3 x Festarityyli ja alekoodi

Ystäväni varmaan tukehtuvat aamukahveihinsa otsikon nähdessään, kheheh… Kerrottakoon siis, etten ole ikinä eläessäni ollut festareilla, joten tämä saattoi särähtää läheisieni korvaan. Festareita ei ole tällekään kesälle tiedossa, mutta en voi kieltää, etteikö ajatus kuumasta kesäillasta, laskevasta auringosta, hyvästä musiikista ja ympärillä olevista ystävistä kuulostaisi kuitenkin jokseenkin houkuttelevalta! Jätetään ne teltat ja bajamat näistä ruusuisista mielikuvista pois, hih ;) Ehkä vielä jonakin kesänä!

Rento ja mukava festarityyli siintää näköjään kuitenkin mielessäni, sillä yhteistyökumppanini Booztin minishopia päivitellessäni huomasin valinneeni sinne muun muassa paljon pitsiä, revittyä farkkua – tennareita ja keveitä sandaaleja unohtamatta. Shopin valikoimista innostuinkin keräämään kolme eri vaihtoehtoa, jos minä sinne festareille vielä jonain päivänä eksyisin… Ehkä näistä olisi ainakin inspiraatioksi jollekulle teistä! :)

1. Toppi, 2. farkkushortsit, 3. tennarit,
4. Maximekko, 5. rannekoru, 6. sandaalit,
7. Mekko, 8. panamahattu – J.Crew, 9. aurinkolasit – Ray-Ban, 10. tennarit

Minishopistani löytyy paljon myös tänä kesänä ihastelemiani sinisen sävyjä, tuttua ja turvallista valkoista, pari kivaa haalariyksilöä sekä kesäisiä popoja. Minulla onkin lisäksi tarjota teille alekoodi, joka koskee vain ja ainoastaan shopin tuotteita. Koodilla Jonnamaista15 saatte -15%:n alennuksen vähintään 30€:n ostoksesta – koodi on voimassa vain tämän ja huomisen päivän ajan! (Voimassa 10.-11.7., ei koske By Malene Birgerin, Day Birger et Mikkelsenin, Tommy Hilfigerin, Ralph Laurenin sekä Eccon tuotteita). Jonnamaista for Boozt.com- minishopiin pääsette täältä!

Sanokaa nyt vielä, etten ole ainoa festarineitsyt? ;)

Linkit mainoslinkkejä

24 thoughts on “3 x Festarityyli ja alekoodi

 1. Ihanat asukokonaisuudet! ♡ Noista jokaisen voisin pukea päälleni. No ehkä panamahattu ei olisi ihan minua… ;-)
  Ja mitä festareihin tulee… Olen ollut yksissä nuorempana. ;-) Lisäksi kotiterassilta kuullut useammatkin. :-) Paras on ehkä ollut Metallica. :-)
  Toisaalta olen kuitenkin todennut, etten ehkä ole oikein festari-ihmisiä… ;-)
  Aurinkoista torstaita muru! :-)

 2. Joo et ole ainoa :) En ikinä ole käynyt festareilla, tuskin menenkään! Ei vaan ole mun juttu. (Tai mistäs sitä tietää…mutta en usko.)

 3. Toi eka asukonaisuus on ihana! :) Mä kävin ekaa kertaa festareilla pari viikkoa sitten Wienissä. Siellä oli isot festarit, joihin oli ilmainen sisäänpääsy. En oikeastaan usko, että olisin muuten mennytkään, heh. :) En nimittäin koskaan oo niin hirveän innostunut ollut festareista. Kokemus oli kuitenkin itse asisassa aika kiva, mutta ikäväkseni ensimmäisen mielestäni oikeesti hyvän esiintyjän (Rita Ora) kohdalla taivas repesi ja vettä alkoi tulla kaatamalla kovan tuulen kanssa. Lähdin siitä sitten, kun olin hetkessä ihan läpimärkä ja kohmeessa… Mutta huomasin, että live-esityksistä voi saada tosi hyvän fiiliksen, jos vaan on hyvä esiintyjä! Ehkäpä voisin siis harkita festareita joskus toistekin, mutta ei telttoja, kiitos! ;)

 4. Jos arvostaa varpaitaan, niin ei kyllä kannata ottaa sandaaleita osaksi festarityyliään!

 5. Minäkin ihastelen noita panamahattuja muiden yllä kovasti, mutten ole vieläkään pukenut omaani muuten kuin rannalle! Ehkä vielä joku päivä ;) Ja niin, eihän sitä kaikkien tarvitse festari-ihmisiä ollakaan, sehän on fakta hih :) Aurinkoa sinunkin päivääsi ihana!

 6. Jee, en ole ainoa! Ja näinhän se on, ei kaiken tarvitse olla “oma juttu” :) Toisaalta kuten sanoit, eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee!

 7. Oo, Wien ja festarit kuulostaa hyvältä! Säällä on kyllä varmasti todella iso merkitys festareilla, fiilis on paljon korkeammalla auringon paistaessa ja lämmittäessä :) Ja live-esityksistä pidän kyllä itsekin kovasti, festareilla niitä ei vain ole tullut vielä nähtyä. Heh, ilman telttoja tännekin kiitos ;)

 8. Voi kiitos, kiitos, kiitos! Juuri tässä mietin että mitäköhän laittaisin päälle kun suununtaina menen katsomaan Ellie Gouldingia ilosaarirockiin. tästä oli paljon apua!

 9. Itsekään en ole kertaakaan festareilla käynyt! Tänä kesänä ehkä on tullut ensimmäiset “houkutukset” mieleen, että pitäiskö mennä :) Ollaankin mietitty tuon paremman puoliskon ja muutamien kavereiden kanssa, josko suunnattaisi ehkä elokuussa Weekendeille. Sieltä löytyisi ihan kivoja artisteja, eikä olisi matka eikä mikään kotoa kyläsaareen (olikohan ne nyt siellä..?).

 10. Täälläkin yksi festarineitsyt! :D voisi olla ollut ihan kivaakin nuorena mutta jäin kuitenkin aina pois matkasta. Ehkäpä vielä joskus. ;)

 11. Muistelin että joku postaus takaperin kaipailit tummansinisenä sitä bukleebleiseriä, kurkkaappa mangon outletin nettikauppaan! Omaan silmään ainakin melkein identtinen ja kaunis yksilö sekä tällä hetkellä erittäin edullisesti :)

 12. hah ihanaa, että löytyy muitakin joilta festarikokemus vielä uupuu! ystäväni aina kiusoittelevat minua, että olen häpeäksi meille paljasjalkaisille turkulaisille, kun en ole vieläkään käynyt ruisrockissa.. ;)

 13. Itse asiassa katselin pitkään tuota Mangon bleiseriä, mutta onnistuin kuin onnistuinkin lopulta bongaamaan etsimäni bleikun eBaysta ja nyt se on uuden omistajansa hoteissa :) Ihana kuitenkin kun ystävällisesti vinkkasit, kiitos sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *