Workwear – 09/06/14

Työasujen perään on jo kyselty, joten tässäpä olisi vihdoin ensimmäistä sellaista! Kesätöitä on kohta jo kuukausi takana (mihin tämä aika hurahtaa?!) – vastahan jännitin ensimmäistä päivääni ja pohdiskelin teidän avustuksella työpukeutumista. Oman työympäristöni pukukoodi selkenikin hyvin jo ensimmäisen viikon aikana – meillä pukeutuminen on jokseenkin rentoa, mutta kuitenkin tietysti siistiä. En myöskään ole asiakaspalvelutehtävissä, joten siinäkin mielessä pukeutuminen on hieman vapaampaa.

Itse olen viihtynyt pääosin näissä Zaran suorissa housuissa, jotka ovat paitsi mukavat päällä myös kivan skarpin näköiset – siistiin alaosaan voi yhdistellä vaikka rennompaa raitapaitaakin. Meillä sopii siis käyttää myös siistejä farkkuja, mutta olen toistaiseksi mukavuuksissani jämähtänyt näihin pöksyihin. Useimmiten suosin keveitä, pitkähihaisia paitoja, mutta maanantaisena hellepäivänä laitoin ylle Lindexin Holly&Whyte-malliston lyhythihaisen puseron. Toimiston puolella oli kiva olla hieman vilpoisemmin, kun yleisiin tiloihin suunnatessa taas heitin bleiserin vielä niskaan.

Sekä pusero että bleiseri ovat yksiä vaatekaapin suuria suosikkejani, kuten olivat itse asiassa viime kesänäkin. Ja minusta ne sopivat hurjan hyvin yhteen – valkoisen ja sinisen yhdistelmä on aina yhtä raikas! Zaran parin kesän takainen bukleebleiseri on ollut niin hyvä ostos, että yhä harmittelen jättäneeni jossain hetkellisessä mielenoikussa ostamatta saman tummansinisenä… Jos joltakulta sattuu löytymään sellainen kaapin perältä XS-koossa, niin täältä tarjottaisiin bleiskalle uusi rakastava koti ;)

Blazer / Zara
Shirt / Lindex Holly&Whyte
Trousers / Zara
Shoes / Tory Burch
Bag / Mulberry
Sunglasses / Ray-Ban

Tässäpä siis ensimmäistä esimerkkiä omasta työpukeutumisestani! Samat elementit pyörivätkin asuissani usein päivästä toiseen aina hieman eri variaatioilla. Kiinnostaisiko teitä nähdä näitä työasuja jatkossakin, jos vain saan niitä aina silloin tällöin kuvailtua? :)

It’s been soon almost a month at my new summer job – can’t believe it’s been that long already! I promised that there would be some work outfits in the future so here’s the first one from this Monday. The dresscode at our office is quite casual, since we’re not in contact with the customers. We would be allowed to wear jeans for example, but I’m just too in love with these comfy trousers from Zara. These are one of the basic staples in my workwear wardrobe and the trousers are easy to wear with different kind of tops. This fresh combination of white and light blue is one of my favourites!

42 thoughts on “Workwear – 09/06/14

 1. Tällaisia työasuja on oikein kiva katsella jatkossakin :) ps. Ihana kokonaisuus !

 2. Asu sopii sulle mainiosti! Mielelläni katselisin myös jatkossa työpukeutumistasi, on kuitenkin niin sun tyylistä ja aina tykkään katsella kauniita asujasi :)

  -Empressfleur

 3. Ihana asu! Meillä töissä sama pukukoodi. Tosi mukavaa ettei tarvitse aina olla ihan kauluspaidassa ja jakussa vaan rennompikin käy. Onko poikaystäväsi muuten kadonnut jonnekin kun et mainitse häntä enää lainkaan? :)

  Jenna

 4. Aivan ihana Jonna! ♡ Asu on mukavan oloinen ja todellakin kaunis. Tuo paita ja bleiseri sopivat vallan mainiosti yhteen. Tykkään. ♡ Ja liaänä ihanat punahuulet ja kynnet. :-)
  Lisää Työasuja ehdottomasti! :-)
  Mukavaa työviikon loppua ihana! :-)

 5. Ilman muuta kiinnostaa!
  Tosi siisti ja nätti asu, ottaisin sinut meille myös asiakaspalveluun, eli asu sopii hyvin myös niihin ympyröihin!
  Zarasta olen itsekin tehnyt nyg kivoja löytöjä ja kovin odotan heidän alennusmyyntejä…täytyy käydä hakemassa parhaat päältä :)

 6. Onpa tosi kiva asu, kovin samannäköinen jossa itsekin töissä usein tallailen :) Hassua, just hetki sitten otin taas nuo samat housuni käyttöön pesun jälkeen ja tuossa matkalla ajatuksissa kävikin että onkohan nämä ne samat kuin sinulla. Näköjään! Mustanakin voisin kyllä nämä kotiin viedä, omani on tummansiniset. Useinkaan mulle ei Zaran suorat housut ole istuneet, itse asiassa koskaan tätä ennen, mutta nämä on aivan täydelliset! :) Ja kyllä, halutaan nähdä jatkossakin työasuja jos niitä ehdit kuvata! :) Itselläni siihen ei ole oikein koskaan mahdollisuutta, harmi vain.

 7. Jee tätä postausta ollaan odotettu kun kuuta nousevaa! Ehdottomasti lisää tätä

 8. Great outfit, Jonna ;) Did you buy this blouse lately? I'm asking because I have a similar one but with long sleeves and I'd love to have something in this style for summer.

 9. Sun tyyli ei kyllä koskaan petä! :) Olisi todella kiva nähdä työpukeutumistasi myös tulevaisuudessa.

 10. Ihana Jonna! :) Niin kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Tuo paita ja bleiseri sopivat niin kivasti yhteen!

  Ja hei, on pitänyt pitkään kirjoittaa siihen Medium Lily postaukseen suuri ylistys sekä a) Lilylle, b) Medium-koolle, c) deer brown -värille, että d) grainy nahalle. Laukku on kulkenut olallani nyt työlaukkuna viimeiset kaksi viikkoa ja ihan täydellinen myös työkäyttöön! Raahaan tuota painavaa työläppäriä melkein joka päivä kotiin, joten suurta plussaa siitä, että saan kädet kätevästi vapaaksi pitkän hihan ansiosta. Nahka&väri hyvlkivät myös hyvin sadetta, eikä yhtään pelota käyttää laukkua näillä kammokeleilläkään. Huippuhankinta siis!

  Psst. Kai huomasit, että Medium Lily on nyt Mulberryllä alessa? ;)

  T. Maria joka huomenna suuntaa salamana Mulberrylle yhden ihanuuden perässä :D

 11. Voih toi vaaleensininen pusero on kyllä aivan ihana<3 oon hetken jo etsiskellyt jotain tuon tyylistä! Harmi kuin tänä kesänä ei Lindexin tossa mallistossa ole mitään edes tuon tyylistä vaikkakin kaikkee muuta kivaa, joista myös itselleni sopivia juttuja löysin ;) Etsintä jatkukoon!

 12. Hyvä työkokonaisuus, ehdottomasti tykkään tuosta ja mielelläni näkisin useamman muunkin kokonaisuuden.

  Ottaisin minäkin sinut meillä aspaankin, kaunis ja siisti kokonaisuus. Myös sopivan nuorekas, ei sinun ole pakko pitää vielä klassisesti leikattua jakkipukua jos et halua. Tuo on jo hyvin siisti :)

 13. Elämäni suurimpia virheitä oli jättää aikanaan tuo bleiseri kauppaan. Why, o why? Ihana kokonaisuus!

 14. Tosi mukava kuulla! Arkena kuvaamisessa on omat haasteensa, mutta josko näitä aina silloin tällöin saisi kuvattua :) Kiitos sinulle!

 15. Voi kiitos! Viihdyn näissä työasuissa itsekin tosi hyvin, joten mukava kuulla että näyttävät ihan tyylisiltäni :) Toivottavasti saan näitä tänne jatkossakin!

 16. Kiitos Jenna! Sanopa muuta, kiva kun ei tarvitse pönöttää aina kauluspaidassa, mutta voi pukeutua kuitenkin huoletta siististi. Yksityiselämäni ja läheiseni eivät ole täällä olleet koskaan kovin vahvasti esillä ja tahdon pitää blogin pintapuolisena, toivottavasti ymmärrät :)

 17. Kiitos ihana! Voisin pitää tuon paidan ja bleiserin komboa vaikka joka päivä, hih ;) Täytyisi kyllä päästä vähän vielä työvaateostoksille, niille kun on kuitenkin koko ajan tarvetta. Oikein mukavaa juhannuksen odotusta murunen!

 18. Heh, mahtava kuulla ammattilaisen suusta ;) Kiitos Mapsi! Minäkin odotan Zaran aleja kuin kuuta nousevaa, olen useana vuotena tehnyt sieltä tosi hyviä löytöjä. Niiden alkua odotellessa, toivottavasti saadaan juurikin ne parhaat päältä!

 19. Kiitos kaunokainen :) Pöksyt ovat varmaankin samat, nuo olivat kyllä niin huippuostos! Minäkin kokeilin toista mallia, joka ei istunut varrelleni ollenkaan, mutta nämä sitten kuin nakutettu. Taisin nähdä samoja myös beigeinä viimeksi ja kutkuttelin hetken niitäkin ;) Täytyy yrittää päästä jatkossakin kuvaamaan työasuja ja hei, ainahan niitä voi vähän “lavastaa” jälkikäteen vaikka viikonloppuna, jos on intoa kuvata :) Olisi kiva nähdä enemmän sinunkin työpukeutumistasi!

 20. Voi kiitos Emmi! Tulipa loistofiilis kommentistasi ja kommentti kertoo antajastaan aina paljon – upee mimmi siis sinäkin! :)

 21. Thank you! :) Unfortunately I've bought it a year or two ago, so it's no longer available. Hope you'll find something similar for summer! :)

 22. Kiitos paljon tyylilyyli! :) Hih tiedätkö, luin tätä kommenttia matkalla bussissa kotiin harmaa paperikassi kädessäni. Sait meikäläisen ainakin vakuuttumaan, että tuli tehtyä loistava ostos ;) Tuo sateen hylkiminen oli yllätys, olen jo tottunut varomaan Alexan nahkaa niin paljon, että luulin tämän vaalean olevan vielä arempi. Olen kyllä nyt jo ihan ihastunut uutukaiseeni, hih! Mitähän ihanaa sinä mahdoit Mulberryltä etsiä? ;)

 23. Harmi tosiaan, ettei vastaavaa ole ollut sittemin myynnissä.. Minäkin eksyin juuri pitkästä aikaa Lindexin nettikauppaan ja pistin Holly&Whyte-tilauksen menemään, hih ;) Toivottavasti löydät jonkin vastaavan paidan!

 24. Kiitos paljon Dahlia! Mahtava kuulla, että sopisi asiakaspalvelunkin puolelle. Jakkupuvulle en tosiaankaan näe tarvetta, joten tällainen hieman nuorekkaampi versio toimii varmasti hyvin :)

 25. Hei tiedän tunteen, miksi oi miksi jätin sen tummansinisen kauppaan :( Harvoin jää yksittäinen vaate näin paljoa kalvamaan mieltä. Toivottavasti molemmat löydetään vielä omamme! Kiitos paljon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *