Basic Summer Wear

Raikasta seilorihenkistä raitaa, rentoa revittyä farkkua, konjakinruskeaa, tennarit tai espadrillot… Niistä on oma vapaa-ajan kesäpukeutumiseni pääasiassa tehty! Raidat ovat vaatekaapissani kyllä ihan must etenkin näin kesäisin, ja tuntuu että kuosia on harva se päivä jossain muodossa ylläni. Tästä Lindexin puuvillaisesta Holly&Whyte-malliston neuleesta on ehtinyt jo tulla suosikkini!

Sama raidan ja farkun setti oli ylläni myös eilen illalla, kun lähdettiin porukalla minigolfaamaan. Tuo hauska mutta kaltaiseni nopeasti turhautuvan hermoja raastava aktiviteetti kuuluu joka kesään – check! Kummasti en siinä kyllä pärjännyt yhtään sen paremmin tänäkään vuonna.. :D Sää oli kuitenkin aivan mieletön ja aurinko porotti vielä yhdeksän jälkeenkin – siinä ei sinkoilevat pallot ja kasirivit taulussa paljoa painaneet. Ihana ihana kesä!

Sweater / Lindex Holly&Whyte
Jeans shorts / Zara
Bag / Mulberry
Sunnies / Ray-Ban
Sneakers / Converse

Vielä yksi työpäivä ja sitten taas viikonlopun viettoon! Tänään on ohjelmassa varmaankin ihan vaan akkujen latailua (aka Pretty Little Liars season 4:n tuijottelua), huomiselle ehkäpä aamiaista meren äärellä ja sitten mökille koko perheen kanssa. Josko sitä pääsisi vihdoin heittämään talviturkinkin näin heinäkuussa ;) Viettäkäähän tekin loistava viikonloppu!

Nautical stripes, ripped jeans, casual sneakers or espadrilles… That’s what my summer wear is all about! Fresh navy stripes are definitely a must-have on my wardrobe and I can’t get enough of them on summer. This Lindex Holly&Whyte sweater is my newest favourite! Stripes were part of my evening outfit yesterday as well when we spent a beautiful summer evening mini golfing with friends.

Only one more work day left and then I’m ready for weekend! I’m going to spend mine relaxing and enjoying the amazing weathers we have here in Finland. Today I think I’ll just put Pretty Little Liars’s season 4 on, but tomorrow we’ll maybe have a breakfast by the sea and then I’m going to our summer cottage. It’s going to be a great weekend – hopefully your’s is too!

59 thoughts on “Basic Summer Wear

  1. Ihana sinä, kiitos <3 Hei luovutatko muutaman haituvan minullekin, niin minun sykeröni taas pysyisi hieman paremmin.. :D Paksu tukkahan olisi ihan omiaan nutturalle, oih! Huulipuna on tämän hetkinen suuri suosikkini Diorilta, Addict-sarjaa sävyssä It Pink :) Ihanaa viikon alkua Maria!

  2. Voi kiitos – ihana sinä! Conssit on kyllä niin helpot ja mukavat, omatkin poponi ovat muuten kokoa pienemmät ja lasten osastolta, joten naftimpia suosittelen minäkin ;)

    Oi Vaasa on varmasti niin kaunis kesällä! En ole ihan hirveästi ehtinyt syödä siellä päin ulkona, mutta esimerkiksi Il Bancosta tykkäsin itse kovasti. Pienet annokset, mutta oma annokseni oli todella hyvää! Hurjan hyvää sushia taas saa Magokorosta Rewell Centeristä. Moni kehuu rannasta päin löytyvää Strampenia, siellä täytyisi itsekin käydä syömässä alkusyksystä :) Mukavaa Vaasareissua ja viikon alkua!

  3. Voi samat sanat itsellesi vain, kiitos <3 Höpsistä, shortsit jalkaan vaan! Minä taas voisin opetella enemmän hameiden käyttöä, shortsityttö mikä shortsityttö ;)

  4. Kiitos paljon :) Voi kyllä, kuvat puuttuvat Costumen ajoilta niiden kadottua palvelimelta siirtymisen myötä, äh. Olen osaan asupostauksista saanut jo kuvat vaihdettua (aivan hirveä duuni, huh!), toivottavasti ehdin taas pian palata urakkaan ja lisätä kuvat muihinkin postauksiin :) Kiitos muistutuksesta ja ihana kuulla, että lukisit mieluusti vanhojakin juttuja!

  5. Heips! Kuvaan tätä nykyä sekä Canonin EOS 5D Mark III:lla että yhä myös Olympuksen E-PL5:lla :) Olympuksella kuvaamisen myötä omat taidot alkoivat hieman kehittyä, joten nälkä kasvoi syödessä ja halusin kokeilla täysikennoista kameraa, jolla esimerkiksi kaikki asukuvat on kuvattuja. Omppu on yhä valintani silloin, kun en jaksa raahata isoa kameraa, mutta haluan silti hyvää jälkeä. Lisäksi PEN on todella helppokäyttöinen, joten suosittelen E-PL5:ta kyllä vilpittömästi :) Valokuvaus-tägin alta löytyy paljon postauksia tästä kamerasta, kannattaa kurkata ne jos yhtään kiinnostaa!

  6. Kiitos Laura! :) Näissä Aviatoreissa on vihreät linssit, eli kasvoja vasten täysin mustat kylläkin, kehykset taas ovat kultaiset ja koko 58mm. Nyt en pääse valitettavasti itse etsimään samoja ja linkittämään, mutta toivottavasti löytyy :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *