Bistro Sinne – Check!

Meillä on ystävieni kanssa ollut kesälle sellainen to do- lista, jos ei nyt ihan kirjallisena, niin vankasti mielessämme asioista, joita haluamme tehdä tai käymisen arvoisista paikoista. Listaa lähdetään suunnittelemaan aina heti kevään ensimmäisten auringonsäteiden myötä, tai tässä tapauksessa jo edellisen kesän vaihtuessa syksyyn. Viime kesältä meiltä nimittäin jäi puuttumaan paljon puhuttu Bistro Sinne (Läntinen Aleksanterinkatu 1), kunnes nyt tiistaisena iltana hurautimme vihdoin Porvooseen. Ja minkä vuoksi?

No näiden kehuttujen hampurilaisten perässä tietenkin! Olin lukenut paikasta jo aikoja sitten ja kunnon hampurilaisannoksen rakastajana kuva näistä purilaisista oli jäänyt lähtemättömästi verkkokalvoilleni. Vahvistuksena pakkomielteelle vielä teidän kehut taannoisen postauksen kommenteissa, joissa sekä Linda että Paula suosittelivat oitis ravintolaa sen ohimennen mainittuani!

Ravintola kuhisi ihmisiä näin arki-iltanakin, mutta onneksemme pääsimme syömään ilman pöytävaraustakin. Kuulemma terassille ei tarvita varauksia, mutta harmi kyllä sitä oltiin jo juuri sulkemassa. Ei mennyt kauakaan, kunnes edessämme oli veden kielelle herauttavat hampurilaiset! Omani otin teidän suosituksesta vuohenjuustolla, vaikka yhdistelmä kuulosti kieltämättä alkuun erikoiselta ja muut tytöt päätyivätkin tavallisiin versioihin. Oli kuitenkin kannattava valinta – hampurilainen oli aivan superhyvää ja erityismaininta myös herkullisille maalaisranskalaisille!

Välillä kannattaa siis lähteä Kehäkolmosta edemmäs hampurilaisille! Lisäksi Porvoo oli virkistävää vaihtelua keskustan maisemille, vai mitä sanotte automatkasta peltojen ohi ilta-auringon siristäessä silmiin ja tyttökatraan laulaessa Jukka Pojan Siideripissiksen tahtiin. Elämä on välillä kaikessa simppeliydessään kyllä aika ihanaa :)

Makoisaa viikonloppua – nautitaan nyt tästä helteestä kun voi!

19 thoughts on “Bistro Sinne – Check!

 1. Voi nam miten herkullisen näkösiä annoksia!! Pitää pistää myös mun to do -listalle ehottomasti :) Ja toi sun neule on tosi kivan näkönen! Sama Holly&Whyte-neule vai onko tuo joku toinen? :)

 2. Vau, näyttääpä ihan super herkulliselta!! Pitää laittaa paikka mieleen, jos joskus Porvooseen päin tulee mentyä :)

 3. Sinne on kyllä ihana paikka! Hampurilaista en ole (vielä!) siellä syönyt, mut heidän menu-kokonaisuudet on ollu ihan loistavia! :) Tykkään siitä kiireettömästä tunnelmasta, mikä siellä mun mielestä aina on. Kehäkolmosta kauemmas kannattaa tosiaan lähteä raflaan!

 4. Näyttää kertakaikkiaan viihtyisältä ja tyylikkäältä paikalta!

  Iso kiitos kun vinkkasit Vaasan Strampenista, jonka täydellä terassilla vietimme aurinkoisen kesäillan! Poikaystäväni valitsema paistettu kuha sesami-teriyakikastikkeella ja peruna-palsternakkapyreellä aiheutti tässä peruspastan valinneessa neidissä “lievää” annoskateutta… :D

 5. Todella kivalta näyttää paikka ja hampparitkin herkullisilta. :-) Minä tykkään myös paljon maalaisranskiksista. Ne on kyllä parhaita. ♡ Ja kaunis on myös ruoan esillepano. Kuulostaa kivalta paikalta ja pitääkin käydä, jos jossain vaiheessa Porvooseen “eksyy”… ;-)
  Ihanaa aurinkoista sunnuntaita muru! :-)

 6. Mmm, oli kyllä ihan uskomattoman hyvää! Eikun listan jatkoksi sielläkin sitten, toivottavasti pääset pian maistamaan :) Päällä on Henri Lloydin viime kesäinen raitamekko, joka on ollut kyllä loisto-ostos!

 7. Täytyy kyllä harkita toistakin visiittiä tuonne, josko silloin pääsisi maistamaan jotain muutakin – menukokonaisuus nimittäin kuulostaa sen verran hyvältä :) Ja kyllä, pieni maisemanvaihdos tekee hyvää!

 8. Ooh, kiitos tästä vinkistä! Kohtahan se on paluu takaisin Vaasaan, josta voisikin tehdä pienen roadtripin tuonne :) Laitan ehdottomasti paikan mieleen!

 9. Hei ihan mahtava kuulla, että tykkäsitte Strampenista! Olen käynyt siellä vain terassilla, mutta heti alkusyksystä olisi ihana käydä itsekin testaamassa myös kehuttu ruokapuoli, mikäli paikka vain on vielä silloin avoinna. Poikaystäväsi annos kuulostaa meinaan todella hyvältä, nam ;) Annoskateus on kyllä paha asia, hah!

 10. Esillepanosta kyllä myös plussaa, kaiken kaikkiaan loistava ruokakokemus! :) Toivottavasti siellä on vietetty ihanaa kesäviikonloppua <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *