Button-down & Ripped Jeans

Klassinen kauluspaita on yksi vaatekaappini kulmakivistä. Alkukesästä täydensinkin työgarderobiani Henri Lloydin vaaleansinisellä ohutraitaisella paidalla, joka on osoittautunut ihan nappiostokseksi. Paidan matsku on ihanan kevyttä, joten se soveltuu hyvin toimistolle näin kesälläkin ja joustavuuden ansiota on myös mukava päällä. Kauluspaita on päätynyt yhtenä jos toisenakin aamuna ylle töihin, tällaiset luottovaatteet ovat kyllä mahtavia!

Mikä parasta, paita muuntuu helposti myös rennompaan arkikäyttöön. Perjantaina töistä päästyäni en jaksanut käyttää enempää aikaa asun miettimiseen, joten vaihdoin mustat housut revittyihin farkkuihin ja asusteet konjakinruskeisiin. Rennompaa vibaa tuo heti myös se, kun kääräisee hihoja hieman ylös ja asettaa paidan helman huolettomasti housuihin.

Shirt / Henri Lloyd
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Ballerina flats / Tory Burch
Sunnies / Ray-Ban
Watch / Michael Kors
Bracelet / Marc by Marc Jacobs

A classic shirt is definitely one of my wardrobe cornerstones. Earlier this summer I bought a new one (you can never have too many of them, right?) from Henri Lloyd for my work wardrobe. This shirt has been such a comfy choice to wear at the office, thanks to the light and elastic material. It’s not only suitable for work but also for casual daywear. After getting home from work on Friday I changed black pants into ripped jeans, rolled up the sleeves a bit and voilà!

And PS, sorry for that there haven’t been much translations lately! I’ve been busy with my summer job so I don’t have that much time for blog at the moment. Hopefully you’ve at least enjoyed the photos and I’ll get back on track soon! ;)

45 thoughts on “Button-down & Ripped Jeans

 1. Aivan ihana asu! Olen ehdottomasti myös kauluspaitojen suurkuluttaja, mutta haluaisin kysäistä, että josko sinulla olisi antaa pientä vinkkiä. Etsiskelen nimittäin edelleen hyvin istuvaa mallia, jossa olisi pitkät hihat eikä pienessä koossa (s) helman pituus loppuisi kesken. Olisiko sinulla antaa yhtään vinkkia merkistä? :)

  Minun blogini: http://www.aideistaparahin.blogspot.fi

 2. Kauluspaitaa voisi tosiaan kutsua luottovaatteeksi! Itsekin perjantaina kaupungilla pyöriessäni valitsin vaaleanpunaisen pehmeää puuvillaa olevan kauluspaidan ja olalle heitin tummansinisen neuleen -olivat yllättävän hyvät yhdessä. Ja jos olisi tullut kuuma, napit auki ja alta löytyvä valkoinen toppi näkyviin. Onneksi tällä viikolla voi jo “mekottaa”! Hyvää työviikkoa! :)

 3. Mä niin tykkään noista farkuista! Oon koko kesän seurannut blogeja ja löytänyt ihania reikäfarkkuja, mutten ole vaan itse löytänyt sopivia. Tai siis olen löytänyt farkkuja blogeista kaupoista, mutta aina on ollut väärä koko tms. Pitääpäs pistäytyä Zarassa ensi kerralla :)

 4. Aivan upea olet Jonna! ♡ Asusi on ihana, sopii kyllä niin vapaa-aikaan. :-) Tykkään!
  Minultakin löytyy samantyylinen vaaleanpuna-valkoraitainen. Pitääkin ottaa käyttöön. :-) Huomaa, ettei ole vielä ehtinyt käydä vaatehuonetta läpi… ;-)
  Ihanaa viikkoa muru! ♡

 5. Ahh, pionit on myös ihan ehdottomat suosikkikukat ! Ihanat värit sun vaatteissa tässä postauksessa, kaikki sopii täydellisesti yhteen mun silmään. Oletko Helsingissä töissä?

  Miltä yleisesti ottaen on tuntuneet opiskelut, onko ollut haastavaa vai vähemmän haastavaa kuin etukäteen ajatttelit? Öhöm, seukkaatko vielä, sorry uteliaisuuteni, älä vastaa, jos ei huvita.

  Sun hiukset näyttää jotenkin lyhyemmiltä, en nyt oo katsonut noita aiempia postauksia, jos oot vaikka käynyt kampaajalla tai jotain. Hauskaa kesäjatkoa vaan.

 6. Aivan ihastuttava asu ja tietty sinä!:)
  Olisi kiva saada sinusta ja poikaystävästäsi joku postaus. Vai onko hän edes halukas esiintymään millään tavalla blogissa?:)

 7. Ihana asu! Olen pitkään ihaillut tuota pinkkiä kynsilakkaa, minkä merkkistä se on ja mitä sävyä? :)

 8. Onpa todella kurjaa lukea että et enää seurustele. :/ Ihailin aina sitä kun kerroit että nuoresta iästä huolimatta teidän pitkä parisuhde kesti ulkomaanvaihdot ja eri kaupungeissa asumisen. Se antoi uskoa että tuollainen voi todella onnistua. Voi kunpa tietäisikin mihin se sitten ratkesi.. Joka tapauksessa kaikkea hyvää tähän kesään ja jatkoon! Ihana blogi on edelleen.:)

  Ansku

 9. Toimii kyllä todella upeasti tuo yhdistelmä ja on mahtavaa kun töiden jälkeen saa helposti muokattua asun rennompaan :) Aina ei tosiaan jaksa olla miettimässä erilaisia yhdistelmiä.

 10. Kiitos Mapsi! Viihdyn kyllä sinisessä älyttömän hyvin tällä hetkellä, niin jos ei ole tullut huomatuksi, hih ;)

 11. Kiitos paljon Johanna! Hmm, valitettavasti mieleeni ei ainakaan näin äkkiseltään tule mieleen vinkkiä.. Tosin jos satut joskus pääsemään Polo Ralph Laurenin outleteihin käsiksi, niin heidän paidoissaan on kyllä sekä pitkät hihat että helma. Itseltänikin löytyy niitä useita ja ovat ihan loistavia peruspaitoja :) Kannattaa tsekata myös H&M:n valikoimat, sieltäkin voi tehdä hyviä kauluspaitalöytöjä!

 12. Vaaleanpunainen ja sininen yhdessä kuulostavat ihanan preppyltä! Tällä viikolla tosiaan hihat ja lahkeet (tai helmat) saa vaihtaa lyhyempiin – niin ihanaa ai että! Mukavaa viikkoa sinullekin ja kiva kun jaksat aina niin ahkerasti kommentoida :)

 13. No voihan! Repalefarkkuja tuntuu olevan paljon myynnissä nyt, joten eiköhän ne sinunkin yksilösi vielä löydy :) Peukut pystyyn, että vielä tärppää!

 14. Kiitos taas murunen! Nyt kauluspaita esiin sieltä kaapin perältä ;) Joskus on kyllä kiva tehdä löytöjä sieltä omasta kaapista! Ihanaa viikkoa sinullekin <3

 15. Nautitaan pioneista nyt kun vielä voi! Kiitos kiitos, saatiin kyllä kiva valo ainakin kuviin :)

  Kyllä vaan, Helsingissä olen töissä. Opiskelut ovat tuntuneet tosi hyvältä, ja haastavuudesta sanoisin että aika sellaista keskivertoa. Osa kursseista on ollut helpompia, osa taas vaikeampia. Odotan kuitenkin innolla ensi syksyä ja pääaineopintoja :) En seurustele tällä hetkellä. Ja tosiaan, kävin viikko sitten kampaajalla freesaamassa tukkaa hieman vaaleammaksi ja jouduin samalla saksien uhriksi, heh ;)

  Mukavaa ja toivottavasti lämmintä kesän jatkoa sinullekin!

 16. Kiitos paljon! En seurustele, mutta parisuhdeasiat jätettäköön blogin ulkopuolelle kuten ennenkin, toivottavasti ymmärrät rajanvedon :)

 17. Kiitos! Näissä kuvissa on itse asiassa Diorin hieman koralliin taittavaa punaista Psychedelic Orangea, muissa postauksissa taas on saattanut vilahtaa Chanelin kunnon karkkipinkki Rose Insolent :)

 18. Joskus se elämä vain vie eri suuntiin. En tule käsittelemään asiaa millään lailla täällä blogin puolella ja toivottavasti ymmärrät sen, kyse on kuitenkin vain minun sijaan kahden ihmisen henkilökohtaisista asioista :) Kaikkea hyvää sinunkin kesääsi Ansku ja kiitokset kehusta!

 19. Kiitos aurinkoinen :) Tosiaan aina helpottavaa, jos työasun saa muunneltua nopeasti arkeen sopivaksi. Mukavaa viikkoa, Reetta!

 20. Auts. Mä oon tosi pahoillani puolestasi :( Ymmärrän ehdottomasti ja anteeksi!

 21. Heippa! Pakko kysäistä, että mistä olet tuon penaalin hankkinut? Itse olen juuri tuollaista koittanut kovasti metsästää muttei toistaiseksi ole tärpännyt… Ihanaa aurinkoisen heinäkuun jatkoa! :)

 22. Stockan Akateemisessa oli aikoinaan Ordning&Redan pieni putiikki, nykyään Suomesta ei taida näitä liikkeitä ikävä kyllä mistään enää löytyä :/ Toivottavasti löydät jotain vastaavaa, oikein ihanaa heinäkuun jatkoa sinullekin! :)

 23. Hei, mikä tuo aviatoreiden malli ja väri ovat? Ihana asukokonaisuus ja niin ihana blogi sinulla! :)

 24. Näyttää kyllä todella hyvältä koko asu! Pitäisikö perehtyä enemmän tuohon Henri Lloyd:n valikoimaan, kun niin paljon hyvää olen viime aikoina nähnyt sekä kuullut… ;)

 25. Voi kiitos! Ja ehdottomasti kannattaa perehtyä ;) Minulta löytyy merkin ihana raitamekko viime kesältä ja tätä kauluspaitaa ostaessani olin seota liikkeessä – niin paljon kaikkea ihanaa!

 26. Kiitos murunen! Höh, eikö vieläkään ole risafarkkuja löytynyt? Peukut pystyyn, että onnistaa vielä kaupoilla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *