Back On Track!


Toppi – Nike, shortsit – H&M, lenkkarit – Nike, urheiluliivit – H&M

Alkukesästä hyvin käyntiin lähtenyt treeni-innostus sai pientä takapakkia muutama viikko sitten saatuani osani koko toimiston kiertäneestä kesäflunssasta. Flunssapahainen ei ollutkaan ihan sieltä kevyimmästä päästä, joten niiskutellen ja köhien meni hieman tavallista pidempään, jolloin oli parempi levätä. Eilen uskalsin vihdoin varovaisesti takaisin salille ja olipas hyvä fiilis päästä pitkästä aikaa treenaamaan, joskin vieläkin sai ottaa vähän iisimmin.

Urheiluvaatteissa itselläni pätee sääntö the brighter the better – pirteän väriset treenivaatteet tuovat puhtia ja räikeän topin ylle vetäessään ei voi jäädä sohvalle nyhjöttämään. Merkeistä taas suosin paljon Nikea, mutta myös H&M:n urheiluvaatepuoli on hyväksi todettu! Eilen salilla painettiinkin menemään tässä valkoisen, turkoosin ja oranssin yhdistelmässä ;) Toivottavasti pääsen flunssasta nyt lopullisestikin eroon ja pääsen takaisin salilla käymisen makuun!

14 thoughts on “Back On Track!

 1. Todella kiva kombo. Tykkään! ♡
  Minulla on paljon Peakin ja Niken urheiluvaatetta. Parhaiksi todettu. Ja väriä pitää löytyä myös niistä. H&M pitäisi myös ehdottomasti kokeilla. Sitä on niin moni kehunut. :-)
  Tsemppiä reeneihin! :-)

 2. Mikä tuo on tuo puhelimen vieressä oleva juttu? Näyttää kovasti joltakin mihin voi laittaa puhelimen lenkin ajaksi?! (Voi olla että olen myös täysin väärässä ;) Sellainen nimittäin on jo vuosikaudet ollut etsinnässä. Mikä se siis on, ja jos se on sellainen puhelinjuttu, niin mistä sellaisia löytää? :D

 3. Mä saan aina ihan jumalattomasti potkua uusista treenivaatteista treeneihin! Nike on kyllä ehottomasti lemppari! Ja varsinkin kaikki neon värit on ihan must tälleen kesällä, kun ne vielä korostaa rusketustakin, hih.. ;)

 4. Pakko kysäistä, mistä olet löytänyt valkoisen topin? Niin uskomattomalta kun se kuulostaakaan, mutta valkoisia urheilutoppeja ei tunnu tällä hetkellä olevan MISSÄÄN! :D

 5. Täällä peukutetaan myös nike ja h&m:n treenivaatteita!
  Siivosin tossa pari päivää sitten vaatekaappia ja huomasin että mulla on eniten hennesin treenivaatteita, sieltä saa niin edullisesti ja aina niin kivanvärisiä :)

 6. Oon ite kans huomannut, että hm:ltä löytyy yllättävän hyviä treenivaatteita! Mm. hm:n urheilutopit ja sortsit on ihan lemppareita, ja ne on kestäneet kovaa kulutusta ja pesua tosi hyvin! :) On se jännä huomata omassa vaatekaapissa selvä ero “tavallisten” ja urheiluvaatteiden välillä: suosin tosi neutraaleja värejä pukeutumisessa (valkoinen, beige, musta), mutta urheiluvaatteissa mitä enemmän löytyy väriä, sitä parempi :)

 7. H&M:n treenipuoli on tosiaankin hyvä ja pääsee halvalla, joten suosittelen :) Kiitoksia tsempeistä, huomenna taas viikonlopun jälkeen paluu salille!

 8. Se on juurikin sellainen – niin näppärä keksintö! Esimerkiksi verkkokaupasta löytyy käsivarsikotelo- nimellä monelle eri mallille omansa, varmasti myös monesta muusta vastaavasta kaupasta :)

 9. Uudet pirteän väriset treenikuteet tuovat kyllä paljon lisäboostia! Niken uutuudet täytyy aina selata läpi, hih ;) Ja tosiaan, mitä kirkkaampi väri sen parempi näin kesäaikaan!

 10. Se on jo jonkun verran vanha, etten enää muista mistä olen ostanut, mutta Niken toppi siis kyseessä! Kurkkaa merkin valikoimat, josko tärppäisi vielä sinullakin :)

 11. H&M:n treenivaatepuoli on kyllä tosi onnistunut! Kuten sanoit, kivan räikeitä värejä ja hinnat kohdillaan :)

 12. Sama juttu täällä, shortsitkin ovat jo ties kuinka vanhoja, mutta hyvin pelaavat edelleen.. Ja komppaan myös tuossa pukeutumisasiassa, on se jännä miten treenivaatteissa pitää olla väriä ja kuosia, kun taas muuten suosii enimmäkseen neutraaleja sävyjä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *