame oli, hankin samantien seuraavana päivänä itselleni tuollaisen ( en kylläkään tuota samaa, mutta…) ja hankin hameen kanssa jonkun hieman löysemmän paidan… täytyy sanoa että yhdistelmä on parhain ikinä ja niin kätevä ja simppeli mun töissäni :-)

  3. Ehkä minäkin lukeudun ennemmin tuohon kynähamekastiin, vaikka muiden yllä kaikenlaisia söpöjä hameita ihastelenkin.. :)

    Voi kurja kuulla, että sinulla oli noin paljon häslinkiä tilauksen kanssa! Itse taas asioin paljon mielummin DHL:n kuin esimerkiksi UPS:n kanssa, jälkimmäisen kanssa kun ei voi sovia toimitusajasta _mitään_, DHL:ltä taas on useinkin soitettu ja tiedusteltu sopivaa toimitusaikaa muutaman tunnin tarkkuudella. Tälläkin kertaa oli yritetty soittaa (ainakin oletan niin, jäi vastaamatta), perään tuli tekstiviesti toimituksesta ja ohjeista muuttaa aikaa netin kautta mikäli on tarpeen. Sieltä muutin ajaksi iltatoimituksen ja ohjeistin, että paketin saa vielä tarvittaessa jättää oven taakse ja sain pian vahvistuksen tietojen muutosta. Ihmettelen kyllä suuresti, miten sinulle ei annettu minkäänlaista infoa toimituksesta… Huono tuuri ainakin! :(

  4. Voi ihana Emilia – niin kiva kuulla että sait inspistä asusta! Pahoittelut kukkaron puolesta tosin, hih ;) Kiitokset piristävästä kommentista!

  5. Voi Rimmanen – minulta on ihan mennyt näin ihana uutinen ohi!! Hurjan paljon onnea, ihan nousee aina hymy korviin tällaisista ilouutisista <3

  6. Kuule ei ryppyyntynyt, vaikka kuinka nuhjasin päivän aikana tuolillani ja piknikviltilläkin! Materiaali on kuitenkin sellaista mukavan joustavaa, joten siinä ei rypyt juurikaan näy, ainakaan tällaisen normaalikäytön seurauksena. Jokin myttytapaus lattialla voi olla sitten asia erikseen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *