Viikonlopun parhaat

– Itsetehty mysli. Tiedättekö kuinka silloin, kun ei olisi aikaa millekään ylimääräiselle (kuten tenttiviikolla), alat yllättäen haaveilla esimerkiksi kaikkien uusien reseptien kokeilemisesta. Tai tyyliin ai että kun tekisi juuri nyt mieli tehdä sämpylöitä, jos mulla vaan ei olisi tätä kouluhommaa nyt tehtävänä. Sitten kun sitä aikaa taas olisi, tällaiset asiat taas kuitenkin unohtuvat jonnekin sinne arkeen.

Viime viikonloppuna tenttiin lukiessani päätin, että seuraavana viikonloppuna teen vihdoin itse mysliä. Niinpä perjantaisella kauppareissulla nappasin ainekset mukaani ja ryhdyin iltakymmenen aikaan paahtamaan omatekemää mysliä. Siitä tuli aivan uskomattoman hyvää, ehkä palaan ohjeen kanssa vielä ;)

 – Nespressoni mun… Tämä kuuluu kyllä ihan joka päivän parhaisiin, sillä pyöräytän Lattissima Pro-kahvikoneella joka aamu Latte Macchiaton töihin mukaan hörppien sitä sitten termarista työpöydän äärellä. Yhteistyö Nespresson kanssa on kyllä tehnyt aamuistani niiin paljon parempia, vaikka olen niistä aina tähänkin mennessä osannut nauttia!

– Uudet Converset, eikun… Sain vihdoin aikaiseksi heittää Converseni pesukoneeseen niiden oltua jo aika resuisen näköiset. Olin välillä jo ostamassa uusia ajateltuani näiden lyhytvartisten olevan jo ihan menneen talven lumia, mutta onneksi kokeilin pesua, sillä nämähän näyttävät taas ihan paketista vedetyiltä! Ihanan Hannan vinkillä taas sain kynsilakanpoistoaineella kumiosat hohtavan puhtaiksi, vielä pitäisi ostaa uudet nauhat edellisten tilalle.

– Puhtaat lakanat. Ehkä kliseä, mutta ihan arvoisensa! Puhtaiden lakanoiden tuntu on yksi parhaista ja niiden väliin on ihana pujahtaa. Nämä Lexingtonilta joulun tienoilla saamani pussilakanat ovat yhä yhdet suosikeistani. Lakanat ovat muihin omistamiini verrattuna jämäkämpää puuvillaa, eivätkä ne ole pesun jäljiltä mitenkään mahdottoman ryppyisiä. Tällä kertaa innostuin kuitenkin jossain iltapuuskassani silittämään lakanoita, tosin myönnettäköön, että silitin ne vain toiselta puolelta, heh. Ei se ole aina niin nuukaa!

oivottavasti teidänkin viikonloppu on sujunut mukavissa tunnelmissa ja mitä ihaninta kesäkuun ensimmäistä!

21 thoughts on “Viikonlopun parhaat

 1. Moikka Jonna! Täytyy sanoa heti ensteks että kiva on tämä sinun blogisi:) Oli ihan pakko kommentoida kun kerroit tuosta että tenttien aikaan sitä keksii vaikka mitä juttuja,joita vois/pitäis tehä. Mutta autas kun on sitä aikaa! Tein kevään kiireen keskellä mahottoman pitkää listaa siitä mitä kaikkea sitten kun on loma. No, nyt on loma ja sellanen olo et ääh, ei jaksa:D Ja hei missäs asteessa pesit kengät? itse en ole omia tossujani uskaltanut koneeseen laittaa, vaikka ne kyllä huutaa jo pesua.. :)

 2. Itsetehty mysli on vaan niin hyvää, pitääkin taas tehdä! Meillä on jo pitkään ollut sitä aina kaapissa, mutta nyt se on jotenkin päässyt unohtumaan.. Kiitos muistutuksesta! :)

 3. Heippa! Kiitokset heti alkuun :) Heh, hauska kuulla että joku muukin tunnistaa itsensä tuosta! Ja ihana idea tuo lista, ehkäpä samaa voisi harkita itsekin ;) Pesin Converset 30:ssa asteessa, en ollut varmaa mikä olisi suositeltu, joten pesin sitten mielummin hieman hellemmin. Hyvin kuitenkin puhdistuivat!

  Oikein ihanaa lomaa sinulle – nyt nauttimaan ja puuhastelemaan kaikkia niitä kivoja juttuja!

 4. Thank you, Aneta :) There will be more of some interior stuff tomorrow! That coffee maker is a real savior – I couldn't start my morning without a latte macchiato ;) Hope you've had a great weekend!

 5. Hih, eipä kestä kiittää! Kiva jos innostuit :) Sinä lienet sitten pitkän linjan myslintekijä, joten mikä on suosikkikombosi? ;)

 6. No tosiaan, melkein voisi luulla paketista vedetyiksi ;) Vielä kun saisi nauhat vaihdettua, niille ei pesukonekaan onnistunut tekemään taikoja.

 7. Heippa Jonna! En ehtinyt kommentoimaan edelliseen postaukseen, mutta eipä kai haittaa , vaikka laukkukysymyksen tähänkin kommentoin ;) Kyselisin siis minkä verran edullisempia esim. Mulberryn Lily, tai Mulberryn Alexa ovat tax freessä? Tai vaikkapa samaisen merkin lompakot? En ole ikinä tehnyt laukkuhankintoja tax freestä, joten siksi mietityttää. Ihan niin kuin sanoit, Mulberryn hinnat tosiaan nousevat koko ajan päätä huimaavimmiksi! Eikä itseäni houkuta sitten taas second hand-tuotteet tai ebaysta tilaaminenkaan… Oikein mukavia työpäiviä sulle ja ihanaa kesää, nautia joka hetkestä! :)

 8. Mä ostin just viikonloppuna varrettomat valkoiset converset, saa nähdä kuinka kauan pysyy niin uuden näköisenä.. ;)

 9. Hei jonna!
  Sinulla on kauniin väriset hiukset ovatko ne luonnostaan tuon väriset vai oletko värjännyt?
  Jos olet kertoisitko minkä merkkisellä ja sävyisellä värillä:)

 10. No itse tykkään aika perusmyslistä! Ensin rouhin monia eri pähkinöitä pieniksi rakeiksi ja yhdistän ne mieleiseen määrään kaurahiutaleita. Sitten sekoitan liedellä hunajaa ja kookosöljyä keskenään ja kaadan sekoituksen pellillä olevan pähkinä-kaurahiutaleyhdistelmän päälle. Siitä vaan sitten uuniin noin vartiksi ja herkuttelemaan!

  Kirjoitinkin blogissani joskus muuten ohjeen siitä: http://siipienhelinaa.blogspot.fi/2013/10/ohje-itsetehtyyn-herkkumysliin.html

 11. Heippa! Ei tietenkään haittaa, kiva kun kommentoit tähän sitten :) Omat laukkuni olen ostanut Lontoon Heathrow'n kentältä ja alennus on ollut kutakuinkin 18%:n luokkaa, se lienee sama niin laukuissa kuin lompakoissakin. Itse olen näin säästänyt kyllä pitkän pennin laukkuhankinnoissa, joten jos vain on reissua muuten edessä tai vaikka matkailevaa ystävää, niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuo mahdollisuus. Kiitos paljon ja oikein ihanaa kesää sinullekin! :)

 12. Paketista vedetyt bränärit Converset – ah! Nauti niistä niin kauan kuin iloa riittää, hih ;) Ei vaineskaan, onneksi pesu pelastaa paljon!

 13. Heippa! Oma värini on sellainen maantienvaalea, jota näkyy varmasti hieman pohjalla, mutta muuten olen käynyt kampaajalla raidoittamassa vaaleilla raidoilla :) Tarkempia speksejä en valitettavasti osaa antaa, mutta jos Helsingin seudulla kaipaat taitavaa kampaajaa, niin voin suositella ZAU:n Annea!

 14. Hei kiitos vinkeistä! Itse käytin vaahterasiirappia, mutta tuo sinunkin yhdistelmäsi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.. :)

 15. MIllä ohjelmalla pesit conssit? :) Pitäisi pestä omat ja vähän pelottaa jo etukäteen :D
  Terkuin, Aurora pitkästä aikaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *