And then there were two…

… lempibleisereitäni nimittäin!

Muistatte ehkä, kuinka olen kaiholla harmitellut jättäneeni pari kesää taaksepäin erään Zaran tummansinisen bukleebleiserin ostamatta. Valkoinen sen sijaan päätyi tuolloin kaappiini ja on ollut aivan todella kovassa käytössä! Mietiskelin tuolloin sinisenkin hankkimista, mutta välillä tuppaan järkeilemään liikaa ostosten kanssa ja passasin, “koska minulta löytyy jo tummansininen bleiseri”. Nojoo, onhan tuo hyväkin piirre, mutta nyt olen kuitenkin soimannut itseäni jälkikäteen, typerä tyttöolihan se nyt ihan erilainen! Minua harvoin jää mikään yksittäinen vaate niin kovasti harmittamaan, mutta tämä jäi toden totta kaihertamaan mieltä.

Kuulutin bleiserin perään jokusen kerran täälläkin ja selailin sillointällöin asian muistuessa mieleen myös Huutista. Eräänä aamuna satuin kuitenkin eksymään eBayn sivuille, josta vihdoin ja viimein onnistuin kuin ihmeen kaupalla löytämään oman kokoni bleikusta! Pikainen tuotekuvien tsekkaus ja myyjän palautteen läpikäyminen – ja eikun naputtelemaan jakkua kotiin. Minustahan on hyvää vauhtia kehkeytymässä oikein kunnon eBay-konkari kaiken alkujännityksen jälkeen ;) Nyt suosikkibleisereitäni on siis kaksin kappalein!

Pitkille hihoille ei ole kyllä ollut viime päivinä juurikaan tarvetta, toivotaan että nämä ihanat kesäsäät jatkuvat vielä pitkälle! Mahtavaa uuden viikon alkua :)

39 thoughts on “And then there were two…

 1. Multa löytyy sama setti ja melkeinpä sama tarinakin, sillä ostin ensin valkoisen ja jäin pohtimaan sinistä pitkäksi aikaa… liian pitkäksi, sillä seuraavalla kerralla Zarassa sitä ei enää löytynytkään. Olin jo menettänyt toivoni, kunnes Zaraan olikin ilmestynyt niitä lisää ja sain omani :) Ihan parhaita jakkuja molemmat ja kovassa käytössä ovat olleet!!!

  Ihanaa viikkoa :)

  -H

 2. Hienoa, että löysit tummansinisenkin! :-)
  Tuo valkoinen käy niin hyvin sinulle. ♡
  Asukuvia ilmojen viiletessä (parin kuukauden päästä ;-) kehiin! :-)
  Ihanaa viikkoa muru! ♡

 3. Voi mikä tuuri! Minä olin vielä aika paljon pahemmassa mielenhäiriössä pari vuotta takaperin Tukholman Zarassa, kun en ymmärtänyt kotiuttaa KUMPAAKAAN noista. Pitäisikö sitä kokeilla itsekin siipiään ebay-haukkana…

 4. Hyvä paikka kyllä tuo eBay! Jos saksan kieli taipuu on kleiderkreisel.de myös oikea aarreaitta. Ja ruotsiksi Tradera. ;)

 5. Hyvä ostos, itselläni on myös tuo tummansininen :) On tullut tosi paljon käytettyä, melkein harmittaa etten aikanaan tuota vaaleaa hommannut ;)

 6. Heippa! Kaipailisin kovasti sitä postausta niistä oransseista Lindexin holly&white shortseista. Se aikaisempi postaus, jossa kerroit ostaneesi ne shortsit sai minutkin hankkimaan samaiset yksilöt, mutta nyt olen aivan tenkkapoona minkälaisen yläosan kanssa ne voisi yhdistää :)

 7. heippa, mitä sun kaikista ihanista laukuista käyttä opiskelussa?:) haha sori hassu kysymys, mutta suunnittelen jonkun laukun ostamista kun pääsin opiskelemaan :D

 8. Ou wau!
  Aina melkein on ostettava myös se tumma versio jos löytyy hyvä! No ei onneksi ihan aina ;)
  Toivottavasti jossain vaiheesaa saadaan asukuvia uudella jakulla!

  -Pauliina

 9. Eikä!! Ihan mahtavaa että löysit nyt myös sinisen version, nää on kyllä jotenkin täydelliset bleiserit, istuu niin kivasti ja on vähän erikoisemmat! :) Mun pitää kanssa pitää silmät auki valkoisen varalta..

 10. Oih, sinä onnekas! Metsästin itsekin takkia pitkään kaupoista, mutta kun ei löytynyt niin ei löytynyt. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan ;) Oikein ihanaa viikkoa sinullekin! :)

 11. Johan sitä oli etsittykin, hih :) Asukuvia takin kera varmasti luvassa, ennustan tälle nimittäin paljon käyttökertoja! Ihanaa viikkoa sinullekin aurinkoinen <3

 12. Ähh, voiei! Nyt rohkeasti eBayn puolelle, täällä siivet ovat ainakin kantaneet hyvin pienen alkujännityksen jälkeen, heh ;) Toivottavasti vielä löytyy! Itse käytin muun muassa hakusanoja Zara boucle blazer tai fantasy boucle blazer. Ebay-onnea toivotellen!

 13. Saksaa en valitettavasti taida, mutta tuon Ruotsin sivuston taidankin pistää korvan taakse ;) Kiitos vinkistä, Katri!

 14. Kummasti sitä silloin tosiaan himmasi, ettei viitsinyt ostaa molempa, heh :D Ehkäpä sinullakin vielä tärppää valkoisen kanssa!

 15. Heips, onpa hauska kuulla että innostuit shortseista itsekin! Postausta shortseista varmasti tulossa heti, jahka tulee sopiva tilaisuus pukea ne ja saan vielä kuvaajankin kehiin :) Kokeile yhdistellä shortseja neutraalien yläosien kanssa, kuten esimerkiksi valkoiseen ilmavaan puseroon, jonka helman voi sujauttaa rennosti shortsien sisään. Jalkaan vaikka kesäiset konjakinruskeat sandaalit tai ballerinat ja avot! ;) Myös tummansininen sopii hyvin oranssin kanssa!

 16. Heippa! Oih, hurjasti onnea opiskelupaikasta! :) Minulla tulee ehkä eniten käytettyä yliopistolla LV:n Neverfullia taikka Mulberryn Bayswateria. Näihin kahteen saa helpoiten mahtumaan läppärin/iPadin, muistiinpanovälineitä, tarvittaessa kirjoja ja eväitä ym :) Kerro ihmeessä, mihin laukkuun sitten päädyt!

 17. No pitäisi kyllä ostaa aina kaksin kappalein molempia värejä, jos joku oikein iskee täysillä ;) Turha järkeillä silloin, heh! Varmasti saatte asukuvia jahka jakku pääsee pian käyttöön. Mukavaa viikkoa Pauliina! :)

 18. Samaa sivua en valitettavasti pääse enää linkittämään kohteen poistuttua myynnistä :/ Bleiseri kuitenkin löytyi tällaisella hakusanalla kuin Zara Woman Navy Fantasy Tweed Jacket Blazer.

 19. Hih, vihdoin ja viimein onnisti! Toivottavasti sullakin tärppää valkoisen kanssa, niin ihania nämä molemmat kyllä ovat :)

 20. Olipas sulla hyvä tuuri! Sanoisin, että kierrätys kannattaa :) Toisen hylkäämä voi olla juuri se, mitä omasta vaatekaapista puuttuu. Itse olen tehnyt tosi kivoja löytöjä pääasiassa nyt huutiksesta tässä keväällä.
  Nyt sitten vain sininen jakku äkkiä käyttöön :)

 21. Hei, aivan ihanat bleiserit. Voisin kuvitella itsekin pitäväni noita bleisereitä ja molemmissa väreissä.:)
  Voisitko tehdä tuosta ebaysta jonkun pienimuotoisen postauksen.? Miten sieltä ostetaan, postimaksuista, tulleista jne. Monelle, ei niin hyvin englantia osaavalle, voisi toimia rohkaisuna kokeilla tuota palvelua.:) Itse olen monesti törmännyt, että bloggaajat tuolta ostavat vaatteita, mutta en ole itsekään uskaltanut vielä kokeilla.

 22. Toisen romu on toisen aarre – niin totta! Täytyisi itsekin useammin tutkia Huutista ja eBayta. Jakku oli tänään heti käytössä aamulla oltua sen verran viileämpää ja voi pojat, että olenkin tyytyväinen löytööni :) Ihanaa viikon jatkoa, Mapsi!

 23. Voi, kiva kuulla että niitä kaipaillaan! Toivottavasti saisin pian omat ja hovikuvaajan aikataulut sopimaan yks yhteen, niin saisin asukuvia taas pitkästä aikaa kehiin :)

 24. Heippa! Oli kyllä ihan loistava löytö, ja pääsee varmasti yhtä ahkeraan käyttöön kuin valkoinenkin :) Voisin miettiä jonkin pienen postauksen tekemistä, joskaan en itsekään tosiaan mikään asiantuntija ole, vaan varsin ummikko vielä. Laitan siis tämän korvan taakse, jos se vaikka toimisi tosiaan rohkaisuna muillekin :)

 25. Nyt silmät auki ja tutkimaan, toivottavasti suakin vielä onnistaa kun olet tätä vaaleaa kaipaillut! :)

 26. jee kiitti ja kiitos nopeasta vastauksesta:)) vahvasti tuntuu että päädyn lv:n neverfull mm damier ebeneen vai mikä olikaan hehe:D kaikki värit on niin kivoja etten osaa päättää:D sulla on aivan ihana blogi!!

 27. Muistelisin että ostit joskus zaran aleista sellasen punasen tweed blazerin? Ootko käyttäny sitä paljon vai olisitko kenties myymässä sitä (nim. halukas ostaja;)) Jos et oo myymässä niin voisitko laittaa siitä joskus asukuvia?:)

 28. Hei tiedätkös, bleiseri on ikäväkseni saanut vain pari käyttökertaa sitten ostohetken, joten harkitsen itse asiassa tällä hetkellä sen myymistä (joskin haikein mielin, niin ihana se on!). Jos siis olet kiinnostunut, niin laita ihmeessä minulle sähköpostia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *